Evo momci dosli piti sa nasima veceras. Ugostili smo ih fino nadam se,pa ce veceras da uzivaju
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Evo momci dosli piti sa nasima veceras. Ugostili smo ih fino nadam se,pa ce veceras da uzivaju
Svaka cast na prijemu ... dobro se dobrim vraca...
i ako bogda da ove godine gosti odnesu bodove...
...a vi naravno ostajete u ligi , ima se to gdje ispraviti 
i ako bogda da ove godine gosti odnesu bodove...
Hahah. Mislim da vam dosta 15 utakmica bez poraza,evo jedna da bude i sa porazom. Znam da se vi nećete ljutiti 
Hvala momcima koji su ugostili naše momke fino je bilo vidjeti Sioux duxe ovdje u Bihaću. Sutra čisti kec ali prilika da se djeca ova dokažu.
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk
Igraci koje sam nocas vidjeo kroz grad kako hodaju su voma mladi momci 6-7 momaka koji imaju po 18-19 god, primjeti se da ste oslabljeni, nadam se sutra lijepom ambijentu na stadionu, vasi momci se lijepo provode kao sto su i nasi kod vas 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kad sam vam maloprije vidio igrace pomislio sam : Ima li iko stariji od 20 ? 
Kako god fino je bilo vidjeti 2 navijacke skupine kako se druze i tako treba i dalje biti. Neka bolji sutra pobjedi
Kako god fino je bilo vidjeti 2 navijacke skupine kako se druze i tako treba i dalje biti. Neka bolji sutra pobjedi
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
-
samolukavac
- Kontakt:
Mladi jesmo, 10 - tak juniora je u Bihaću, od kojih 3 ili 4 počinje utakmicu sutra, najstariji je kapiten Šubić koji ima 30 godina, ostalo su sve golobradi mladići, koji će sigurno da ostave srce na terenu i ako ništa bar jedan bod donesu u Lukavac........
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
I ja sam ih vidio veceras na kafici u Bihaću, od njih 7 samo dvojica izgledaju malo starije 
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Pa niko od vas da priđe i počasti domaćinski. Offtopic finih titovih pionirki u onoj Pasadeni kako već.
Casp3r ti si stigao u Bihac, mislis pasarela kaficCasp3r je napisao/la:Pa niko od vas da priđe i počasti domaćinski. Offtopic finih titovih pionirki u onoj Pasadeni kako već.
Taj.. pravo fin akvarium, znam da je sa "P"..
Hahahahah nisi odgovorio jesi ti stigao u Bihac kad spominjes da necemo da vas pocastimo domacinskiCasp3r je napisao/la:Taj.. pravo fin akvarium, znam da je sa "P"..
Tu sam naravno, nastavak u PP da neofiramo ovdje više.LloriS je napisao/la:Hahahahah nisi odgovorio jesi ti stigao u Bihac kad spominjes da necemo da vas pocastimo domacinskiCasp3r je napisao/la:Taj.. pravo fin akvarium, znam da je sa "P"..
Evo kao sto sam i obecao jedna slika sa nasim vodjama, 8 momaka koji su stigli danas u Bihac... ostala 2 se ne vide pa mozete otvoriti ovaj link vise slike 
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7602_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7602_n.jpg

kukate lukavčani imte puno juniora. Anama u tz ponos na našu mladost.
Sretno vam bilo uBihaću.
vrijeme i danas extra u gradu na uni. sinoc odlicna zezancija dvije navijacke skupine. je li krenuo mini bus ?
Očekujem da ga mali Bekta Transfer danas zabije. 
Pojam pojedinca ovcama problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.