FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2013, 11:11

evo prema pisanju sporta i mundodeportiva, izgleda da su nasi pregovaraci dogovorili sve oko humelsa za 25 miliona, no tito se jos uvijek ne slaze s tim, i insistira i dalje na tiagu silvu, tako i treba tito, hummels neka dodje tek ako silva ne moze

a sto se tice realnosti transfera o kojem se pocelo pistati, sve je realno ljudi, barca nije zajebancija,imamo i ugled i pare da dovedemo mocne igrace, neymar je prakticno zavrsen, suarezovo dovodjenje takodje bi bilo realna opcia, po svemu sudecu frajer napusta englesku, cijena oko 30 miliona, liverpool zeli nase igrace vilju i tella, vilja sam govorio da bi rado malo u englesku, tu samo treba tito da kaze treba nam suarez i to se zacas moze srediti

golmani su takodje realni, sto ne bi begovic bio realan recimo, humels isto tako realan no ocigledno da se radi prvenstveno na dovodjenju silve, sto jeste tesko i neralno malo izvodljivo, ali ipak je izgleda moguce

ima jos igraca koji se realno mogu dovesti, pominje se recimo lewandovski,ali on isto treba da bude tek druga opcija poslije suareza, isco je dostupan sigurno,al sta ce nam on ako vec dodje neymar itd

isto tako ja sam uvjek zato da se dovede po jedan back-up u odbranu i napad i to je realno i najlakse, vrlo jeftini igraci se mogu naci za te uloge a bit ce od pomoci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 04 maj 2013, 11:15

--------------------neymar................lewandowski............messi

-------------------------iniesta.................................isco

----------------------------------------busqeut------------------------

-------------alba----------hummeles--------pique------------alves

-------------------------------------de gea-------------------------------
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 04 maj 2013, 11:23

viKK je napisao/la:
xGGMU je napisao/la:Ovo što sam brzo pročitao po stranicama, pa nijedan navijač Barce nema realna transfer očekivanja :shock:
Isto to mislim . Što je najgore neki stavljaju igrače tipa De Gea, Suarez , Aguero , Thiago Silva , David Luiz itd. koji se uopšte ne povezuju sa Barcom ni u medijima . Jedino realno što bi moglo doći od igrača u Barcu je Neymar , neki stoper i golman 100% . Eventualno neki napadač .
“Barcelona do not need a lot of changes.” -Tito Vilanova
^^ izjava nakon onih 0-3 od Bayerna.

Sasvim sam siguran da David de Gea ne ide nigdje iz Manchester Uniteda. Suarez neće biti jeftina opcija, Aguero ako uopšte i bude opcija isto tako neće biti nimalo jeftin, Thiago Silva isto, David Luzi sumnjam da će igdje..

Realno:
Neymar je po svemu sudeći gotova stvar i bit' će fina adicija Barceloni uz Messia u napadu i zamjena za Villu. E sad, po meni idealan igrač za Barcelonu bio bi Hummels, ukoliko ga uspijete dovest iz Dortmunda, mislim da bi se on uklipio sigurno u vaš sistem igre i podignuo čitavu ekipu jedan nivo iznad.

Očekujte dosta promocija u prvi tim, vaših igrača iz akademije, to mi je nekako najrealnije za očekivati po pitanju Barcelone. Svaki golman na spram trenutnog kojeg imate vam je pojačanje, tako da se ne brinite mnogo po tom pitanju ako uopšte vaš nazovimo golman i ode. Duo od Xavia i Inieste je nevjerovatan par, ali i njihovo vrijeme otkucava polako, a ruku na srce potpuno se zamijenit ne mogu, sumnjam da će se pronaći dva igrača koja će tako dobro funkcionisati zajedno, a Fabregas nije naslijednik Xavia, tu se trebate fokusirat u rotiranju vaših igrača i pronalaska nekog riješenja za naredne godine, potivina stvar je što Sergio Busquets je mlad i bit' će tu još dugo, iza njih.

Šta za narednu sezonu može pružit i pipremit Tito VIlanova, e to me zanima..

Trebate se naučit i gubit, idete iz krajnosti u krajnost i kad vodite i kad gubite, treba i sredinu imat.

znači treba vam novi golman ako sadašnji ode, odbrambeni igrač vam svakako treba i igrač u napadu..
sve ostalo zavisi od odlazaka, greška vam je ako prodate Songa i Fabregasa!!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 maj 2013, 11:40

xGGMU je napisao/la: znači treba vam novi golman ako sadašnji ode, odbrambeni igrač vam svakako treba i igrač u napadu..
Realno, šanse za prodaju Cesca i Songa su jednake onim da dovedu De Geu. Znači nikakve :D
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2013, 11:46

xaviesta je napisao/la:
xGGMU je napisao/la: znači treba vam novi golman ako sadašnji ode, odbrambeni igrač vam svakako treba i igrač u napadu..
Realno, šanse za prodaju Cesca i Songa su jednake onim da dovedu De Geu. Znači nikakve :D
realne su sanse za prodaju songa, sto ne bi bile, vidi se da frajer nema mjesta i da je bezveze i doveden

a fabregas da ode, ni u snu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 04 maj 2013, 11:53

xaviesta je napisao/la:
Pa dobro, Cecs i Song imaju razloga biti nezadovoljni, sigurno da zaslužuju da igraju više!

