Zasto to nisam upucenVamos je napisao/la:open je napisao/la:Protiv Želje na Otoci je u subotu u 17 i 30. Neka pobijedi bolji.
Neke su price po gradu da bi mogla utakmica biti na Grbavici???
Olimpik Sarajevo
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
a ti si kao nešto upućen biokinder_jaje je napisao/la:Zasto to nisam upucenVamos je napisao/la:open je napisao/la:Protiv Želje na Otoci je u subotu u 17 i 30. Neka pobijedi bolji.
Neke su price po gradu da bi mogla utakmica biti na Grbavici???
Olimpikovci jel' sutra namješteno da Željo pobjedi da odigram 2 hladno ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
kinder_jaje
- Kontakt:
A ti nisi ziv ako ne provociras al dobro znam da si dijete pa ti ne zamjerim 
zanimljivokinder_jaje je napisao/la:A ti nisi ziv ako ne provociras al dobro znam da si dijete pa ti ne zamjerim

DRUG NEBI TI PUNCA
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Znam da ti e zanimljivo zato sto si sam od sebe kinderbagrcavi je napisao/la:zanimljivokinder_jaje je napisao/la:A ti nisi ziv ako ne provociras al dobro znam da si dijete pa ti ne zamjerim![]()
@bagrcavi
To su dva poštena kluba. Nema ništa namješteno. Ko pobijedi neka slavi
Ma znam prijatelju, nego u zadnje vrijeme je postalo "fazon" da Željini protivnici koji su objektivno slabiji traže izgovore u nekim namještanjima, a ne u svojoj igri, pa rekoh da niste i vi takvi.open je napisao/la:@bagrcavi
DRUG NEBI TI PUNCA
Nema toga kod nas malo koji pratimo ovaj klub. Posebno jer je sve manje pravih navijača Želje koji provociraju ove male komšije. Sve je to po PS-u. Nemaš brige. Sretno sutra i vama i nama.bagrcavi je napisao/la:Ma znam prijatelju, nego u zadnje vrijeme je postalo "fazon" da Željini protivnici koji su objektivno slabiji traže izgovore u nekim namještanjima, a ne u svojoj igri, pa rekoh da niste i vi takvi.open je napisao/la:@bagrcavi
I nek' bolji pobjedi.open je napisao/la:Nema toga kod nas malo koji pratimo ovaj klub. Posebno jer je sve manje pravih navijača Želje koji provociraju ove male komšije. Sve je to po PS-u. Nemaš brige. Sretno sutra i vama i nama.bagrcavi je napisao/la:Ma znam prijatelju, nego u zadnje vrijeme je postalo "fazon" da Željini protivnici koji su objektivno slabiji traže izgovore u nekim namještanjima, a ne u svojoj igri, pa rekoh da niste i vi takvi.open je napisao/la:@bagrcavi
DRUG NEBI TI PUNCA
Steta Vukovi sutra necu moci sa radoscu cekati vasu pobjedu.Poslije Zelje ste mi najdraza ekipa i u svim utakmicama osim kad igrate sa Zeljom navijam za vas.3 mjestu se nadam i idemo u nove pobjede poslije ove subote.. 
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Sutra nema stimanja jer logicno treba jednim i drugima. Na moju zalost a vasu srecu sutra ce na otoci biti 1 ko kuca. Zeljo je katastrofa, nema dva igraca da valjaju. Prognoziram vam laganu pobjedu, a to je 90 posto.
Ajd nemoj zezatOxidenks je napisao/la:Sutra nema stimanja jer logicno treba jednim i drugima. Na moju zalost a vasu srecu sutra ce na otoci biti 1 ko kuca. Zeljo je katastrofa, nema dva igraca da valjaju. Prognoziram vam laganu pobjedu, a to je 90 posto.
