Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
5
19%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
8
30%
4) St.Pauli
5
19%
5) Mainz
4
15%
6) Augsburg
4
15%
7) Union Berlin
1
4%

Ukupno glasova: 27

adnan24
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la adnan24 » 23 nov 2009, 20:04

cikcanga je napisao/la:
Kaze 'l ti prezime Hoyzer ista?

Osjeca se inferiornost u ovoj prici, ali ko vam moze zamjeriti kad je Arsenal u svemu naj, naj, naj.

Volim ja Arsenal i to puno i zato moram prestati citati tvoje komentare jer zgadit ces mi klub...
A u isto vrijeme sam veliki fan Bundeslige tako da preporucujem ostalima da ovog @cikcangu stavite na ignore laganini...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 nov 2009, 20:05

cikcanga je napisao/la:
amerosm je napisao/la: Dalje to je liga gdje nema namjestanja utakmica (u ovaj sada skandal nisu ukljucena Bundesliga i 2.Bundesliga), gdje jednom Bayernu ne treba to da kupi sudije da bi bio prvi, gdje i jednu sezonu mogu biti i 4 na tabeli, ali na posten nacin itd itd.
Kaze 'l ti prezime Hoyzer ista?

Osjeca se inferiornost u ovoj prici, ali ko vam moze zamjeriti kad je Arsenal u svemu naj, naj, naj.
Hoyzer prezime meni puno govori. Jer je direktno ostetio moj klub. Dalje znao bi da DFL organizuje Bundesligu, a da se slucaj Hoyzer dogodio u kup utakmici, gdje u prvom kolu od strane DFB-a (koji organizuje to takmicenje) nije bilo kontrolora jer je igrao Bundesligas protiv ekipe iz trece lige i gdje je HSV vodio nakon prvih 45 minuta s 2-0, i onda je Brabarez dobio crveni karton, i bila su dva nepostojeca penala. A tu nije Paderborn kupio utakmicu i kupio sudije, nego je kladionicarska mafija kupila jednu osobu, sto u Italiji nije bio slucaj s Fiorentinom, Milanom i Juventusom. Ti ovdje mijesas jabuke i kruske.

@ Geronimo

ma znam drug ali sam morao napisati jer me jednostavno ovo nervira jer dodju ovdje provocirati i iznositi neke gluposti, a ne poznaju sta se desava u toj ligi. Umjesto prvo da ociste ispred svog dvorista pa da onda kernu dalje, jok oni svi samo znaju kritikovati Bundesligu, a neznaju nista o njoj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 nov 2009, 20:26

cikcanga je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:@ciganka: Hocete li malo para da vam posaljemo iz Njemacke. Da dovedete kakvo poznato ime. :mrgreen: :mrgreen:
Znam da si uvrijeden, ali i sam znas da je Arsenal bolji na svakoj poziciji od Bayerna, sta vise
od All-star tima Bundeslige.
Da ne bude da samo branim Arsenal, bolji je i Utd. i Chelski pa i ono smece od kluba sa Lanea.

Doduse, Looserpool nije bolji, oni su izgubljen slucaj.
Trebalo bi ih reciklirat.

A ovo je onaj momak što samo brani Arsenal. Ovo mu nije jedini forum na kojem je aktivan. Ne možeš mu neke stvari dokazati. Po njemu je Arsenal uspješniji od Uniteds i Liverpoola i Arsenal je pokraden u finalu protiv Barcelone. :roll:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 nov 2009, 20:31

švabska liga je u stanju perfekta ili bolje rečeno plusvanperfekta

KFT
Kontakt:

