SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Šta jel to mi u mogućem baražu igramo sa Mafija Unitedom, super imamo igrača više Viper je naš

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dogovori i sa njima i javi termin, mi smo uvijek spremniOtelo je napisao/la:moze samo ova dvojica mojih havera mi sumljivi pa ce namjerno da me sabotirajuanonimni je napisao/la:šta ovaj priča Kockari smiješni ? hajmo pitat' Savez da odigramo neku (ne)prijateljsku nekad kad svima odgovara, pa da vidite koga zovete smiješnim
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
legenda reala (Green Dragons) 7 golovalegenda reala je napisao/la:Šta jel to mi u mogućem baražu igramo sa Mafija Unitedom, super imamo igrača više Viper je naš![]()
Viper (Backspace United/FK Kockari) 12 golova
nuff said
SAMO ČELIK !
Steta sto ovi Cekicari nemaju sanse da upadnu. Ja vec bio spreman da prodam tekmu.LBJ MVP je napisao/la:Ko se bori za prolaz?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Tabela poslije 16. KOLA

- Donnie Darko
- Kontakt:
Najvise bodova, najvise pobjeda i najveca gol razlika. Jest da je u yebenoj trecoj ligi, but still rutinski 
- legenda reala
- Kontakt:
Ja kad sam treću i drugu ligu dominiro sa po 15-16 golova tebe mali nije ni biloViper je napisao/la:
legenda reala (Green Dragons) 7 golova
Viper (Backspace United/FK Kockari) 12 golova
nuff said
Sad je malo došlo do zasićenja, ali jedino kad igram protiv Edina kloca, tad dobijem inspiraciju, svaki put ih sam pobjedim, samo ih pitaj kako sam ih zadnji put razbio
Tako da tvojih 15 golova gubi na značenju, kolko god ih ti ili Edin date ja ću dati jedan više, Boška ne računamo on je nikakav strijelac
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prvo osigurat titulu i najviše bodova u svim ligama pa onda prodavat tekme.Greivis je napisao/la:Steta sto ovi Cekicari nemaju sanse da upadnu. Ja vec bio spreman da prodam tekmu.LBJ MVP je napisao/la:Ko se bori za prolaz?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A vidi ove druge lige samo jedan remi u zadnjih osam kola 
Valjda to uradimo ovo kolo onda.LBJ MVP je napisao/la: Prvo osigurat titulu i najviše bodova u svim ligama pa onda prodavat tekme.
Nek se jave nasi protivnici u iducem kolu. Samo kes primamo. Moze i na PP.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
MOLIM svoje saigrace da tipuju "domacu" tekmu,ja cu zadnji tipovati da se ne bi desio propust sa istim rezultatima
upm,kad moras ljude moliti da tipuju,ako ovu sezonu Nekako uspijemo ostati u prvoj onda nam treba dati pehar
vjerovatno ce biti izmjena u ekipi u dogledno vrijeme ili ce se odnos prema ovome promjeniti,pa dajem na znanje potencijalnim pojacanjima da razmisle o anganzmanu u Gongashima,bilo u cvajti bilo u prvoj...a savez molim da na kraju sezone pogura clan pravilnika koji cu predloziti za dobrobit lige,klubova i nas kapitena koji bespomocno blejimo i brojimo izostanke svojih saigraca. :ugeek:
upm,kad moras ljude moliti da tipuju,ako ovu sezonu Nekako uspijemo ostati u prvoj onda nam treba dati pehar
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Kockari moji , danas smo 3 vs 2 . Ako danas ne dobijemo , nikad ne trebamo otici u 2. ligu. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ja se ne brinem, nećemo mi ni otić' u cvajtu 
hajmo mi promijenit' ime klubu, tol'ki smo pehovi da bi Pehovi i trebalo bit' ime kluba

hajmo mi promijenit' ime klubu, tol'ki smo pehovi da bi Pehovi i trebalo bit' ime kluba
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Slazem se za naziv kluba.anonimni je napisao/la:ja se ne brinem, nećemo mi ni otić' u cvajtu
hajmo mi promijenit' ime klubu, tol'ki smo pehovi da bi Pehovi i trebalo bit' ime kluba![]()
A to za cvajtu se ne slazem.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
e hajmo onda to sredit' sa sekretarom
volio bih i ja da odemo, al' znaš šta je bilo pred kraj prošle sezone, još imam traume od toga
volio bih i ja da odemo, al' znaš šta je bilo pred kraj prošle sezone, još imam traume od toga
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Vidit cemo kakve opcije nudi sekretar.anonimni je napisao/la:e hajmo onda to sredit' sa sekretarom![]()
Ne spominji mi kraj sezone bgt.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
nudi on mijenjanje imena ako 2 od 3 igrača (a 1 od njih mora biti kapiten) žele to
dalje ćemo na PP o ovome
branim se šutnjom !
branim se šutnjom !
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sacekat cemo kraj sezone , pa cemo vidjeti sta cemo s imenom.anonimni je napisao/la:nudi on mijenjanje imena ako 2 od 3 igrača (a 1 od njih mora biti kapiten) žele todalje ćemo na PP o ovome
![]()
branim se šutnjom !
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.