par Prve lige FBiH zalut'o u Bet-Live

OlimpiK-Željezničar x2
1,32 kvota u Bet-Liveu, kome treba sigurica, evo je

Čelik-Radnik 1
većinu je objasnio @ Bijeljina055, ja ću samo da dodam

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
soxx je napisao/la:
Boston - NYK z1 sam statisticki odigrao
zadnjih 5 tekmi, tj svih ovih u playoffu su bili under zbroj poeni
Oklahoma konacan pobjednik.
Koliko god fali Westbrook oklahomi opet ova ekipa treba i moze da prodje Houston.
Proslu su izgubili 7 razlike ali moram reci da ih sut nikako nije isao. Pogotovo sto se tice trica gdje je Houston imao 40% ubacenih od ukupno sutiranih dok su Thunderi sa mizernih 24% Pretproslu 2 razlike gdje je ibaka fulao kos s metra za produzetke. U svakoj od tih utakmica vodili su po (otprilike) 15 razlike i prokockali. Vjerujem da su se opametili i da ce danas tu seriju privesti kraju.
Durant 35,5 OVER
Otkako Westbrooka nema ubacivao je 40,38,36. Zadnju je ubacio 36 poena gdje je pogodio samo 1 tricu od ukupno 8 sutiranih. Vcrs ocekujem 40+ poena od Duranta i da sprovede svoj tim u drugu rundu
trebalo bi proći oboje a ja igram 1 ak ti šta značijozinho je napisao/la:dvoumin se dali odigrati Tottenham daje više od jednog gola ili jedinicu na njih,što mislite što je sigurnije,Hvala
imam ja tottenham 1, marseille 1, valencia 1 na jači ulog pa vidjet ćemoCeltic je napisao/la:Jeli raja iko igrao od vas Marseilla danas ?
Kontam igrati njega 1 i Tottenham i uplatiti nesto vise love ,sta vi mislite ?
kad smo kod Dortmunda inače sam veliki fan i sanjao sam da su izgubili 3-1 haha, nadam se da se neće ostvariti ma da je u skladu s tvojom prognozomHead je napisao/la:Totenham,Swansea city 3+,Sarajevo 1,Arsenal 2,Dortmund Bayern 3+,Hajduk 2
Servette nije bez sansi imaju 7 bodova manje od predzadnjeg ali i dvije utakmice manje tako da su jos u igri.miky_hz je napisao/la:Grasshopers-Servette 1 1.50 domacini drugi na tabeli sa tri boda manje u odnosu na prvi Basel,s druge strane gosti ubjedljivo zadnji i kolko vidim bez sansi za opastanak,domacinima pobjeda pod moranjem ako misle da se jos ganjaju za prvo mjesto a i ako zele da sacuvaju to drugo koji vodi u kvalifikacije za LP,slucajno sam bacio pogled na ovo i djeluje mi jako izgledno
Kod nas sigurno idu kecevi na Rudar i Celik,vjerovatno i Sarajevo...nazalost udjoh u Lutriju kazu nesta im se pojebalo pa mi se nije dalo cekat a mislio sam jacu lovu trpati na ova tri para
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.