Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la dubrava » 23 nov 2009, 18:18

Bob_Rock je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Rijseli smo Munju a sad su na redu Don Korleone Iljo Dominkovic zbog kriminala i korupcije te Dubrava Korleone zbog kupoprodaje karti na crno !!!
heheheh :D :D :D a de ti meni reci bobe, sto si ti tolko zapeo za mene??! :D :D
Ti si spijun iz HNS-a, otimas nam mlade talente........Povedi Ilju u Hr... :D :D
hahahhahahahhahahah :D :D :D :D :D :D :D joj, ovako se nisam dugo nasmijao :D ...
a cuj, mozda ima nesto u tome..vjeruj mi, sad sam na samo 1km zracne linije od zgrade HNS-a, tako da, cuvajte se :mrgreen: :mrgreen:
ja mislim da ce Iljo doci sam u RH ako bude osuden jer ima dvojno :mrgreen: :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

MUSA
Kontakt:

Post Postao/la MUSA » 23 nov 2009, 18:43

TREBA OVE LOPOVE ZATVORITI DOK NISU POBJEGLI
KAO I OSTALA GAMAD !
A BAS ME INTERESUJE KO CE IH ZAMIJENITI
NECE SIGURNO ODABRATI NEKOG POSTENOG.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 23 nov 2009, 19:15

Iljo misli da je NSBIH Munibu odredio kaznu pa se nada ce je ponistiti :D
Republika Zenica

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 23 nov 2009, 19:35

A gdje nadje ovih jos 147.KM to porez... :lol: glavnom oi ce zadrzati jos 2 mill KM.smijesno da je toliko samo..248hilllj

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2009, 19:38

Jos uvjek su nepravosnazno osudzeni nesmijemo se radovati prerano!!!!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 23 nov 2009, 19:47

Sad je vrijeme da navijacke grupe u BiH posalju novinama zajednicku izjavu sta bi htjeli sa Nogometnim savezom....Ovo vam je vriejme za promjene i treba imat jednu izjavu koju podrzavaju sve navijacke grupe u BiH...mozda je to jedan nacin da se pokrene nestu u savezu

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 23 nov 2009, 19:54

Zaboravili smo Kodru, zaboravili smo cirkus zvani Premijer liga i samo jedna pobjeda nas je pretvorila u poltrone. Teške riječ, ali ako ćemo biti iskreni prema sebi, ona nas sviju zajedno najbolje opisuje. Poltroni!
Jedan od boljih dijelova texta od sport 2x!
Nikad ama bas nikad necemo imati uspjeha dok je vladajuca garnitura na vlasti!
I jos jednom ne zaboravite ko je okupio ovu ekipu 100 % nije Ciro(iskreno on je i nebitan ovdje doveden je samo da spasi guzice uhjupima)
Malo je Papaca i malo je nas koji koristimo svoju glavu uradimo nesh za bolje sutra!

Savez-kavez!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 nov 2009, 20:10

doci je napisao/la:Zaboravili smo Kodru, zaboravili smo cirkus zvani Premijer liga i samo jedna pobjeda nas je pretvorila u poltrone. Teške riječ, ali ako ćemo biti iskreni prema sebi, ona nas sviju zajedno najbolje opisuje. Poltroni!
Jedan od boljih dijelova texta od sport 2x!
Nikad ama bas nikad necemo imati uspjeha dok je vladajuca garnitura na vlasti!
I jos jednom ne zaboravite ko je okupio ovu ekipu 100 % nije Ciro(iskreno on je i nebitan ovdje doveden je samo da spasi guzice uhjupima)
Malo je Papaca i malo je nas koji koristimo svoju glavu uradimo nesh za bolje sutra!

Savez-kavez!
Ne pali to kod naivnih bosancerosa drug moj. Ja sam to negdje napisao, ali sam odma bio nalijepljen zato sto unosim negativnu "energiju" pred vaznu tekmu.

Eto vidis kakvi smo mi, bila je dovoljna jedna tekma da izgubimo, pa da se skoro svi okrenu protiv do jucerasnjeg idola (citaj Ciro). Tako isto, sutra da odigramo tekmu i pobjedimo, sve bi se ovo zaboravilo, sve sto je bilo i opet bi mi ispocetak krenuli. 90% bi se opet okrenulo Ciroguzu, ovaj drugi dio ne bi mogao doci do izrazaja, i gdje smo bili, sta smo radili, NISTA!!!...I tako se vrti evo u krug vec godinama, drugi napreduju, mi smo na jednom mjestu. Crna rupa, kojoj nema dna....To je nasa REALNOST!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 nov 2009, 20:40

sad ce nastati haos u savezu kad se budu djelile funkcije :?
hoce li opet naci nekog fudbalskog anonimusa i kriminalca ili ce na kraju ipak biti mjesta za Osima, Konjica ili nekog slicnog?

