FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo4life
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo4life » 02 maj 2013, 18:58

Taman sada da vratimo zebinja :D
Amare hvala ti...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 maj 2013, 19:01

zeljo4life je napisao/la:Taman sada da vratimo zebinja :D
Sto se mene tice ja ne bih da se on vrati

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 maj 2013, 19:34

Respekt momci svaka čast!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 maj 2013, 23:43

Elegant je napisao/la:Raja sta mislite da li nam klub trese besparica, da se nema za plate igacima, uposlenicim, da ne spominjemo ostale troskove. Da nije to problem za ovako slabu igru i ponasanje igraca.

Ovo mislim najozbiljnije, ne vi valjalo da sad nesto pukne pred kraj sezone a mi na korak do duple.

A jos kasnije treba europu igrati.
Koliko sam ja cuo od jednog igraca ne da nije bajno nego da su u ozbiljnim finansijskim problemima bar sto se tice uposlenih e sad koliko mu je vjerovat nemam pojma a i sam kaze da su bas premoreni i da jedva ceka kraj sezone

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 maj 2013, 23:47

A kad nismo bili u ozbiljnim finansijskim problemima ? Sve i jedan klub PL BiH je u finansijskim problemima, neko manje neko vise.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 02 maj 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 maj 2013, 23:50

Buu je napisao/la:A kad nismo bili u ozbiljnim finansijskim problemima ?
Ne znam ja samo prenosim sta mi je rekao,kaze da nije sve bajno i da su se uposlenici nesto zalili na plate

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 maj 2013, 23:51

kinder_jaje je napisao/la:
Buu je napisao/la:A kad nismo bili u ozbiljnim finansijskim problemima ?
Ne znam ja samo prenosim sta mi je rekao,kaze da nije sve bajno i da su se uposlenici nesto zalili na plate
To ti je javna tajna
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2013, 00:00

kako onda kupujemo svaku utakmicu ako nemamo para,de ba uozbiljite se :lol: . Cinjenica da nismo nikoga prodali vec godinu dana treba da bude dovoljna da shvatimo da se nema para kao nekada. Jos uzmimo u obzir losiju posjetu ... nadam se da ce derbi to popraviti i da na kraju tusnemo ili svraku ili adila

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 03 maj 2013, 00:03

terabajt je napisao/la:kako onda kupujemo svaku utakmicu ako nemamo para,de ba uozbiljite se :lol: . Cinjenica da nismo nikoga prodali vec godinu dana treba da bude dovoljna da shvatimo da se nema para kao nekada. Jos uzmimo u obzir losiju posjetu ... nadam se da ce derbi to popraviti i da na kraju tusnemo ili svraku ili adila
A gdje su pare od tri godine evrope, rata od Dzeke, Visce, Sehica ?? jedino ako smo doveli Wagnera pa potrosili na dovodenje nekih igraca ili je pare pojeo mrak, hmm ??? a gle cuda dug nam skocio na vise od 2 miliona, tu znam da se pare nisu utrosile. Jedino ako nisu na ogromne plate Elvira Colica, Karica, Pehilja i ostalih.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2013, 00:06

Oxidenks je napisao/la:
terabajt je napisao/la:kako onda kupujemo svaku utakmicu ako nemamo para,de ba uozbiljite se :lol: . Cinjenica da nismo nikoga prodali vec godinu dana treba da bude dovoljna da shvatimo da se nema para kao nekada. Jos uzmimo u obzir losiju posjetu ... nadam se da ce derbi to popraviti i da na kraju tusnemo ili svraku ili adila
A gdje su pare od tri godine evrope, Visce, Sehica ?? jedino ako smo doveli Wagnera pa potrosili na dovodenje nekih igraca ili je pare pojeo mrak, hmm ???
Da malo vise pratiws zelju znao bi da smo za sehica dobili samo jednu ratu i da nam duguju oko milion km. A sta mislis od cega smo zivjeli ovu sezonu ili proslu ako ne od evrope i prodaje igraca. Pare od navijaca (ulaznice) i sponzorski ugovori su sica. budzet je oko 4 mil valja skupiti i naci te pare pa ij onda na pravilan nacin potrositi a to smo uradili jer je titula dokaz toga. ima se o tome sta pricati. Al na ljeto ocekujem odlazak bar 2 igraca ,jer to moramo uciniti kako bi funkcionisali. nadat se i prodji dzeke posto imamo procenat od toga bice to na ljeto sve jos bolje nego sto je bilo vjeruj.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 03 maj 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 03 maj 2013, 00:07

Oxidenks je napisao/la:
A gdje su pare od tri godine evrope, rata od Dzeke, Visce, Sehica ?? jedino ako smo doveli Wagnera pa potrosili na dovodenje nekih igraca ili je pare pojeo mrak, hmm ???
aldine, nema para, sve se rastalilo. igraci su cijelo vrijeme igrali za dzaba, uvijek kasnila plata, ni na jedno gostovanje ne idemo na nocenje, pripreme dzaba, nema kazni za navijace, od sponzora dobijamo 2 miliona godisnje, a turci su za sehica odmah sve isplatili.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 03 maj 2013, 00:10