Post Postao/la KFT » 23 nov 2009, 20:40

rob do bagro je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:haj ba omere sta se raspravljas vise sa njim...boli nas taki sta on misli...pametni popusta :mrgreen:
Ma ne mogu da podnesem svakakve likove, nesto glumi da zna, ali zapravo nema veze s vezom. Svjestan je sam da Njemacki fudbal nenormalno se penje, ali ocigledno da voli da provocira. Ako voli nek izvoli. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidim i ja da je provokator,ne zna sta ce od sebe ba valja bisere ovdje.Bolje bi mu bilo da prati malo svoja desavanj oko Arsenala ako se tamo i sta desava...prica nesto za Bayern,kako ga nije stid govorit,Bayern je za Arsenal visa sila...to on nikad nece razumjeti
Bayern sila???????? :o :o :o :o PA BOLJI JE CELIK OD BAYERNA :D :D :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 nov 2009, 21:12

Poredi Arsenal koji nikad nista u Evropi nije osvojio s Bayernom :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 nov 2009, 21:58

bh hrvat je napisao/la:švabska liga je u stanju perfekta ili bolje rečeno plusvanperfekta
+1

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 nov 2009, 22:06

cikcanga je napisao/la:
Rz88 je napisao/la: A ovo je onaj momak što samo brani Arsenal. Ovo mu nije jedini forum na kojem je aktivan. Ne možeš mu neke stvari dokazati. Po njemu je Arsenal uspješniji od Uniteds i Liverpoola i Arsenal je pokraden u finalu protiv Barcelone. :roll:

Koje mi se stvari ne mogu dokazati?

Zar Arsenal u svemu naj, naj, naj?

Hoces reci da nije pokraden?

Ako se sjećam i na drugom forumu imaš istu sliku. Nema veze, volim ljude koji nedaju na "svoje", ali mora postojati neka granica. Arsenal lijepo igra, ali isto kao što je ljepota prolazna, tako je u Arsenala lijea igra u ENGLESKOJ ligi neprolazna , nije kod svih, nego kod određenih Chelsea, United.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2009, 22:10

cikcanga je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:@ciganka: Hocete li malo para da vam posaljemo iz Njemacke. Da dovedete kakvo poznato ime. :mrgreen: :mrgreen:
Znam da si uvrijeden, ali i sam znas da je Arsenal bolji na svakoj poziciji od Bayerna, sta vise
Da ne bude da samo branim Arsenal, bolji je i Utd. i Chelski pa i ono smece od kluba sa Lanea.

Apsolutno nisam uvrijedjen, a grdno se varas kad kazes da je Arsenal bolji na svakoj poziciji. Po svemu ste slabiji od Minhenskog diva, hem nemate ni para. Kad vam ode Wenger propast ce te. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 23 nov 2009, 22:19

omerbavarac je napisao/la:
cikcanga je napisao/la:

Apsolutno nisam uvrijedjen, a grdno se varas kad kazes da je Arsenal bolji na svakoj poziciji. Po svemu ste slabiji od Minhenskog diva, hem nemate ni para. Kad vam ode Wenger propast ce te. :mrgreen: :mrgreen:
Steta sto nema nagrada za provalu godine. :lol: Moj Omere mi hem imamo para hem smo bolji od vas ne samo na svakoj poziciji već i na klupi, pa i naše rezerve su bolje od vaših 8-) Mada je i mene malo strah šta će biti kad ode Wenger al u ovom trenutku je ARSENAL>bayern ko BOSNA>centralno afrička republika.
Nešto vam je div ušo u vodu pa se smanjio :mrgreen:
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2009, 22:23

@Fabregas: Nemate para, mozda neka mala zaliha. To je apsolutno nedovoljno. Pogledaj jos jednom sta si napisao, pa onda spominji neke provale. Ccccc, za vas smo div, definitivno. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 23 nov 2009, 22:33

omerbavarac je napisao/la:@Fabregas: Nemate para, mozda neka mala zaliha. To je apsolutno nedovoljno. Pogledaj jos jednom sta si napisao, pa onda spominji neke provale. Ccccc, za vas smo div, definitivno. :mrgreen:
tješi se,tješi...

