FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 03 maj 2013, 11:07

Sastav sutra:

Golman: Misi
Odbrana: Šuba-Jasko-Mirhad i 4-ti neko od juniora
Sredina: Dženo (junior)-Kuduz (junior)-Tasić
Napad: Madže-Džanić-Bekta

Sastav ovi iz Lukavca znaju ne može lošiji biti, ako se provučemo to će biti senzacija prava...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 maj 2013, 11:11

Casp3r je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:@Casp3r, neka mi samo potvrdi da je to u pitanju
Još nakon Kaknja smo mi izgubili Vojvodu, ovaj odnos je ostao na aparatima pred Vitez, onda ova lakrdija sa Jakupovićem je doprinjela tome. Nevjerujem da će u moje vrijeme doći neko na klupu Radničkog sa ovakvim osobinama, ne samo trenerskim, nego svim ostalim koje ga krase još od igračkih dana u Slobodi.

A to za izjavu za Redžića je vjerovatno izvađeno iz konteksta, obzirom da svi znamo da Vojvoda funkcioniše "što na umu to na drumu", pa je vjerovatno i spomenuo taj detalj koji je prenešen kasnije.

Darki Vojvodiću želim sve najbolje gdje god da završi.
@Casper druže treneri prolaze, uprave se mijenjaju, Radnički ostaje, koja god liga nebitno je on se voli i u srcima pravih navijača nikad neće biti izbrisano ime FK RADNIČKI....:)

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 03 maj 2013, 11:46

Casp3r je napisao/la:Još nakon Kaknja smo mi izgubili Vojvodu, ovaj odnos je ostao na aparatima pred Vitez, onda ova lakrdija sa Jakupovićem je doprinjela tome.
pa hocete li napokon postaviti tu "lakrdiju" da svi vidimo? kazete uzeli kasete, pa cime je snimano ovo sto je postavljeno na lukavac-x, odakle je rezano, valjda tu imate cijelu utakmicu? pricali ste o nekim nepravednim crvenim kartonima, kad ono boga mi svi pravedni, dajte sad da vidimo tu "lakrdiju"...
Sasa Kajkut pitarima tabut!

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 03 maj 2013, 11:49

SB90 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Još nakon Kaknja smo mi izgubili Vojvodu, ovaj odnos je ostao na aparatima pred Vitez, onda ova lakrdija sa Jakupovićem je doprinjela tome.
pa hocete li napokon postaviti tu "lakrdiju" da svi vidimo? kazete uzeli kasete, pa cime je snimano ovo sto je postavljeno na lukavac-x, odakle je rezano, valjda tu imate cijelu utakmicu? pricali ste o nekim nepravednim crvenim kartonima, kad ono boga mi svi pravedni, dajte sad da vidimo tu "lakrdiju"...
Evo ga druže http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... iran-penal" onclick="window.open(this.href);return false;

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 03 maj 2013, 12:00

pa gledao sam ovo, nije ovdje nigdje ostecen radnicki, a pricaju o lakrdiji, pa bih volio vidjeti cijelu utakmicu...
Sasa Kajkut pitarima tabut!

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 03 maj 2013, 12:12

samolukavac je napisao/la:Sastav sutra:

Golman: Misi
Odbrana: Šuba-Jasko-Mirhad i 4-ti neko od juniora
Sredina: Dženo (junior)-Kuduz (junior)-Tasić
Napad: Madže-Džanić-Bekta

Sastav ovi iz Lukavca znaju ne može lošiji biti, ako se provučemo to će biti senzacija prava...
Zabit ce ga Madze sutra,koji je ono majstor,samo da nije prekidao s treninzima...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 maj 2013, 14:18

aleXBIH je napisao/la:sretan put momcima u automobilima sto danas krecu. također sretan put i daj boze da napunite i mini bus da bude sto bolja atmosfera. u bihacu je vrijeme pravo ljetno, suncano bez oblacica. temperatura 27C.
Je li to Siouxi danas krecu za Bihac i dolaze na nocenje :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 maj 2013, 15:00

Aha, krenuli su :D
1921
1989

13Maki12
Kontakt:

Post Postao/la 13Maki12 » 03 maj 2013, 15:05

LloriS je napisao/la:
aleXBIH je napisao/la:sretan put momcima u automobilima sto danas krecu. također sretan put i daj boze da napunite i mini bus da bude sto bolja atmosfera. u bihacu je vrijeme pravo ljetno, suncano bez oblacica. temperatura 27C.
Je li to Siouxi danas krecu za Bihac i dolaze na nocenje :D
Dobrodošli su i biće naši gosti cijeli dan i noć sve do tekme ;)
Noćima zbog tebe nespavam, jer zbog tebe sam predoziran. U mojm venama si samo ti, bez tebe ne mogu živjeti. Tvoje ime meni sveto je, tribina Istok u transu sada je. Ova pjesma neka nosi te Jedinstvo do nove pobjede..

