soxx je napisao/la:
Boston - NYK z1 sam statisticki odigrao
zadnjih 5 tekmi, tj svih ovih u playoffu su bili under zbroj poeni
Oklahoma konacan pobjednik.
Koliko god fali Westbrook oklahomi opet ova ekipa treba i moze da prodje Houston.
Proslu su izgubili 7 razlike ali moram reci da ih sut nikako nije isao. Pogotovo sto se tice trica gdje je Houston imao 40% ubacenih od ukupno sutiranih dok su Thunderi sa mizernih 24% Pretproslu 2 razlike gdje je ibaka fulao kos s metra za produzetke. U svakoj od tih utakmica vodili su po (otprilike) 15 razlike i prokockali. Vjerujem da su se opametili i da ce danas tu seriju privesti kraju.
Durant 35,5 OVER
Otkako Westbrooka nema ubacivao je 40,38,36. Zadnju je ubacio 36 poena gdje je pogodio samo 1 tricu od ukupno 8 sutiranih. Vcrs ocekujem 40+ poena od Duranta i da sprovede svoj tim u drugu rundu
Samo da te ispravim, Oklahoma je u zadnjoj utakmici vodila samo par puta, i to po 1-2 razlike. A ovu gdje je Houston dobio 2 razlike, Harden je odigrao katastrofalno. Istina, ovu je zadnju odigrao skoro perfektno, i zato su doslovno razbili Oklahomu, u jednom trenutku su ih vodili čak 15-tak razlike. Isto tako Houston je mogao dobit dvije utakmice koje su izgubili. Jednu su izgubili zbog velike sudačke pogreške, kada nije suđen više nego očigledan faul u napadu Oklahome, a drugu je Durantu na sreću ušla trica pred sam kraj. Oklahoma je jako izgubljena otkad nema Westbrooka, a to su pokazali time što su krenuli faulirati Asika 5 minuta prije kraja, i to doslovno 7 napada zaredom. Dakle, nisu imali nikakvu taktiku nego su išli na činjenicu da Ašik malo slabije puca slobodne, i da bi ih to moglo vratiti u igru. Ali **** ih je to što je Ašik zabio 9 od 14 slobodnih. Ja sam naklonjeniji činjenici da bi Houston mogao postići ono što niti jednoj momčadi u povjesti NBA nije uspjelo. Nadoknaditi 3:0, i zato ću uzeti:
Konačni prolaz:
Oklahoma @ 4,00
Edit: za Duranta se slažem, ali djelomično. Ne mislim da će ići u 40+, ali granicu bi mogao preći. On mora povući ako Oklahoma želi pobjedu. Iako se mora znati da Durant ima manje opcija u napadu, upravo zato što nema Westbrooka koji je svojim prodorima u napadu, često stvarao višak prostora za Duranta, kao i mnogo otvorenih šuteva. A Houston zna da ako žele pobjedu moraju zatvoriti njega.