cikcanga je napisao/la:amerosm je napisao/la:
Dalje to je liga gdje nema namjestanja utakmica (u ovaj sada skandal nisu ukljucena Bundesliga i 2.Bundesliga), gdje jednom Bayernu ne treba to da kupi sudije da bi bio prvi, gdje i jednu sezonu mogu biti i 4 na tabeli, ali na posten nacin itd itd.
Kaze 'l ti prezime Hoyzer ista?
Osjeca se inferiornost u ovoj prici, ali ko vam moze zamjeriti kad je Arsenal u svemu naj, naj, naj.
Hoyzer prezime meni puno govori. Jer je direktno ostetio moj klub. Dalje znao bi da DFL organizuje Bundesligu, a da se slucaj Hoyzer dogodio u kup utakmici, gdje u prvom kolu od strane DFB-a (koji organizuje to takmicenje) nije bilo kontrolora jer je igrao Bundesligas protiv ekipe iz trece lige i gdje je HSV vodio nakon prvih 45 minuta s 2-0, i onda je Brabarez dobio crveni karton, i bila su dva nepostojeca penala. A tu nije Paderborn kupio utakmicu i kupio sudije, nego je kladionicarska mafija kupila jednu osobu, sto u Italiji nije bio slucaj s Fiorentinom, Milanom i Juventusom. Ti ovdje mijesas jabuke i kruske.
@ Geronimo
ma znam drug ali sam morao napisati jer me jednostavno ovo nervira jer dodju ovdje provocirati i iznositi neke gluposti, a ne poznaju sta se desava u toj ligi. Umjesto prvo da ociste ispred svog dvorista pa da onda kernu dalje, jok oni svi samo znaju kritikovati Bundesligu, a neznaju nista o njoj.