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 maj 2013, 15:11

VolimRadnicki je napisao/la:Aha, krenuli su :D
U koliko su krenuli, uzivace u lijepom Biscu a bice i docekani onako kako ste vi nas docekali, koliko ih je krenulo jarane :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 maj 2013, 15:13

LloriS je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Aha, krenuli su :D
U koliko su krenuli, uzivace u lijepom Biscu a bice i docekani onako kako ste vi nas docekali, koliko ih je krenulo jarane :D
Ne znam drug još ništa, javim kad saznam.
1921
1989

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 03 maj 2013, 15:17

devet ljudi krenuli na nocenje u bihaca. a sutra ce doci jedan bus, ako se skupe. tako su nam javili drugovi iz lukavca.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 maj 2013, 15:19

aleXBIH je napisao/la:devet ljudi krenuli na nocenje u bihaca. a sutra ce doci jedan bus, ako se skupe. tako su nam javili drugovi iz lukavca.
Da, mini bus kreće sutra ukoliko bude ljudi, nadam se da hoće. Meni obaveze ne daju da idem.
1921
1989

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 03 maj 2013, 15:26

samo kad ove fotke pogledas, otkazujes sve obaveze i kreces za grad na uni. ova druga slika je park ispod tribine gdje cete biti smjesteni

slika

slika

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 03 maj 2013, 15:45

Sretan vam put dečki. Vi koji večeras stignete,da uživate kod nas,a mislim da hoćete jer vrijeme je baš za uživanje. :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 maj 2013, 15:47

Trumić 3 utakmice kazne baš je šteta vraća se tek u Cazinu protiv Krajine (inače kad se sabere ova polusezona Trumić je više bio na trbinama nego na terenu,što se njega tiče polusezona za zaborav), Slomić još dvije utakmice kazne dakle vraća se protiv Iskre, a Redža i Halilagić koji su dobili crvene kartone protiv Viteza dobili su samo po jednu utakmicu kazne, Jare se vraća isto protiv Slobode, ajde sutra šta bude nek bude, a protiv Slobode smo u skoro najjačem sastavu.......:)

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 03 maj 2013, 15:51

samolukavac je napisao/la:Trumić 3 utakmice kazne baš je šteta vraća se tek u Cazinu protiv Krajine (inače kad se sabere ova polusezona Trumić je više bio na trbinama nego na terenu,što se njega tiče polusezona za zaborav), Slomić još dvije utakmice kazne dakle vraća se protiv Iskre, a Redža i Halilagić koji su dobili crvene kartone protiv Viteza dobili su samo po jednu utakmicu kazne, Jare se vraća isto protiv Slobode, ajde sutra šta bude nek bude, a protiv Slobode smo u skoro najjačem sastavu.......:)
jesi li mislio trumicu jos 3 utakmice kazne????? jednu je odradio protiv viteza???

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 maj 2013, 15:52

samolukavac je napisao/la:Trumić 3 utakmice kazne baš je šteta vraća se tek u Cazinu protiv Krajine (inače kad se sabere ova polusezona Trumić je više bio na trbinama nego na terenu,što se njega tiče polusezona za zaborav), Slomić još dvije utakmice kazne dakle vraća se protiv Iskre, a Redža i Halilagić koji su dobili crvene kartone protiv Viteza dobili su samo po jednu utakmicu kazne, Jare se vraća isto protiv Slobode, ajde sutra šta bude nek bude, a protiv Slobode smo u skoro najjačem sastavu.......:)
Za Redžu i Halilagića je slučaj kao i kod Trume kada su mu upisali 1 utakmicu kazne dok na sastanku to opširnije ne razrade, sigurno je da će i oni dobiti 3-4 utakmice kazne, nije to problem, oni u onako ne igraju u prvoj.

Protiv Slobode nema Trume, dok se vraća Slomić, četvrta utakmica će mu biti ona u kupu, može li mi neko 100% reći da li se i ta utakmica broji za čišćenje kartona?
1921
1989

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 maj 2013, 16:06

nesh je napisao/la:
jesi li mislio trumicu jos 3 utakmice kazne????? jednu je odradio protiv viteza???
Ja još tri nema ga sutra protiv Jedinstva, pa protiv Slobode i Iskre, tačno dobit će ova dvojca još kazne, ali kao što reče i nisu igrači prve postave, treba za Kup to provjeriti sigurno, ali pošto Lugavić sutra ne brani da se kup računa branio bi sutra ako bi dobio žuti karton jer bi mu bio treći, pauzirao bi kup i bio spreman protiv Slobode, ali zato na Tušanj najjača ekipa...

Lugavić-Bekrić-Šuba-Jusufović-Mirhad
Tasić-Jahić-Borogovac
Jaranović-Mace-Džanić

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 03 maj 2013, 16:20

VolimRadnicki je napisao/la:
Za Redžu i Halilagića je slučaj kao i kod Trume kada su mu upisali 1 utakmicu kazne dok na sastanku to opširnije ne razrade, sigurno je da će i oni dobiti 3-4 utakmice kazne, nije to problem, oni u onako ne igraju u prvoj.

Protiv Slobode nema Trume, dok se vraća Slomić, četvrta utakmica će mu biti ona u kupu, može li mi neko 100% reći da li se i ta utakmica broji za čišćenje kartona?

Kartoni se ne mogu cistiti u kupu to ti je 100%, isto kao i kad dobijes u kupu ne racuna se u prvenstvu taj karton

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.