Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kako aktiviratiQUARESMA 18<<< je napisao/la:dobar novi fejs, ali nisu trebali prebacivati chat na lijevu stranu, valja se opet privikavati
super onda al glupo mi je i sa ovom lijevo.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ne. Dopisivanje ti je desno Senči.
kad sam usao jutros na fejs dobio sam obavjest da probam novi look, i prihvatio sam, malo usminkanije izgleda al nevalja im ovo sto stalno mjenjaju, taman kad se priviknes na jedno oni izbace drugi izgledFCUM je napisao/la:kako aktiviratiQUARESMA 18<<< je napisao/la:dobar novi fejs, ali nisu trebali prebacivati chat na lijevu stranu, valja se opet privikavati
eldo je napisao/la:meni vise ne izbacuje kad mi je nekome od prijatelja rodjendan, a prije je to zbacivalo, jel i kod vas takav slucaj ili se kod mene nesto zeznulo..............
ma i meni bude nekad ne izbacuje, nekad izbacuje .. poludilooeldo je napisao/la:eldo je napisao/la:meni vise ne izbacuje kad mi je nekome od prijatelja rodjendan, a prije je to zbacivalo, jel i kod vas takav slucaj ili se kod mene nesto zeznulo..............
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Google Adsense [Bot], jasmin10, relativizam, VensanKasel i 20 gostiju.