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 24 nov 2009, 16:41

Baš ste smiješni. :D
Pa zar vi navijači Arsenala da plujete po BL, to je jedina liga iz koje možete dovesti igrače poput Hleba, Rosicky-a, Lehmann-a. Ima njih Wenger još nekoliko na spisku koji igraju u BL zato se malo stišajte. Između ostalog, zašto se javljate ukoliko niste spremni za ozbiljnu raspravu o BL?

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 nov 2009, 17:12

Opet frka oko BL. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 24 nov 2009, 17:23

Zdena04 je napisao/la:Baš ste smiješni. :D
Pa zar vi navijači Arsenala da plujete po BL, to je jedina liga iz koje možete dovesti igrače poput Hleba, Rosicky-a, Lehmann-a. Ima njih Wenger još nekoliko na spisku koji igraju u BL zato se malo stišajte. Između ostalog, zašto se javljate ukoliko niste spremni za ozbiljnu raspravu o BL?
Ja nigdje ne spominjem BL(koja mi je čak jedna od najdražih i najbolje je znam)Ja sam samo reakao da je u ovom trenutku smiješno uspoređivati Arsenal i Bayern,a po mom mišljenju u BL sada ima i boljih timova od Bayerna. ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 nov 2009, 18:00

omerbavarac je napisao/la:@Fabregas: Nemate para, mozda neka mala zaliha. To je apsolutno nedovoljno. Pogledaj jos jednom sta si napisao, pa onda spominji neke provale. Ccccc, za vas smo div, definitivno. :mrgreen:
Ako nisi znao, Arsenal je 6 tim, pazi 6 tim, u svijetu sporta, ne u fudbalu, nego u sportu općenito, što se tiče vrijednosti kluba, znači svega što nosi predznak Arsenal... Arsenal je prošle sezone bio jedini tim u svijetu koji je poslovao u plusu, bez obzira na recesiju. Treće, za januar, Arsenal ima para više nego što Bayern ima u kasi sada, vjeruj mi... 75 miliona funti je tu da Wenger potroši ako hoče ;)

A što se tiče sastava ne trebam spominjat.. Tu nećemo ni raspravljat jer jedino što valja u Bayern-u je Robben i Ribery, jedino... Ribery neće da igra, jer boli momka briga kada već na ljeto ide u Real a Robben nije još shvatio u kakav propalitet je došao :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 24 nov 2009, 18:28

.
Zadnja izmjena: Greenfingers, dana/u 31 okt 2012, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 24 nov 2009, 18:47

Greenfingers je napisao/la:slika
Jesu to tvoje? ;) :D :mrgreen:

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 24 nov 2009, 18:49

GunnerS je napisao/la:
Ako nisi znao, Arsenal je 6 tim, pazi 6 tim, u svijetu sporta, ne u fudbalu, nego u sportu općenito, što se tiče vrijednosti kluba, znači svega što nosi predznak Arsenal... Arsenal je prošle sezone bio jedini tim u svijetu koji je poslovao u plusu, bez obzira na recesiju. Treće, za januar, Arsenal ima para više nego što Bayern ima u kasi sada, vjeruj mi... 75 miliona funti je tu da Wenger potroši ako hoče ;)

A što se tiče sastava ne trebam spominjat.. Tu nećemo ni raspravljat jer jedino što valja u Bayern-u je Robben i Ribery, jedino... Ribery neće da igra, jer boli momka briga kada već na ljeto ide u Real a Robben nije još shvatio u kakav propalitet je došao :)
Ma ne vrijedi to njima objašnjavati.On misli da zato što mi ne bacamo pare na nekakve bezvezne igrače(kao što to Bayern radi) i što ne dovodimo nikog za više od 15 miliona da odmah nemamo pare.Niko ne gleda činjenice...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2009, 20:04

cikcanga je napisao/la:
100% WERDER je napisao/la:Werder je šampion...

Eto, j3b0 ligu u kojoj je Werder sampion!
Arsenal sampion :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.