Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dubioza se citiraBabayaro je napisao/la:Džeko igra k'o kondom, pakovan k'o bombon.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ovo bi dao i Felix Sturm
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Desava se,jbg.covjek je jednostavno van forme.
kolasinac bi ono guzicom dao
rušilcu bi glava sama dohvatila loptu kolika jeKOLASINAC je napisao/la:kolasinac bi ono guzicom dao
Inače, momak je legenda.KOLASINAC je napisao/la:kolasinac bi ono guzicom dao
previse amra i instagram premalo fudbal
a ti vikk reci mu to u lice ako si faca sala momcino on se ponosi na velicinu glave to je kompliment
a ti vikk reci mu to u lice ako si faca sala momcino on se ponosi na velicinu glave to je kompliment
Nemoj dozvolit da se Seo registruje na instagramu.KOLASINAC je napisao/la:previse amra i instagram premalo fudbal
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
I treba da fula i onako ide iz šitija,**** te ova ekipa dac ce opet Zabar ostati na klupi mora da mu ga mecu Arapi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ma seo je covjek prirode kakav on i instagram momak bi radije boksovao u slobodno vrijeme inace voli i da jede i spavaCartman je napisao/la:Nemoj dozvolit da se Seo registruje na instagramu.KOLASINAC je napisao/la:previse amra i instagram premalo fudbal
Veoma profesionalno ponasanje. Sramota,,nemam sta drugo reci(za Edina).Mene stid bilo dok sam gledao,ukocio se,nisam mogao vjerovati. Ja bih dobro razmislio da sam Watzke bili dovodio Edina.emir18 je napisao/la:I treba da fula i onako ide iz šitija,**** te ova ekipa dac ce opet Zabar ostati na klupi mora da mu ga mecu Arapi.
Za nadat se je da oni iz BVB-a nisu vidjeli ovo , jer onda bi mu i prelazak u Napoli bio plafon.
rušilacmandraX je napisao/la:Inače, momak je legenda.KOLASINAC je napisao/la:kolasinac bi ono guzicom dao
4-IN-A-ROW
Solidna igra naseg Dijamanta...penal cist nije sviran, po meni najbolji igrac bjednog zabarskogshytija
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jedino Mancinija treba biti sram, koliko puta je Dzeko spasio City a i dalje je na klupisanji je napisao/la:Veoma profesionalno ponasanje. Sramota,,nemam sta drugo reci(za Edina).Mene stid bilo dok sam gledao,ukocio se,nisam mogao vjerovati. Ja bih dobro razmislio da sam Watzke bili dovodio Edina.
I am not yet born; O hear me.
da budemo iskreni i da rijesimo ovu situaciju, momak je bikemir_ je napisao/la:rušilacmandraX je napisao/la:Inače, momak je legenda.KOLASINAC je napisao/la:kolasinac bi ono guzicom dao
Idi sakrij se.bivsi je napisao/la:Solidna igra naseg Dijamanta...penal cist nije sviran, po meni najbolji igrac bjednog zabarskogshytija
ovako se sebi obara cijena pred kraj prvenstva, nije edin lud da zabije 4-5 komada u zadnjim kolima pa da traze 25-30 millki za njegaviKK je napisao/la:Za nadat se je da oni iz BVB-a nisu vidjeli ovo , jer onda bi mu i prelazak u Napoli bio plafon.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Nema sve sami strucnjaci.
Kad Messi i Ronaldo nesto promase, onda je OK, kad Bosanca fula, onda se sva bagra stoci da pljuje. Jos se nasli papci da pisu o Dzekinom profesionalizmu, a hudi jadnici, nisu u zivotu vidjeli tribina, a kamo li opucali lopte.
Sve sami pametnjakovici, koju god tema da se otvori. Najpametniji u svemu i od Boga pametniji. Pitam se sto nam je drzava u qrcu pored tolike pameti.
Moj Dzeko poseri se na ovu naciju, lud si za koga i igras.
Kad Messi i Ronaldo nesto promase, onda je OK, kad Bosanca fula, onda se sva bagra stoci da pljuje. Jos se nasli papci da pisu o Dzekinom profesionalizmu, a hudi jadnici, nisu u zivotu vidjeli tribina, a kamo li opucali lopte.
Sve sami pametnjakovici, koju god tema da se otvori. Najpametniji u svemu i od Boga pametniji. Pitam se sto nam je drzava u qrcu pored tolike pameti.
Moj Dzeko poseri se na ovu naciju, lud si za koga i igras.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505 i 21 gost.