KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

sasagmp
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la sasagmp » 30 apr 2013, 17:42

Insep Francuska onako iz glave,a ima ih sigurno jos koje su napravile vise velikih igraca od jedne Zvezde. Ili ti racunas FMP pod Zvezdu i to stari FMP?

A otkud ti znas kako je bilo i sta je bilo?Procitao na ****?

Sramota je sto sudis o necemu cemu nisi prisustvovao i sto se drzis izjava Ristovica i Klipe. Po propozicijama sudije nisu smele da dozvole da se pravi kompromis i da dozvoljava uopste 5og igraca. Izacice snimak ako Bog da pa cemo sve lepo videti i suditi.

A vi do tada nastavite da ne priznajete titule,nastavite da pljujete savez,Tomasevica,Belosevica,Lisca,Dozaja i ostale.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 apr 2013, 19:57

Insep nije klub pa da ima omladinsku školu već akademija, odnosno nacionalni institut za razvoj sportista. Dalje? Zašto ne bih računao stari FMP?

Ja ne znam šta je bilo, zato sam rekao ako su Partizanovi igrači započeli incident a po većini izvještaja jesu.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 apr 2013, 20:14

Cekaj znaci ipak jeste FMP?

Partizan: Krstic,Velickovic,Tripkovic,Nemanja Bjelica...

Da ne nabrajamo igrace koji su kao juniori dosli pa postali to sto jesu (Pekovic i ostali).

Koga je Zvezda stvorila u zadnjih 10 godina?

Po kojim izvestajima?Sa RSB-a i KKCZ sajta?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 apr 2013, 20:25

sasagmp je napisao/la:Cekaj znaci ipak jeste FMP?

Da ne nabrajamo igrace koji su kao juniori dosli pa postali to sto jesu (Pekovic i ostali).

vi ga stvorili,pa otjerali ;) komsije vidjeli talenat u momku.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 apr 2013, 20:32

sasagmp je napisao/la:Cekaj znaci ipak jeste FMP?

Da, FMP smo. :? Ako smo naslijedili igrače, trenere, dvorane, koledž i sve ostalo od FMP-a onda je nekako logično da je to ista škola. Onda i sam možeš pogledati reprezentaciju (seniorsku i sve druge selekcije) pa vidjeti koji igrači su izašli iz nje.

Nemanja Bjelica? :lol: Čovjek koji je još u kadetima otpušten iz Partizana kao netalentovan? Kako se onda on može smatrati kao produkt Partizanove škole?
Igrače koji su kao juniori došli pogotovo ne možeš računati.

Sa mocarta, foruma avangarde, b92, mvp... Manje više svi izvještaji se poklapaju, ali sačekajmo video snimak.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 apr 2013, 21:01

Hvala na odgovoru,ipak znaci Tegijeva prica pije vodu :lol:

Gde nam se nalazi ta reprezentacija danas zahvaljujuci tim produktima?

Uostalom kako te produkte mozes pripisivati Zvezdi?To je skola FMP-a...

Cije je produkt Bjelica ako ne Partizanov? Arkadijin? Zvezdin ?

Raskinut je ugovor jer je decko slomio ruku tada,a ostatak generacije je bio ****. Sinoveca i Lesica ne smatram igracima kadrim za dres Partizana.

Sta pise na mocartu,avangardi,b92? Svirana namerna i onda su 4 nasilnika iz Partizana kidisala na 12 momaka u crveno belim dresovima?Ovi ostali su navijali i bodrili da ih unakaze jos vise? :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 maj 2013, 22:58

Kakva je ovo veceras bruka bila u Pioniru. :oops:
Ja prosto ne mogu da verujem da nam je tuzna Vojvodina uspela dati 85 poena i umalo pobediti. :roll:
Ne znam zasto ali ja sam postao potpuno ravnodusan u zadnje vreme na ove sramotne partije. Kao da su me prethodne sezone navikle samo na razocaranje pa mi cak i nakon ulaska u EL ostaje gorak ukus u ustima. Postao sam naviknut na blamaze protiv raznih ekipa a ova poslednja protiv Vose veceras moze da poprimi status razocaranje jer smo ipak preko Simonovica uspeli da dodjemo do pobede 86:85.
Ne moze osim Rakocevica niko preterano da se izdvoji.Ali Igor po oprobanom receptu majstor za male utakmice.Ovaj put 33 poena cini mi se. :roll:
Shvatam ja i da je bio F4 za vikend,shvatam i da smo igrali Bez Savovica i Radivojevica ali ne mogu da shvatim da se igraci ovako ponasaju. A po meni veliku krivicu ima i Radonjic. Za sada mi se nikako ne svidja covek,stekao sam dojam za ovo kratko vreme da ga igraci postuju manje nego Vukoicica sto mi se jos manje svidja.

