Olimpik Sarajevo

kinder_jaje
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la kinder_jaje » 03 maj 2013, 21:50

Vamos je napisao/la:
open je napisao/la:Protiv Želje na Otoci je u subotu u 17 i 30. Neka pobijedi bolji.

Neke su price po gradu da bi mogla utakmica biti na Grbavici???
Zasto to nisam upucen :roll:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 maj 2013, 21:56

kinder_jaje je napisao/la:
Vamos je napisao/la:
open je napisao/la:Protiv Želje na Otoci je u subotu u 17 i 30. Neka pobijedi bolji.

Neke su price po gradu da bi mogla utakmica biti na Grbavici???
Zasto to nisam upucen :roll:
a ti si kao nešto upućen bio :lol: :lol: :lol:

Olimpikovci jel' sutra namješteno da Željo pobjedi da odigram 2 hladno ? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 maj 2013, 22:01

A ti nisi ziv ako ne provociras al dobro znam da si dijete pa ti ne zamjerim ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 maj 2013, 22:03

kinder_jaje je napisao/la:A ti nisi ziv ako ne provociras al dobro znam da si dijete pa ti ne zamjerim ;)
zanimljivo :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 maj 2013, 22:13

bagrcavi je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:A ti nisi ziv ako ne provociras al dobro znam da si dijete pa ti ne zamjerim ;)
zanimljivo :mrgreen:
slika
Znam da ti e zanimljivo zato sto si sam od sebe kinder :roll:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 03 maj 2013, 22:29

@bagrcavi

To su dva poštena kluba. Nema ništa namješteno. Ko pobijedi neka slavi ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 maj 2013, 22:32

open je napisao/la:@bagrcavi

Ma znam prijatelju, nego u zadnje vrijeme je postalo "fazon" da Željini protivnici koji su objektivno slabiji traže izgovore u nekim namještanjima, a ne u svojoj igri, pa rekoh da niste i vi takvi.
DRUG NEBI TI PUNCA

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 03 maj 2013, 22:35

bagrcavi je napisao/la:

Ma znam prijatelju, nego u zadnje vrijeme je postalo "fazon" da Željini protivnici koji su objektivno slabiji traže izgovore u nekim namještanjima, a ne u svojoj igri, pa rekoh da niste i vi takvi.
Nema toga kod nas malo koji pratimo ovaj klub. Posebno jer je sve manje pravih navijača Želje koji provociraju ove male komšije. Sve je to po PS-u. Nemaš brige. Sretno sutra i vama i nama.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 maj 2013, 22:39

open je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:

Nema toga kod nas malo koji pratimo ovaj klub. Posebno jer je sve manje pravih navijača Želje koji provociraju ove male komšije. Sve je to po PS-u. Nemaš brige. Sretno sutra i vama i nama.
I nek' bolji pobjedi.
DRUG NEBI TI PUNCA

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 03 maj 2013, 23:09

Steta Vukovi sutra necu moci sa radoscu cekati vasu pobjedu.Poslije Zelje ste mi najdraza ekipa i u svim utakmicama osim kad igrate sa Zeljom navijam za vas.3 mjestu se nadam i idemo u nove pobjede poslije ove subote.. :D
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 03 maj 2013, 23:10

Sutra nema stimanja jer logicno treba jednim i drugima. Na moju zalost a vasu srecu sutra ce na otoci biti 1 ko kuca. Zeljo je katastrofa, nema dva igraca da valjaju. Prognoziram vam laganu pobjedu, a to je 90 posto.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 03 maj 2013, 23:15

Oxidenks je napisao/la:Sutra nema stimanja jer logicno treba jednim i drugima. Na moju zalost a vasu srecu sutra ce na otoci biti 1 ko kuca. Zeljo je katastrofa, nema dva igraca da valjaju. Prognoziram vam laganu pobjedu, a to je 90 posto.
Ajd nemoj zezat
Ni jedna ekipa u ovoj ligi ne moze protiv Zelje racunati na laganu pobjedu.Za vecinu ekipa je to senzacija.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 03 maj 2013, 23:26

arhimed89 je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:Sutra nema stimanja jer logicno treba jednim i drugima. Na moju zalost a vasu srecu sutra ce na otoci biti 1 ko kuca. Zeljo je katastrofa, nema dva igraca da valjaju. Prognoziram vam laganu pobjedu, a to je 90 posto.
Ajd nemoj zezat
Ni jedna ekipa u ovoj ligi ne moze protiv Zelje racunati na laganu pobjedu.Za vecinu ekipa je to senzacija.
Ne zezam ozbiljan sam. Zeljo losije da igra nisam vidio posljednih 8 godina. Nema igraca da valja ovdje, samo sminkeri, osim Bekrica. Ako bude Bekric igrao od pocetka moguce je pozitivan rezultat, ako on bude na klup 1 je zagarantovan.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2013, 23:28

Oxidenks je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
Ajd nemoj zezat
Ne zezam ozbiljan sam. Zeljo losije da igra nisam vidio posljednih 8 godina. Nema igraca da valja ovdje, samo sminkeri, osim Bekrica. Ako bude Bekric igrao od pocetka moguce je pozitivan rezultat, ako on bude na klup 1 je zagarantovan.
Pitaru poceo si pisati i na ovoj temi ohladi malo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 maj 2013, 23:31

Ja se ibretim kako se ovaj lik uvijek i iznova registruje i valja gluposti.Shvatam ja sve, demokratija, sloboda govora, svako ima pravo na mišljenje, ali ljudi moji ovo je stvarno vrijeđanje inteligencije.Da mu se dragi Bog smiluje...
DRUG NEBI TI PUNCA

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 03 maj 2013, 23:35

bagrcavi je napisao/la:Ja se ibretim kako se ovaj lik uvijek i iznova registruje i valja gluposti.Shvatam ja sve, demokratija, sloboda govora, svako ima pravo na mišljenje, ali ljudi moji ovo je stvarno vrijeđanje inteligencije.Da mu se dragi Bog smiluje...
Brate ti si naporan ko slina. Samo me pratis po temama ko kakav bolesni bogalj. Mani se mene i mojih postova, ako ti se ne svida preskocis ga i kraj price. Ti ces nekome odredivati koje i sta ce raditi. Setaj

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 maj 2013, 23:36

nisam znao da ima internet u jagomiru, napreduju iz godine u godinu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 maj 2013, 23:38

Oxidenks je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
Ajd nemoj zezat
Lafe izadji malo van i udahni i izdahni par puta.Uzmi malo svjezeg zraka godice ti.i mozak ce ti bolje raditi kada bude opskrbljen svjezim kisikom,pa mozda onda i skontas neke stvari.

Sto se same tekme tice nadam se dobroj utakmici i nastavku tradicije.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 04 maj 2013, 00:46

Protiv nas na Otoci ste naplacivli karte po 10 KM, koliko ce to biti karta za danasnju utakmicu sa Zeljeznicarom?

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 04 maj 2013, 00:49

Mislim da ce olimpic sutra pokazati koliko je ove godine Zeljeznicar los .. Uz postovanje sto su prvaci .. i tradicija im ide na ruku ali realno mislim da je olimpic puno bolja ekipa ,,,

moj rezz 2 : 0 :mrgreen: :mrgreen:
Toto Riina

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.