HA hocel te se vise okani
OSIMA fakat covjek prezivo mozdani udar i ovo ga spominju tu negdje u savezu. Eto stvarno neki nemaju veze sta pisu sam nek se pise. Svaka cast OSIMU al hallo covjek ne smije da ode na tekmu da nebi umro od pritiska i emocija fakat nerazumijem neke. Osima treba staviti kao pocasnog clana Savezea a ne covjeku da umre.
Da je Osim htio da trenira Bosnu trebo je trenirat prije 12 godina znate tako i ovi ostali. Vaha caruje gdje god trenira al nece covjek sa svakim da ima posla. Pa eto Kodro je pokusa i sta bi otjerasega nakon 6 mjeseci fakat covjek ne zivi u Bosni a pokuso je mnogi nisu.
Trebaja nam nova generacija vidite da ova generacija Susic,Alihodzic,Bazdarevic i jos neki da ti ljudi rada za svoj zivot i da ih problemi po savezu ne interesuju.
Fakat razumijem ih ljudi su naucili da se prema njima ponasa okolina ljudski a ne ko kod nas. Salihamidzic je napustio repku jer je vidio sa de nemoze s rogatima´se bosti i fakat covjek otiso da se ne zivcira on je prava zvjezda koja je priznata u citavoj Evropi a samo kod nas ne. Ko je to od nas dao vise za ovaj nas Fudbalski sistem NIKO ..........................mi samo mozeemo ko babe sjedit tu i tipkat i krivit Misimovica, Papca itd jer nisu dali sve za repku.EEEEEEEEEEEEEEe kakvi smo mi idioti.
Kako me ljute neke stvar evo se izivcira.