Usput Braun dobio otkaz. Valjda. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Enjoy
Kontakt:

Post Postao/la Enjoy » 02 maj 2013, 11:38

Opet na guzove stizemo do pobjede protiv tamo neke Vojvodine i to tricom Simonovica u zadnjim sekundama.Mogu da shvatim da su umorni od F4 koji se igrao za vikend,ali ne mogu da shvatim da nemaju zelju za igrom.Ova tim treba mjenjati iz korjena,samo 2-3 igraca mogu da igraju EL i to ako se Rakocevic ne bude imao svu slobodu pa da gubi po utakmici 10-15 lopti i da ima 10 poena,lako je sinoc natrpati Vojvodinu sa 33 poena sto nije Partizan neku vece u finalu pa da pokazes da ti klasa za ove nasu boraniju.Ne smije nam biti ni opravdanje to sto nisu igrali Savovic i Radivojevic ipak smo jaci od njih za klasu.Braun je dobio otkaz,a Zvezda ce morati platiti 175 000 evra.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 maj 2013, 12:15

Enjoy je napisao/la:Opet na guzove stizemo do pobjede protiv tamo neke Vojvodine i to tricom Simonovica u zadnjim sekundama.Mogu da shvatim da su umorni od F4 koji se igrao za vikend,ali ne mogu da shvatim da nemaju zelju za igrom.Ova tim treba mjenjati iz korjena,samo 2-3 igraca mogu da igraju EL i to ako se Rakocevic ne bude imao svu slobodu pa da gubi po utakmici 10-15 lopti i da ima 10 poena,lako je sinoc natrpati Vojvodinu sa 33 poena sto nije Partizan neku vece u finalu pa da pokazes da ti klasa za ove nasu boraniju.Ne smije nam biti ni opravdanje to sto nisu igrali Savovic i Radivojevic ipak smo jaci od njih za klasu.Braun je dobio otkaz,a Zvezda ce morati platiti 175 000 evra.
Nije problem želja, igrači pokazuju sasvim zadovoljavajući nivo volje i želje - kako u ovoj utakmici tako i protiv Metalca. Problem je malo dublji.
Kada je Rakočević izgubio 10-15 lopti?
Ni blizu 175k evra, pa nije imao ugovor od pola miliona jbt.

Inače, Zvezda je tim protiv kojeg je dosuđeno najviše slobodnih bacanja od svih timova u ligi. Biće da igramo mnogo agresivnu odbranu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2013, 13:12

Sudjenje u kompletnoj KLS na vecini utakmica granici se sa neverovatno losim sa primesama smesnim.
Pa Vosa juce u 2/4 dobija prvi faul ovako negde nakon 5.30 minuta igre.A ne da su igrali agresivno,nego je to bilo boze sacuvaj. A onda u zadnjoj cetvrtini su ih tako ubili sa prekrsajima kako bi se postigla "ravnopravnost" pa im cak i u zadnjem napadu nije sviran cist faul.
36 slobodnih bacanja jbt. :lol: Sve bi to bilo u redu da smo mi igrali odbranu. :oops:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 maj 2013, 15:05

gledao sam danas na sos-u snimak tekme od sinoć, tačnije sam finiš tekme. nisam mnogo vidio osim da simonović u prelomnim trenucima meča uzima trojku koja nije ni zakačila obruč. :lol: :lol: frajer nastavlja po starom ko na f4.
apsolutno čist faul nije sviran nad igračem Vojvodine (čini mi se jeremićem) u zadnjem napadu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 maj 2013, 18:33

Ja bi rekao da igrate agresivnu odbranu , kao i sve ekipe ovog Crnogorca..
problem je sto ova cjelokupna ekipa ne zna(sem Amera,koji postadose upitni) igrati odbranu
Rakocevic u najboljim godinama se trebao skrivati u odbrani , Katica ili Browna svaki protivnicki play/bek utjera u kos..
Zvezda bi trebala napadom dobivati protivnika , ovako su igri sveli blize Partizanju na jednu loptu,agresivna odbrana,skok i ostali segmenti koje Dule fura od pocetka sezone i tu ce tesko doci do KSL.

Partizan istrajao od pocetka sezone , prezivio teske poraze i ostalo
dok Zvezda sa tri trenera sigurno nije pomogla igracima
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 maj 2013, 17:44

Raul_64 je napisao/la:Ja bi rekao da igrate agresivnu odbranu , kao i sve ekipe ovog Crnogorca..
problem je sto ova cjelokupna ekipa ne zna(sem Amera,koji postadose upitni) igrati odbranu
Rakocevic u najboljim godinama se trebao skrivati u odbrani , Katica ili Browna svaki protivnicki play/bek utjera u kos..
Zvezda bi trebala napadom dobivati protivnika , ovako su igri sveli blize Partizanju na jednu loptu,agresivna odbrana,skok i ostali segmenti koje Dule fura od pocetka sezone i tu ce tesko doci do KSL.