Trebali bi radit okosnicu tima oko Cecsa, nikako ga tretirat kao naslijednika ili zamjenu za Xavia jer on to sasvim sigurno nije, uparili ste ga sa Initestom u utakmici protiv Milana pa ste izgubili 0-2, vratili ste xaviesta protiv Milana kući i dobili 4-0. Treba vam novi par za sredinu terena ;)
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 maj 2013, 11:57

Romariooo je napisao/la: realne su sanse za prodaju songa, sto ne bi bile, vidi se da frajer nema mjesta i da je bezveze i doveden

Objasnio sam već. Nije bezveze doveden, on je doveden kao zamjena za Keitu i svoj posao radi odlično. A je ne vjerujem da je neko, pa i sam Song u nekom trenutku pomislio da će biti standardan u prvih 11, pored Busija.

Što se sredine terena tiče, to je jasno. Thiago u paru sa Iniestom :)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 maj 2013, 12:03

xaviesta je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: realne su sanse za prodaju songa, sto ne bi bile, vidi se da frajer nema mjesta i da je bezveze i doveden

Objasnio sam već. Nije bezveze doveden, on je doveden kao zamjena za Keitu i svoj posao radi odlično. A je ne vjerujem da je neko, pa i sam Song u nekom trenutku pomislio da će biti standardan u prvih 11, pored Busija.

Što se sredine terena tiče, to je jasno. Thiago u paru sa Iniestom :)
Slazem se za Songa, ali nastat ce guzva ako dodje stoper.
Morao bi neko otici od Mascherana ili Alexa ..

Sta onda sa Fabregasom ? :?
Thiago radi bolji pressing jer je eksplozivniji, ali gdje Cesca ubaciti ?
Nema sanse da on sjedi na klupi naredne sezone ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 04 maj 2013, 12:06

Neymar. Skoro sigurno.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 maj 2013, 12:11

M4kaveli je napisao/la: Slazem se za Songa, ali nastat ce guzva ako dodje stoper.
Morao bi neko otici od Mascherana ili Alexa ..

Sta onda sa Fabregasom ? :?
Thiago radi bolji pressing jer je eksplozivniji, ali gdje Cesca ubaciti ?
Nema sanse da on sjedi na klupi naredne sezone ..
Zaboravite šta je Masche igrao prije Barce, on je sada stoper! Što se mene tiče dobar back up i to mu ne smeta. Prošle godine, složit ćete se, naš najbolji defanzivac!

Gužva, hm? Bartra na posudbu. Stoperi Pique, Puyol, Masche i Mister X :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 maj 2013, 12:34

Songa prodati i staviti Mascherana na tu poziciju.Onda je obrana Pike,Puyol i Bartra.Dovesti tog X stopera,to je 4.Mozda jedan back-up.
Neymar,Suarez,Messi je jako realan napad.Alexis i Villa out-upadaju ova dvojica.Pedro,Delufeu i Tello rezerve.
Keep walking.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 maj 2013, 12:41

5 stranica pisaju o njemu, a nitko da se sjeti.
Sretan ti rođendan,Cesc!
Keep walking.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 04 maj 2013, 12:54

crvenobijeli je napisao/la:--------------------neymar................lewandowski............messi

-------------------------iniesta.................................isco

----------------------------------------busqeut------------------------

-------------alba----------hummeles--------pique------------alves

-------------------------------------de gea-------------------------------
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dovest ce se jedan golman, a i ne bi me cudilo da pinta psotave za 1 golmana i jedan stoper(mada sumnjam)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 maj 2013, 12:59

Besides Thiago Silva or Hummels, Barcelona could sign a second centre back this summer. They're interested in Roma's Marquinhos (18) [sport]
Najbolji moguci scenarij.
Barcelona could make 6 transfers, depending on money raised with transfers: two goalkeepers, centre back, midfielder, Neymar, forward. [mundodeportivo]
Zamijeniti veznaka drugim stoperom i to je to.
“There is a German player who I like a lot, but I cannot say his name,” he said. “If, in the end, we go for him, that would drive up the price.” - Rosell
Nadam se iskreno da je u pitanju Hummels ili Stegen. :D

slika

Ne znam sta da kazem, mozda i ne bi bio toliko lose rjesenje za sezonu ili dvije, ali samo ako ga mogu ubosti ono bas jeftino.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 maj 2013, 13:01

Valdez je Spiderman za Reinu.Moze i Hasagic samo ne Reina ! :)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 maj 2013, 13:01

ma pare dzaba davat za reinu :roll: ,bolje onda nek pinto brani ,kakav reina kikser zesci,valdez je za njega kahn :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 maj 2013, 13:09

Rossell hoce Xabi Alonsa :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 maj 2013, 13:31

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 maj 2013, 13:55

Sutra pojacani za odsustvo valdesa koji ima povredu stopala ;)

Prema navodima brojnih medija, FC Barcelona i Borussia Dortmund su dogovorili transfer Matsa Hummelsa na Camp Nou za 25 milijuna €, ali Tito Vilanova još uvijek nije dao svoj pristanak da se posao realizira.
ser del barça es el millor que hi ha !

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 maj 2013, 15:29

Scof1eld je napisao/la:Sutra pojacani za odsustvo valdesa koji ima povredu stopala ;)

Prema navodima brojnih medija, FC Barcelona i Borussia Dortmund su dogovorili transfer Matsa Hummelsa na Camp Nou za 25 milijuna €, ali Tito Vilanova još uvijek nije dao svoj pristanak da se posao realizira.
ma Hummy je Cules :mrgreen: , vidi mu ba dresa u pozadini :D
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.