Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ako jedan Singler ima 8 poena u prosjeku onda i Mirza može lagano imati preko 10 poena u slabijem timu koji bi mu davao 30 minuta po susretu.
Problem u svemu ovome je sami rooster Netsa i PJ. Evans samo skače, Kris mu zamjena koji nije ni blizu forme kao u prethodne dvije sezone. Katastrofalan izbor igrača, tako da očekujem da ih noćas aBd moji Bullse pošalju doma.
Problem u svemu ovome je sami rooster Netsa i PJ. Evans samo skače, Kris mu zamjena koji nije ni blizu forme kao u prethodne dvije sezone. Katastrofalan izbor igrača, tako da očekujem da ih noćas aBd moji Bullse pošalju doma.
- Ponos Torina
- Kontakt:
kakave koristi kad nebi igrao kad su tu opet Hump,Blatche....i da ove dvojce nema opet bi PJ izmislio nekogaVGS je napisao/la:Hoce li igrati Redzo vcrs ili ne ?

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 03 maj 2013, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
imal link neki dobar???
evo ga sopcast :ugeek:
http://livefootball.ws/11392-nba-brookl ... icago.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livefootball.ws/11392-nba-brookl ... icago.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tacno!Svi ce igrati samo Mirza nece!Ponos Torina je napisao/la:kakave koristi kad nebi igrao kad su tu opet Hump,Blatche....i da ove dvojce nema opet bi PJ izmislio nekogaVGS je napisao/la:Hoce li igrati Redzo vcrs ili ne ?
Ovo je sramota da Mirza ne dobije par minuta u tekmi gdje se igra 3 produzetka.
Mirza ako je pametan treba bjezati iz ovog smeca od ekipe i trenera. Definitivno zasluzuje vecu minutazu.
Ajmo Bullsi oderite ih ko pjevca u sedmoj tekmi!
Mirza ako je pametan treba bjezati iz ovog smeca od ekipe i trenera. Definitivno zasluzuje vecu minutazu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Čak i krampa Hum koji je još jednom ismijan igra, pa i Evans koga je Boozer malo je reći silovao sinoć... A Mirza sjedi na klupi, stvarno smiješno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Ponos Torina
- Kontakt:
That move by Nate Robinson was the worst thing to happen to Kris Humphries since his his divorce with Kim Kardashian...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I ja sam tako mislio,dok mi ljudi ovdje nisu objasnili i sad se ne sekiram za Mirzu.Poenta je u tome da ce Mirza sljedece sezone igrati izuzetno bitnu ulogu u ovom timu,ja ti ne bih znao objasnit zasto,ali tako kazu strucnjaci i treba im vjerovatbhsport je napisao/la:Ovo je sramota da Mirza ne dobije par minuta u tekmi gdje se igra 3 produzetka.

Da,rekao sam i ja,i stojim iza toga
Nije samo do trenera,nego i do promejna do kojih ce doci.Hump ide u trade 100 posto ,jer niko nece trpiti igraca od 10+ miliona ,da igra po 10 min.Sa druge strane,mozda i nas Mirza uleti u neki trade.Kako god da bude,igrati ce vise i bice uspjesniji
Ali, prvo
deranje guzova protivnicima na E.P ,pa nova nba sezona.

Kraj patnje, Bullsi ih zgazili, Mirza opet bez sekude.
Javno treba objesiti trenera! Gori je od Mense Bajramovica
Javno treba objesiti trenera! Gori je od Mense Bajramovica

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ispali su radi uzasne limitiranosti na poziciji PF , noah i buzer ( kolko tolko ) su ih pojeli u odbrani. Hump i evans skupa su imali 5 poena znaci jedan vise od rukija teague-a koji ove sezone nije pokazao nista al je dodao 2-3 asistencije. Na domacem terenu su ispustili sansu da prodju dalje sa ovakvim rosterom... Inace super drago mi je sto ih je cikago ovako ratnicki pobjedio ovo bi zavrsilo davno 4-1 da cikago ima vise od 7 igraca u rosteru .
E moj carlesimo..zapitaj se malo majstore kako sa igračima kao što su Deron,JJ,Brook ne možes da pobijedis na svom terenu ekipu koja igra bez dvojice igrača iz prve petorke ( kirk,loul) a da ne govorim o Rose-u..drago mi je što su ispali jer Pj je korpa zagarantovana kao i Humpu..mirza nek se odmori za Euro a sljedeće se zone Ce pokazat ko je i sta je
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Cralesimo je u PO koristio samo 5-6 igraca. A zna da se skoro svaki drugi dan igra. Izgubili su jer su umorni igraci, treba prosirit roster. Siguran sam 100% da Teletovic moze igrat 10-15 min na visokom nivou, da ih moze opravdat. Da igra u Spursima igrao bi sigurno vise, ima bi neke zagarantvane minute.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
napokon ode.
ode stari prdonja 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije zar? Dobio otkaz? Ako jest, danas je dan radosti u BiH 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Van Gandy?? Ajd, vidjecemo ...
dugo ocekivani dan u BIH
Lijepo , lijepo 
Sad da dodje neki dobar trener i da da sansu nasem Mirzi i super ce biti

Sad da dodje neki dobar trener i da da sansu nasem Mirzi i super ce biti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.