Partizan istrajao od pocetka sezone , prezivio teske poraze i ostalo
dok Zvezda sa tri trenera sigurno nije pomogla igracima
sve OK ali katica je malo ko uguravao pod kos
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 maj 2013, 18:18

Katic se ove sezone promovirao u respektabilnog kandidata za reprezentaciju , i realno niko sem Krstica tesko da je imao bolju sezonu..

mislim cisto pri odbrani pick and rolla gdje spore noge vec 33? godisnjeg Katica pa onda Browna dolaze do izrazaja
istina za volju , ne pomaze kad taj pick branis uz "pomoc" Rakocevica
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 maj 2013, 19:19

Igracima je potpuno palo samopouzdanje nakon ovih utakmica u KSL i nakon F4 u ABA ligi, iskreno receno iz ove ekipe u narednoj sezoni vidim 2 eventualno 3 igraca u crveno belom dresu. Evroliga je tu , Covic ne bi trebalo da zali pare kad su pojacanja u pitanju, ima nekoliko igraca koji su do pre par sezona igrali u Zvezdi i u ABA ligi koji sad nastupaju za zapadnoevropske, grcke i ruske klubove u kojima im ne ide bas najbolje, a koji bi se verovatno preporodili u Zvezdi, plus naci 2 dobra amerikanca i mozda i napravimo nesto znacajnije , mada je i sam ulazak u EL znacajan sam po sebi, prosli put smo tu igrali u sezoni 1998-1999. Bio sam tad na 3 ili 4 utakmice u Pioniru, s tim da smo najatraktivniju igrali bez publike ( Cibona) .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 maj 2013, 19:25

Ako se dobro sjećam, te smo sezone, na Božić, u Pioniru, pobijedili kasnijeg osvajača Evrolige, Žalgirisa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 maj 2013, 19:28

alan_kardec je napisao/la:Ako se dobro sjećam, te smo sezone, na Božić, u Pioniru, pobijedili kasnijeg osvajača Evrolige, Žalgirisa.
Tacno ;) Bio je praznik,a hala prepuna . Secam se da sam gledao i Po Ortez negde polovinom februara u Pioniru, secam se tuge kad smo saznali da ce mec sa Cibonom biti pred praznim tribinama,ali nikako da se setim koje sam jos dve ili jednu utakmicu gledao pored ovih koje sam naveo :roll: Ostario sam ,ne sluzi me pamcenje ko nekad :mrgreen:

EDIT : "Onaj ko kaže da političari u Srbiji više vole Zvezdu od Partizana ili je lud, ili svesno obmanjuje javnost. Zato ćemo zahtevati medicinski pregled funkcionera u srpskoj košarci, kako bismo utvrdili da li mogu da predvode organizacije koje im nije deda ostavio. A to ko koga voli takođe moramo da utvrdimo. Zvezda je jedina na ovim prostorima koja je prikazala istoriju njenog finansijskog poslovanja, a drugi beže od toga. Zato ćemo da instistiramo da država pokaže papire o tome ko je koliko dobio para od javnih preduzeća, lokalnih samouprava i ministarstava u poslednjih 20 godina", kaže Čović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 maj 2013, 20:08

Vlade Divac i Milenko Topic fenomenalno odigrali tu utakmicu. Takodje i Zlatko Bolic mnogo dobar bio.
A tek kako smo Fenera napunili u Pioniru,22 razlike rutinski.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 maj 2013, 20:10

Tribalian je napisao/la:Tacno ;) Bio je praznik,a hala prepuna . Secam se da sam gledao i Po Ortez negde polovinom februara u Pioniru, secam se tuge kad smo saznali da ce mec sa Cibonom biti pred praznim tribinama,ali nikako da se setim koje sam jos dve ili jednu utakmicu gledao pored ovih koje sam naveo :roll: Ostario sam ,ne sluzi me pamcenje ko nekad :mrgreen:

Bio sam dijete tada (13 godina), ali se odlično sjećam naših nastupa te sezone. Na toj tekmi sa Žalgirisom bio ogromni transparent Hristos se rodi. Od Ortheza smo zijanili kući, bilo je neke frke tada pa smo zbog toga kažnjeni utakmicom bez publike protiv Cibone. I od Cibone smo izgubili u Pioniru (bio veliki trans Sreća je vaša a tuga naša što sada nismo tu... Delije Sever), ali smo ih dobili u Zg u punoj dvorani. Onaj neki njihov centar fulio oba bacanja na samom kraju utakmice i mi ih klepili u produžecima. :D Protiv Ortheza u gostima smo pokradeni najstrašnije, igrao za nas i Divac, pogodio neku trojku od tablu. :lol: :lol:
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 maj 2013, 20:17

Devil je napisao/la:Vlade Divac i Milenko Topic fenomenalno odigrali tu utakmicu. Takodje i Zlatko Bolic mnogo dobar bio.
A tek kako smo Fenera napunili u Pioniru,22 razlike rutinski.
@ Dev , ja se polovine tih utakmica i ne secam ,evo sad gledam neke rezultate. Bio je tu Panatenaikos,Efes, TDK Manresa ( pa ko bi se njih setio :mrgreen: ), Makabi,Fenerbahce ,Ortez i Cibona .

@ Alane , legendarna parola protiv Cibone . ;) I ko bi reko da si ti tad imao 13 godina :mrgreen: ja bio ubedjen da si ti neki covek srednjih godina, a ti mladji od mene :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.