Oxidenks je napisao/la:
A gdje su pare od tri godine evrope, rata od Dzeke, Visce, Sehica ?? jedino ako smo doveli Wagnera pa potrosili na dovodenje nekih igraca ili je pare pojeo mrak, hmm ??? a gle cuda dug nam skocio na vise od 2 miliona, tu znam da se pare nisu utrosile. Jedino ako nisu na ogromne plate Elvira Colica, Karica, Pehilja i ostalih.
rastalilo se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 03 maj 2013, 00:12

terabajt je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:
A gdje su pare od tri godine evrope, Visce, Sehica ?? jedino ako smo doveli Wagnera pa potrosili na dovodenje nekih igraca ili je pare pojeo mrak, hmm ???
Da malo vise pratiws zelju znao bi da smo za sehica dobili samo jednu ratu i da nam duguju oko milion km. A sta mislis od cega smo zivjeli ovu sezonu ili proslu ako ne od evrope i prodaje igraca. Pare od navijaca (ulaznice) i sponzorski ugovori su sica. budzet je oko 4 mil valja skupiti i naci te pare pa ij onda na pravilan nacin potrositi a to smo uradili jer je titula dokaz toga. ima se o tome sta pricati. Al na ljeto ocekujem odlazak bar 2 igraca ,jer to moramo uciniti kako bi funkcionisali. nadat se i prodji dzeke posto imamo procenat od toga bice to na ljeto sve jos bolje nego sto je bilo vjeruj.
Nisam ga ja prodao, kako cu ja znati. Ja da sam ga prodavao bio bi pametan pa sigurno ne bi cekao dvije godine pare.
Kad uzmes i saberes u cetiri godine koliko se zaradilo od igraca, evrope, titula, duplih kruna, karti sa utakmica neki prosjek po godinama, shvatite ces da smo do sad trebali dobro napredovati, a ne stagnirati jos dublje.

Jel tako??

Nalazimo se u situaciji kao klubovi koji nisu prodali igraca po par godina, koji nisu igrali evropu po par godina, koji nisu nista osvajali a imaju ista dugovanja kao mi. Rastalilo se, jasta.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 03 maj 2013, 00:15

stagnir'o je tvoj mozak.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2013, 00:16

Oxidenks mislim da dalja rasprava sa tobom nevodi nigdje,predji ti na drugi sport.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 03 maj 2013, 00:19

terabajt je napisao/la:Oxidenks mislim da dalja rasprava sa tobom nevodi nigdje,predji ti na drugi sport.
Brate kad se nema argumenata najlakse je tako, a kad se treba gledati realno onda neces da pises. Daj mi argumenat da nije tako.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2013, 00:22

Oxidenks je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Oxidenks mislim da dalja rasprava sa tobom nevodi nigdje,predji ti na drugi sport.
Brate kad se nema argumenata najlakse je tako, a kad se treba gledati realno onda neces da pises. Daj mi argumenat da nije tako.
pa covjece nije se od evrope dzeke i prodaje ostalih dobilo 20 miliona dobilo se par miliona u nekoliko sezona. Pa sad podijeli te pare na plate igracima,treneru i osoblju kluba. pripreme zimse i ljetne koje traju duze. Gdje god se ide na dalja gostovanja ide se prije na dan ili dva valja to sve platiti. Pa uzmi da smo imali vise od 100 000 km kazni, ti samo gldas prihode gledaj rashode. nemaju nasi igraci 500 km platu . Pa mjesecno ti treba samo na palace 70-80 hiljada sigurno,ako ne i vise buduci da na platnom spisu imas veliki broj ljudi. Ko je upuceniji u klub mozda zna tacan broj.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 03 maj 2013, 00:28

terabajt je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:
pa covjece nije se od evrope dzeke i prodaje ostalih dobilo 20 miliona dobilo se par miliona u nekoliko sezona. Pa sad podijeli te pare na plate igracima,treneru i osoblju kluba. pripreme zimse i ljetne koje traju duze. Gdje god se ide na dalja gostovanja ide se prije na dan ili dva valja to sve platiti. Pa uzmi da smo imali vise od 100 000 km kazni, ti samo gldas prihode gledaj rashode. nemaju nasi igraci 500 km platu . Pa mjesecno ti treba samo na palace 70-80 hiljada sigurno,ako ne i vise.
Brate ne kontas ti mene. Sve je to tacno sto si ti napisao naravno da ima rashoda ali igraci koji su imali neke velike pare oni su otjerani Zeba, Beslija a sad ti samo ima Bekric nesto vise, ostalo je sve u pet deka. Nije to bitno.

Samo sta hocu da ti kazem poslije svih tih para od evrope, titula, prodaja igraca mi umjesto da smo jos jaci u ovoj jadnoj ligi, da smo najstabilniji mi smo u rangu Celika, Zrinjskog, Sarajeva koji se ne sjecaju kad su osvojili nesto, koji se ne sjecaju kad su prodali igraca, a imaju ista dugovanja kao mi, imaju slicne rashode a prihodi su im daleko, daleko, daleko manji od nasih.

Umjesto da mi iduce sezone budemo jos jaci, mi sad gledamo patnju od sezone, pri tom nema se para, a dugovanja rastu.

Pa majka mu stara ako neko napise istinu onako kako jeste, ne mora se odmah poceti pljuvati.

Lijepo je nekad gledati realno, nije to lose. Najlakse je tjesti se i bjezati od puke realnosti.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 03 maj 2013, 00:38

da smo u rangu celika,zrinjskog i sarajeva sigurno ne bi bili ispred njih,nismo bajni ali nemoj nas ni porediti sa uhljupskim klubovima koji su daleko losiji od nas ;) a sto se tice duga nije on narastao ne boj se ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 maj 2013, 00:43

Sve se rastalilo...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.