JohnnyDinamitas je napisao/la:city mu je ukrao najbolje godine karijere, taman kad je trebao onaj stepen vise od mega talenta iz wolfsburga u sami vrh evrope, 2 i po godine je fakticki, tako mi se bar cini (iako nije istina) proveo na klupi. na njegovu zalost je dosao u klub s najvecom konkurencijom u napadu, ne ponovilo se vise nijednom nasem igracu. u mojim ocima je covjek ko falcao to dosta pametnije odradio iz porta u atletico, postao svijetski igrac i tek sad treba da predje u WC-club. a i njemu ce 27. ko dzeki. dortmund bi bio fantasticna opcija, pa cak i napoli jer nebi imao konkurencije, igrao bi non stop, Liga prvaka itd.
Nije City njemu nista ukrao, jer da on nije htio on ne bi ni presao u City...
U Juventusu su mu tad tj. u Januaru rekli da saceka do ljeta i preci ce sigurno tamo jer Juve nije mogao dovesti 2 NON-EU igraca u jednoj sezoni, a vec je bio doveo Krasica ranije na ljeto... Al' on nije mogao cekati pola god i napravio je gresku karijere, doduse finansijski je odlicno prosao jer nigdje na svijetu vise ne bi dobio te pare... al' sto se tice igre tamo bi bio ko car i drzali bi ga ko malo vode na dlanu.... Al' ebiga covjek poleti za parama, doduse ne mogu reci da ni ja ne bi isto postupio, al' on je vec u Wolfsburgu zaradjivao 5mil sto je fantasticno, pa mu pare i nisu morale biti prioritet....
Al' eto on je tim potezom sam sebi zakomplikovao karijeru, niti Mancini, niti seik, niti City....
Sad ima sansu da popravi gresku, pa ako treba neka ide i u Inter, bilo gdje, samo nek ide negdje gdje ce igrati...
On u Juve sigurno nece jer je vec doveden Llorente, a vrlo vjerovatno je da ce Ibrahimovic igrati od naredne sezone za Juve i time je popunjen napad tj. nece vise ni dovoditi napadaca....
Sigurno najbolja opcija je BvB, al' zasto ne i Napoli ili Inter....