Uzmimo u obzir da Real trenutno ima dosta ofanzivaca i da su kvalitetni nebi mozda odgovarao neki trener koji bi sa ovakom ekipom zelio da igra bunker, mozda je tu i Mou ponekad gresio pa se u nekim utakmicama vise branio i isao na cuvanje 0. I ja jesam misljenja da trebaju da dodju bolji igraci u odbrani bekovi se mogu popunista sa Sergiom pa i ovim Essienom ali Pepe i Carvalho i ako je slabo igro ove sezone nisu za sredinu sada uz to Pepe previse utakmica odmara zbog kartona.anonymousHD je napisao/la:Ma Carlo će 100% biti nasljednjik Mourinha. Florentino ga želi u klubu. Ja sam za njega, volim njegovu igru, viziju. Pogotovo mi se sviđa što u svakoj ekipi ima dobru odbranu, a to bi dobro došlo Madridu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zadnja izmjena: Polo, dana/u 04 maj 2013, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Carlo je odlican izbor.Covjek koji je bio veliki igrac, autoritativna licnost i osoba koja gaji napadacki fudbal u odnosu na sve ostale Talijane.Njegove ekipe u igri imaju tog Talijanskog smeka, tu neku cvrstocu ali igraju dosta leprsavo i okomito prema golu.Napada se sa velikim brojem igraca.
Mislim da bi svi navijaci i fanovi Reala mogli i trebali biti zadovoljni jer je na pomolu dolazak velikog strucnjaka
Mislim da bi svi navijaci i fanovi Reala mogli i trebali biti zadovoljni jer je na pomolu dolazak velikog strucnjaka

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- JohnLennon
- Kontakt:
Da, da. Carlo dolazi u Madrid. Mi ovdje uzivamo :kava:
Jedva cekam da pod vrlim talijanskim strucnjakom podjemo samarati skupinu intelektualnih ameba predvodjenu nekim Pitom.
Jedva cekam da pod vrlim talijanskim strucnjakom podjemo samarati skupinu intelektualnih ameba predvodjenu nekim Pitom.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Neću biti presretan ako Carlo dođe.Jupko i Pelle su mi ispred njega,Laudrup također ili neki drugi "neprovjeren" stručnjak.Mislim da će Carlo doživjeti isto što i Mourinho u Realu.Odlični su to treneri,ali jednostavno njihova vizija fudbala nije dobra za Real Madrid.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JohnLennon
- Kontakt:
Di Stefano se ozenio hahahaa
Ima 86 godina, ozenio 50 godina mladju djevojku
http://futbol.as.com/futbol/2013/05/04/ ... 48200.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto taman ovim kvazinovinarima sa ovog portala vijest za naslovnice.

Ima 86 godina, ozenio 50 godina mladju djevojku

http://futbol.as.com/futbol/2013/05/04/ ... 48200.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Kako si dosadan s Pelleom
, šta će nam levatina koja ne može osminu Lige prvaka proći? Ili njemu nisu odgovarali igrači poput Cristiana, Xabija i kompanije?
Ancelloti može

Ancelloti može

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Mourinho: "Ova Barça je najbolji tim na svijetu u posljednjih 20-30 godina, što daje veću važnost mojim postignućima."
jaoooo demogaga
sad ovu pricu valja....bitanga ona portugalska 
jaoooo demogaga

Pokusavas se zaposlit?JohnLennon je napisao/la:Di Stefano se ozenio hahahaa![]()
![]()
Ima 86 godina, ozenio 50 godina mladju djevojku![]()
![]()

- tyler durden
- Kontakt:
JohnLennon je napisao/la:Di Stefano se ozenio hahahaa![]()
![]()
Ima 86 godina, ozenio 50 godina mladju djevojku![]()
![]()

Polufinale s nekim žutaljima,četvrtfinale s Malagom i tako.Toxicity je napisao/la:Kako si dosadan s Pelleom![]()
, šta će nam levatina koja ne može osminu Lige prvaka proći? Ili njemu nisu odgovarali igrači poput Cristiana, Xabija i kompanije?
![]()
Ancelloti može
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ne prizivajte beniteza i wengera

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pu pu kakv Benitez, nije to onaj trener odprije 10-tak godina.Karlo ili Jupp.A ako bi Zidane htio da bude trener zasto ne niko drugi ne dolazi u obzir.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- JohnLennon
- Kontakt:
Nemaju oni para da me plateL_blancos je napisao/la:Pokusavas se zaposlit?

Moze Rafa, moze. Madridista. Ima brkove, isto kao i Del Bosque. Dobre reference. Ali nema nista od tog naravno, sa Carlom je sve vec dogovoreno.
Ako to bude onaj Carlo koji je izdomionirao Englesku ligu sa 103 gola i pomeo konkurenciju,ne bi se ni sekunde dvoumio koga dovesti covjek ima 2 titule LP i zna kako igrati to takmicenje.a i vidi se da mu pare nisu na prvom mjestu,masno ga placaju Arapi e sad koliku bi platu kod nas imao sigurno ne vise od Jozini 12 milki.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Coentrao sve bliži nekom drugom klubu 

Ako se moze uzetiu 25-30 miliona za njega bujrumLBJ MVP je napisao/la:Coentrao sve bliži nekom drugom klubu
- anonymousHD
- Kontakt:
Od najboljeg stopera eura do Alvara(jel Alvaro bio?)Mejie u manje od godinu dana by Pepe 

Lopez macka nije ni cudo sto Iker sjedi na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.