Ni jedna ekipa u ovoj ligi ne moze protiv Zelje racunati na laganu pobjedu.Za vecinu ekipa je to senzacija.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ne zezam ozbiljan sam. Zeljo losije da igra nisam vidio posljednih 8 godina. Nema igraca da valja ovdje, samo sminkeri, osim Bekrica. Ako bude Bekric igrao od pocetka moguce je pozitivan rezultat, ako on bude na klup 1 je zagarantovan.arhimed89 je napisao/la:Ajd nemoj zezatOxidenks je napisao/la:Sutra nema stimanja jer logicno treba jednim i drugima. Na moju zalost a vasu srecu sutra ce na otoci biti 1 ko kuca. Zeljo je katastrofa, nema dva igraca da valjaju. Prognoziram vam laganu pobjedu, a to je 90 posto.
Ni jedna ekipa u ovoj ligi ne moze protiv Zelje racunati na laganu pobjedu.Za vecinu ekipa je to senzacija.
Pitaru poceo si pisati i na ovoj temi ohladi malo.Oxidenks je napisao/la:Ne zezam ozbiljan sam. Zeljo losije da igra nisam vidio posljednih 8 godina. Nema igraca da valja ovdje, samo sminkeri, osim Bekrica. Ako bude Bekric igrao od pocetka moguce je pozitivan rezultat, ako on bude na klup 1 je zagarantovan.arhimed89 je napisao/la:Ajd nemoj zezatOxidenks je napisao/la:Sutra nema stimanja jer logicno treba jednim i drugima. Na moju zalost a vasu srecu sutra ce na otoci biti 1 ko kuca. Zeljo je katastrofa, nema dva igraca da valjaju. Prognoziram vam laganu pobjedu, a to je 90 posto.
Ja se ibretim kako se ovaj lik uvijek i iznova registruje i valja gluposti.Shvatam ja sve, demokratija, sloboda govora, svako ima pravo na mišljenje, ali ljudi moji ovo je stvarno vrijeđanje inteligencije.Da mu se dragi Bog smiluje...
DRUG NEBI TI PUNCA
Brate ti si naporan ko slina. Samo me pratis po temama ko kakav bolesni bogalj. Mani se mene i mojih postova, ako ti se ne svida preskocis ga i kraj price. Ti ces nekome odredivati koje i sta ce raditi. Setajbagrcavi je napisao/la:Ja se ibretim kako se ovaj lik uvijek i iznova registruje i valja gluposti.Shvatam ja sve, demokratija, sloboda govora, svako ima pravo na mišljenje, ali ljudi moji ovo je stvarno vrijeđanje inteligencije.Da mu se dragi Bog smiluje...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nisam znao da ima internet u jagomiru, napreduju iz godine u godinu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Lafe izadji malo van i udahni i izdahni par puta.Uzmi malo svjezeg zraka godice ti.i mozak ce ti bolje raditi kada bude opskrbljen svjezim kisikom,pa mozda onda i skontas neke stvari.Oxidenks je napisao/la:Ne zezam ozbiljan sam. Zeljo losije da igra nisam vidio posljednih 8 godina. Nema igraca da valja ovdje, samo sminkeri, osim Bekrica. Ako bude Bekric igrao od pocetka moguce je pozitivan rezultat, ako on bude na klup 1 je zagarantovan.arhimed89 je napisao/la:Ajd nemoj zezatOxidenks je napisao/la:Sutra nema stimanja jer logicno treba jednim i drugima. Na moju zalost a vasu srecu sutra ce na otoci biti 1 ko kuca. Zeljo je katastrofa, nema dva igraca da valjaju. Prognoziram vam laganu pobjedu, a to je 90 posto.
Sto se same tekme tice nadam se dobroj utakmici i nastavku tradicije.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Protiv nas na Otoci ste naplacivli karte po 10 KM, koliko ce to biti karta za danasnju utakmicu sa Zeljeznicarom?
Mislim da ce olimpic sutra pokazati koliko je ove godine Zeljeznicar los .. Uz postovanje sto su prvaci .. i tradicija im ide na ruku ali realno mislim da je olimpic puno bolja ekipa ,,,
moj rezz 2 : 0

moj rezz 2 : 0
Toto Riina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.