Dnevni update sportskih vijesti
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Dnevni update sportskih vijesti
Poštovani forumaši,
u narednom periodu planiramo omogućiti novu uslugu kroz koji će svi zainteresovani na svoj e-mail svakog jutra primati najzanimljivije sportske vijesti koje su obilježile predhodni dan.
Usluga je u testnoj fazi i dok je testiramo biće omogućena samo za najaktivnije forumaše, tj. 1.000 forumaša koji su ostavili najviše postova.
Ukoliko ste jedan od njih, a pri registraciji ste ostavili mail adresu koju ne koristite, možete meni na PP prijaviti mail adresu na koju želite primati mail sa ovim vijestima.
Naravno, moguće se i odjaviti sa ove usluge ukoliko niste zainteresovani za ove vijesti.
Nakon što počnete koristiti ovu uslugu, svi komentari, kritike i prijedlozi su dobrodošli, a ovo je tema na kojoj ih možete ostavljati.
u narednom periodu planiramo omogućiti novu uslugu kroz koji će svi zainteresovani na svoj e-mail svakog jutra primati najzanimljivije sportske vijesti koje su obilježile predhodni dan.
Usluga je u testnoj fazi i dok je testiramo biće omogućena samo za najaktivnije forumaše, tj. 1.000 forumaša koji su ostavili najviše postova.
Ukoliko ste jedan od njih, a pri registraciji ste ostavili mail adresu koju ne koristite, možete meni na PP prijaviti mail adresu na koju želite primati mail sa ovim vijestima.
Naravno, moguće se i odjaviti sa ove usluge ukoliko niste zainteresovani za ove vijesti.
Nakon što počnete koristiti ovu uslugu, svi komentari, kritike i prijedlozi su dobrodošli, a ovo je tema na kojoj ih možete ostavljati.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Dnevni update sportskih vijesti
Ja bi se prijavio na to,neznam jesam li među 1000 najaktivniji,najvjerovatnije...
Keep walking.
trebamo li se mi iz top 1000 prijavljivati za to ili smo već prijavljeni samim tim što smo među 1000 najvećih spamera ? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bilo bi super kad bi SS.ba imao svoju android aplikaciju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
već ste prijavljeni.anonimni je napisao/la:trebamo li se mi iz top 1000 prijavljivati za to ili smo već prijavljeni samim tim što smo među 1000 najvećih spamera ?
- BeyKopites
- Kontakt:
Kad bi trebao početi taj testni period, odnosno kada započinjete sa slanjem svojih usluga ?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- legenda reala
- Kontakt:
jel Devil prvi nositeljadmin je napisao/la:
već ste prijavljeni.

Hoće li nama dolaziti obavjesti za sve vijesti koje se objave ili samo za pojedine,

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Testni period je počeo jutros.
šalje se samo jedan mail svakog jutra, a u tom mailu su povađene najzanimljivije vijesti od jučer. Kao neki mali podsjetnik za ljubitelje sporta da su u toku sa onim što je obilježilo jučerašnji dan.
Svaki komentar je dobrodošao.
šalje se samo jedan mail svakog jutra, a u tom mailu su povađene najzanimljivije vijesti od jučer. Kao neki mali podsjetnik za ljubitelje sporta da su u toku sa onim što je obilježilo jučerašnji dan.
Svaki komentar je dobrodošao.
mene ova usluga ili sta je vec ne zanima, bolje da date moje mjesto nekom ko bi to pratio i imao vece koristi od toga kao i vi od njega samim tim 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dobio sam mail jutros, nije lose.
Hvala na komentarima.
ako ima još neko ko bi želio učestvovati u ovoj testnoj fazi, slobodno mi šaljite mail adrese na PP.
ako ima još neko ko bi želio učestvovati u ovoj testnoj fazi, slobodno mi šaljite mail adrese na PP.
Odlična stvar.

- legenda reala
- Kontakt:
Fino izgledaSaurman je napisao/la:Odlična stvar.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
lijepo, svaka čast momcima s portala (a i s foruma
)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- elninho_resTO
- Kontakt:
Odlicna ideja 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- alan_kardec
- Kontakt:
Pohvale i sa moje strane.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobar potez..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Iskreno, nakon 3-4 maila sam se odjavio. Ne valja na dnevoj bazi da se primaju mailovi, posebno nama koji svako jutro citamo vaznu postu, automatski "spam" brisem, tako sam i ovo. Neki period od svaka 3 dana ili svaki vikend bi bio super, ali svaki dan je pretjerano i sve vise ce ici na "spam listu".
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.