Forum
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Forum
Na podforumu Lige prvaka, tema Bayern i Barca, samo stoji uzvicnik. Ne pise ime teme, kad se gleda ovako a kad se udje u taj podforum tad se vidi ime teme.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ispred ovog "Postao/la" imaš bijeli ili crveni kvadratić. Klik na to i u address baru će pisati link na taj post - naravno, vidjet ćeš i ostale postove, ali taj koji tražiš će biti na vrhu.
Primjer
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p1822647" onclick="window.open(this.href);return false;
Post korisnika Bertranda.
Primjer
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p1822647" onclick="window.open(this.href);return false;
Post korisnika Bertranda.
Hayley <3
Jedan prijedlog za forum. Mozda to cak i postoji, ali u ove 2-3 godine koliko sam na forumu (s vise banovickih profila) nisam uocio. Imamo ovu opciju 'Tvoji postovi' i na njoj je nekako najlakse naci teme koje pratimo i na kojima pisemo, te ne moramo stalno na pocetnu i traziti, ali ta opcija Tvoji postovi ima i jednu manu. Nekad ti se desi da napises nesto na nekoj temi, a poslije ti se ta tema vise ne cita ili ako si novi forumas ili imas novi profil, dodjes na forum i htio bi oznaciti teme koje zelis pratiti i kad budes htio nesto i napisati. Ako pratis neku temu na kojoj se rijetko pise, uvijek moras traziti na pocetnoj i cekati kad ce netko napisati nesto da bi ti mogao odgovoriti i da se ta tema nadje medju tvojim postovima. Pored ovog Tvoji postovi moglo bi stajati i Teme favoriti ili nesto slicno tome.
- Titova-Juga
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ovaj forum je bio dobar tamo 2008-do 2010, kasnije je postao bezveze nekako, sad od svake teme prave chat
Toliko je loš da si ovdje svaki dan i dnevno na istom pišeš barem 5ardu puta...
Ironija ? I'd say so.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nisi me skontao, "sad od svake teme prave Chat"
nisam rekao da je los, vec nekako bezveze, posebno zbog nekih forumasa kojih nema ovde vise, jedan od njih se vratio a to je Neutral
nisam rekao da je los, vec nekako bezveze, posebno zbog nekih forumasa kojih nema ovde vise, jedan od njih se vratio a to je Neutral
E moj Quaresma... nekim ljudima nikako ne možeš dokazati.
recimo, ja već godinama molim da se ne stavljaju gifovi u avatare, jer otežavaju učitavanje stranica, čitanje i od foruma prave chatroom... pa opet stari forumaši, godinama tu, sve znaju i ne možeš im dokazati...
recimo, ja već godinama molim da se ne stavljaju gifovi u avatare, jer otežavaju učitavanje stranica, čitanje i od foruma prave chatroom... pa opet stari forumaši, godinama tu, sve znaju i ne možeš im dokazati...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to za gifove sam zaboravio potpuno 

I tako 10.000 članova malo zaboravi da ne valja da začatavaju teme.. svako po malo, po jedan dan... i dobiješ ono na šta se žališ.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Izvinjenje sa moje strane,zaboravio totalno. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne znam da li je neko već postavio slično pitanje ili imao ovakav problem ali ja sam već odavno primjetio da forum neće da otvori između 04:30h - 05:30h, kako kad.
Probao sam otvoriti sa skoro svim raspoloživim browserima, dakle, Firefox, Chrome, IE, Opera, itd...
Ovo je greška/error koja/i mi se pokazuje.

Probao sam otvoriti sa skoro svim raspoloživim browserima, dakle, Firefox, Chrome, IE, Opera, itd...
Ovo je greška/error koja/i mi se pokazuje.

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I kod mene je tako Tito. Taman kada se lomi neka utakmicu u NBA-u ne mogu "baciti" komentar 

To je period u kojem radimo backup foruma.
prekid rada traje vrlo kratko, par minuta...
postavljeno je u taj termin, jer tada imamo najmanji promet na forumu i najmanje se primjeti pauza u radu.
prekid rada traje vrlo kratko, par minuta...
postavljeno je u taj termin, jer tada imamo najmanji promet na forumu i najmanje se primjeti pauza u radu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidio sam na jednom forumu koji je takodjer phpBB, gore pored privatnih poruka, imaju i notifikacije. Maltene sluzi da vidis kad te i gdje neko citira, sto moze biti vrlo korisno. Mozda ima i neke druge funkcije, nisam upratio 

Pošalji mi link na PP da vidim tačno o čemu govoriš
To bi bilo odlicno, no mislim da to opterecuje dodatno serverske kapaciteteDonnie Darko je napisao/la:Vidio sam na jednom forumu koji je takodjer phpBB, gore pored privatnih poruka, imaju i notifikacije. Maltene sluzi da vidis kad te i gdje neko citira, sto moze biti vrlo korisno. Mozda ima i neke druge funkcije, nisam upratio

Evo za admina, sta mislis https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2098508" onclick="window.open(this.href);return false; ?
i ovo https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2140674" onclick="window.open(this.href);return false;
te https://www.phpbb.com/customise/db/mod/who_quoted_me/" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Kad dodjem ovdje preko mobitela forum vam nije normalan. Stavio sam automatsko logovanje, ali svaki put kad dodjem moram nanovo. Pisem post koji je malo duzi i dok pisem izloguje me, kad se logujem tipkaj nanovo. Svaki put moram otipkat tekst, kopirat, refresovat, logovat se, zalijepit i postat. I to nije jednom, vec uvijek. Cak i kad s foruma udjem npr na fejs i vratim se za minutu vec me izbacilo. Do mobitela nije, fejs mi prijavljen od kad imam mob, mail isto, kao i sve stranice koje posjecujem, jedino kod vas problem.
Ima li admina na temi NK Čelik Zenica ?
Pa daj bolan rijesite nas malo jednih te istih ljudi, tipa @buu i ostale kompanije.
Svaki dan je neka frka i prepucavanje.
Skinite vise opciju modova za likove koji nisu usli na forum ima i dvije godine.
Pa daj bolan rijesite nas malo jednih te istih ljudi, tipa @buu i ostale kompanije.
Svaki dan je neka frka i prepucavanje.
Skinite vise opciju modova za likove koji nisu usli na forum ima i dvije godine.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.