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 nov 2009, 20:45

evo napokon odlaze aždaje, pitanje samo da li stvarno napustaju brod ili ce vladati iz sjene. u ovom rascjepu bi trebalo naci mjesta za predraga pašića ili muhameda konjića. ne zna se sta bi moglo biti gore , novi nadolazeci kriminalci tipa radončića ili ovih nasih stranaca koji bi savez vodili iz aluminijske ili haber kutije tamo negdje sa zapada

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 23 nov 2009, 20:47

nemoj konjica bogatii, on je savezov covjek od bivsi igraca samo se on namecee po medijima i oko saveza sve je to isto, treba stranca dovest mathaeusa

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 nov 2009, 21:26

Jao majko, gledate li ovo na "60 minuta". U hotelu u Lisabonu čelnici prodaju karte, a sponzori se potpisuju do 2014. godine, iako gospoda imaju mandate do kraja 2010. godine. :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 23 nov 2009, 21:29

MinistaR je napisao/la:Jao majko, gledate li ovo na "60 minuta". U hotelu u Lisabonu čelnici prodaju karte, a sponzori se potpisuju do 2014. godine, iako gospoda imaju mandate do kraja 2010. godine. :mrgreen: :mrgreen:
Mene odavno više ništa ne iznenađuje kad je riječ o Fudbalskom Savezu, sve je javna tajna bilo do danas i presude Ušanoviću mada mislim da ima još pola Saveza koji bi u zatvor trebali i dok se to sve ne počisti neće opet biti nekog napretka..Doći će neki novi Ušanović.Ono kako se kaže, dok se u korjenu to ne sasječe...
Željo - My first love!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 21:33

kad sam vidio ko ce biti u lozi...Selma bajrami i Naser Oric :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 23 nov 2009, 21:34

a mislio sam da me ovi vise nikako ne mogu iznenaditi,a oni su ipak opet uspjeli..jao jest zalosno i smijesno,pogotov ona prodaja karata,stvarno....

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 nov 2009, 21:37

Sve je jasno i oko Ćire.Paša je doveo sina da bude menadžer nekolicini naših igrača.Znači oderi Bosnu sto vise mozes.I od svakog sponzora kojeg doveve Ćiro je imao 70 % a savez 30% (užas). A Ćiro i nije radio nista drugo nego citavo vrijeme snimao reklame, te Mikado te Konzum te Ford. Nigdje prave Bosanske firme.A sponzore je privukao rezultat naših zmajeva ne Ćiro ili bilo ko drugi.Ma mislim oko Ćire je sve jasno.A Bakir i Avdo Avdić su jedne seronje obične.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 nov 2009, 21:40

Sta je u ovoj reportazi novo? Nista! JEdino sto je Miske pijo kafu odma prije tekme. A odakle onog ratnog profitera Cemalovica u IO Saveza? E tu gospodine Bakire je problem, a ne u tome kad Misimovic pije kafu i ko sjedi u kojem avionu. Nama fudbal vode ratni profiteri, zlocinci i politicari. A yebo ja onog sto kaze da je Naser Oric kriminalac, HEROJ
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 23 nov 2009, 21:40

rob do bagro je napisao/la:kad sam vidio ko ce biti u lozi...Selma bajrami i Naser Oric :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa Boze na sta mi spadosmo?? zar je to"VIP"?
Dobro je Spaha rekao:"Oni ne dolaze da vide nas, nego da budu vidjeni"..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

sms
Kontakt:

Post Postao/la sms » 23 nov 2009, 21:41

HA hocel te se vise okani OSIMA fakat covjek prezivo mozdani udar i ovo ga spominju tu negdje u savezu. Eto stvarno neki nemaju veze sta pisu sam nek se pise. Svaka cast OSIMU al hallo covjek ne smije da ode na tekmu da nebi umro od pritiska i emocija fakat nerazumijem neke. Osima treba staviti kao pocasnog clana Savezea a ne covjeku da umre.
Da je Osim htio da trenira Bosnu trebo je trenirat prije 12 godina znate tako i ovi ostali. Vaha caruje gdje god trenira al nece covjek sa svakim da ima posla. Pa eto Kodro je pokusa i sta bi otjerasega nakon 6 mjeseci fakat covjek ne zivi u Bosni a pokuso je mnogi nisu.
Trebaja nam nova generacija vidite da ova generacija Susic,Alihodzic,Bazdarevic i jos neki da ti ljudi rada za svoj zivot i da ih problemi po savezu ne interesuju.
Fakat razumijem ih ljudi su naucili da se prema njima ponasa okolina ljudski a ne ko kod nas. Salihamidzic je napustio repku jer je vidio sa de nemoze s rogatima´se bosti i fakat covjek otiso da se ne zivcira on je prava zvjezda koja je priznata u citavoj Evropi a samo kod nas ne. Ko je to od nas dao vise za ovaj nas Fudbalski sistem NIKO ..........................mi samo mozeemo ko babe sjedit tu i tipkat i krivit Misimovica, Papca itd jer nisu dali sve za repku.EEEEEEEEEEEEEEe kakvi smo mi idioti.

Kako me ljute neke stvar evo se izivcira. :shock: :shock: :shock:

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 nov 2009, 21:42

Cartman je napisao/la:Sta je u ovoj reportazi novo? Nista! JEdino sto je Miske pijo kafu odma prije tekme. A odakle onog ratnog profitera Cemalovica u IO Saveza? E tu gospodine Bakire je problem, a ne u tome kad Misimovic pije kafu i ko sjedi u kojem avionu. Nama fudbal vode ratni profiteri, zlocinci i politicari. A yebo ja onog sto kaze da je Naser Oric kriminalac, HEROJ
Ćemalović je jedini ispravan u Savezu a Orić je kriminalac,svodnik,diler i ubica.
FEDERER= KLOC

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.