Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
Meni jedino smeta sto vi pricate o stekhausu kako on zasluzuje da igra u PO radi svog iskustva , i ja kazem isto da bi sigurno svugdje imao minutazu jer sve ekipe imaju nekog veterana a legenda kakva je on svugdje moze igrati dok god sam misli da moze tako. Ali zbog cega je on sjedio na klupi gotovo 2 mjeseca ? Ja kako znam nije bio povrijedjen odjednom je pred plejof dobio mjesto u rotaciji itd... PJ je glupan drzao ga je na klupi bez minute onda odjednom trazi od njega da smiruje igru ili da uradi nesto genijalno. A pored svega pratim nba 10 godina i nisam uopce subjektivan mirza bi uradio makar nesto vise od stekhausa u ovom plejofu akcenat na U OVOM . Iako je svaki sljedeci upitan za stekhausa al nije to moj problem. Uglavnom navijam veceras da ih cikago izbacia mirzino ce vrijeme doci u to sam siguran...
evo jedan sopcast 
http://livefootball.ws/11392-nba-brookl ... icago.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://livefootball.ws/11392-nba-brookl ... icago.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A gledate utakmicu? Ne spavate? 
Ja molim Boga da se ova muka zavrsi veceras... 1:4 ... aBd-a

Ja molim Boga da se ova muka zavrsi veceras... 1:4 ... aBd-a
Kindže, kindže...
- storm_raider
- Kontakt:
Ma gdje ne bih gledao.. cisto da se isprati ritual. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Meni je ovo bas zanimljiva tekma mislim opcenito citava serija bio sam uvjeren u prolaz cikaga i gotovo sve utakmice osim one prve su bile bas zanimljive XD N
neda se Brooklyn, super utakmica. 

Ja bi prije reko da se bikovi ne daju. Steta, serija se izgleda nastavlja al kako trenutno Brooklyn izgleda ne mogu da vidim kako ce pobjediti u gostima.
Jedva cekam kraj njihove sezone pa da se roster rascisti!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nisu imali snage da ih veceras dokrajce , steta . Falio im je krik , lopez je odigrao fantasticno 6 ofanzivnih skokova :O Buzer i Noah su malo zakazali tj buzer vise jer su mu i hump i blatch dali sve koseve prelako. Nate nije mogao sam igrat na visokom nivou 40+ minuta i to je to. Ako im se vrati kirk to je kraj sezone za bruklinovce !sajo10 je napisao/la:Ja bi prije reko da se bikovi ne daju. Steta, serija se izgleda nastavlja al kako trenutno Brooklyn izgleda ne mogu da vidim kako ce pobjediti u gostima.
- storm_raider
- Kontakt:
Igrace Kirk, mogao je on i sinoc igrati, ali bolje da se sacuva za revans pred domacim navijacima. On je Deronu penicililn, ako izumem prvu utakmicu. Chicago 4:2 i idu na Miami.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nema ti ništa od te metle
Napisao 4:0 za Bullse, pa nakon povrede Noaha 4:1, no Netsi su me iznenadili sa ove dvije pobijede.
Mirzi ne da niti minutu a vamo luduju igrači po terenu. Odličan PJ za Bullse

Napisao 4:0 za Bullse, pa nakon povrede Noaha 4:1, no Netsi su me iznenadili sa ove dvije pobijede.
Mirzi ne da niti minutu a vamo luduju igrači po terenu. Odličan PJ za Bullse

skyisthelimit je napisao/la:Taj did ima iskustva, ali je njegovo davno proslo da bi igrao zapazenu ulogu. Sjecam se prosle sezone je Miami imao nekog 40-godisnjaka u timu ( mozda ga i danas ima ) ali napamet nije padalo treneru da ga ubacuje cak i kad vode +30 razlike a kamoli u sred velike borbe u POŠB_Fidelis je napisao/la:Taj did je odigrao dovoljno utakmica u play offu da dobije svoje minute, iskustvo je kljuc.
A statistika pokazuje da je tome jos 2002 godine prosao prime sto se tice kosarke
juwan howard
BosnaSTL je napisao/la:Moze i Mirza sigurno bolje od pemzionera a to sto ovaj gore pise nepije vode !! JERcovjek nemoze kos da pogodi a u odbrani je katarstofalan i spor ,ustvari brutalan!Moze cvikeras sa njegovim iskustovom straznjicu obrisat !!Zato ce oni jos maolo zajedno na zasluseni odmor!storm_raider je napisao/la:Bez obzira, ovo sto je @ŠB_Fidelis napisao je upravo onako kako razmislja P.J. Jerry je nekada bio igracina, pa se oslanjao na tu kartu, ne bi li ih izvukao i bljesnuo nekih 5 minuta, sto on moze. Nije pokazao, ali moze, sigurno to na treninzima pokazuje. Sto se nas tice, mi moramo cekati sl. sezonu. Doduse, cekacemo EP, prije toga turnire u Italiji, Njemackoj i Sloveniji, gdje ce Mirza da dobro naplati ovo sve.
mirza možda i može bolje od stekhausa ali ne igraju baš na istoj poziciji,a procenat šuta u sezoni mu je identičan teletovićevom,38,4 %
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 01 maj 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Reggie Evans is not at practice (illness), but will still travel and is expected to play tomorrow night
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ocel igrat???
Slatinash_7 je napisao/la:Njemu bi najvise odgovarala ekipa poput Portlanda,koja nema klupe,ima jednu cetvorku a to je Hickson

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Neka se on brze bolje vraca u Evropu,jer je TATA IGRE ovdje!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I sta ima od toga, prvi u selu?
Nijedan vrhunski sportas tako ne bi razmisljao.
Nijedan vrhunski sportas tako ne bi razmisljao.
...Život za Široki...
Hoce li igrati Redzo vcrs ili ne ?
- storm_raider
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.