Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Bale koja igracina
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Opet taj Bale
Tesko da ce ga Tottenham zadrzati u svojim redovima.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Taj ce vas da busi iduce sezoneDesimaL je napisao/la:Opet taj Bale![]()
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 04 maj 2013, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- JohnLennon
- Kontakt:
U novoj sezoni ces imati priliku da to jako cesto ponavljas. Vec u prvoj utakmici sezone, u SuperkupuDesimaL je napisao/la:Opet taj Bale![]()
GARETH BALE
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Iskreno odustajem od ikakvih snova o Ligi prvaka, jednostavno nismo dorasli
Ako Bale ne igra, ne igramo ni mi a takvoj ekipi nije mjesto u LP-u. Tamo ne pripadamo sve dok ne pocnemo igrati kao ekipa, mrsko mi je sto to moram priznati, ali Arsenal sa punooo losijom ekipom od nase je jaci samo zato jer igraju kao tim, a ne cekaju neko Baleovo cudo. Nadam se boljoj iducoj sezoni 
- Rockefeller
- Kontakt:
Na crtanom?belefront je napisao/la:Iskreno odustajem od ikakvih snova o Ligi prvaka, jednostavno nismo dorasliAko Bale ne igra, ne igramo ni mi a takvoj ekipi nije mjesto u LP-u. Tamo ne pripadamo sve dok ne pocnemo igrati kao ekipa, mrsko mi je sto to moram priznati, ali Arsenal sa punooo losijom ekipom od nase je jaci samo zato jer igraju kao tim, a ne cekaju neko Baleovo cudo. Nadam se boljoj iducoj sezoni
Ne znam, mozda je to opet moja subjektivnost, ali uvijek bi mi Dembele igrao nego Ramsey, isto tako i Vertongen i Kaboul (Dawson) bi mi igrali ispred Pera i Kosa. Ali kazem jos jednom, vjerovatno sam ja subjektivan, ali gledano pojedinacno igrace, Tottenham ( govorim samo za ovu godinu) ima zvucnija imena.Rockefeller je napisao/la:Na crtanom?belefront je napisao/la:Iskreno odustajem od ikakvih snova o Ligi prvaka, jednostavno nismo dorasliAko Bale ne igra, ne igramo ni mi a takvoj ekipi nije mjesto u LP-u. Tamo ne pripadamo sve dok ne pocnemo igrati kao ekipa, mrsko mi je sto to moram priznati, ali Arsenal sa punooo losijom ekipom od nase je jaci samo zato jer igraju kao tim, a ne cekaju neko Baleovo cudo. Nadam se boljoj iducoj sezoni
- Marsal
- Kontakt:
Pa ima, nekako ljepše zvuči Dembele nego Cazorla, Asu-Ekoto umjesto Gibbs, Ljoris umješto Ščešni.belefront je napisao/la:ali gledano pojedinacno igrace, Tottenham ( govorim samo za ovu godinu) ima zvucnija imena.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tottenham nema toliku širinu u napadu i odbrani, ali je prvih 11 na papiru jače od prvih 11 Arsenala. Probaću biti što objektivniji, a poslije ovog posta me navijači Arsenala mogu spaliti na lomači.
Lloris > Szczeny
Walker > Sagna
Ekotto < Gibbs/Monreal (nebitno ko je u prvih 11, Ekotto je slabiji)
Vertonghen > bilo kojeg stopera Arsenala
Dawson = bilo kojem stoperu Arsenala
Sandro/Parker > Arteta (možda Arteta zna bolje igrat "lopte", ali na poziciji zadnjeg veznog nije bolji od Tottenhamovog dvojca)
Dembele > Ramsey
Dempsey < Wilshere (bespotrebno pričati o ovome)
Lennon < Cazorla (isto tako)
Bale > Walcott
Defoe < Giroud
Evo, ovako bih ja to ocijenio. Eh, sad druga stvar je što smatram Wengera boljim od Boasa i što je Wenger u stanju sa slabijom ekipom napraviti bolje rezultate od Portugalca. Isto tako, Arsenal je navikao igrati Ligu Prvaka, bez obzira što ih prije sezone ljudi opasno stave na tu borbu za 4. mjesto i čak naglašavaju da je "ovo godina u kojoj Arsenal neće izboriti najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje".
Lloris > Szczeny
Walker > Sagna
Ekotto < Gibbs/Monreal (nebitno ko je u prvih 11, Ekotto je slabiji)
Vertonghen > bilo kojeg stopera Arsenala
Dawson = bilo kojem stoperu Arsenala
Sandro/Parker > Arteta (možda Arteta zna bolje igrat "lopte", ali na poziciji zadnjeg veznog nije bolji od Tottenhamovog dvojca)
Dembele > Ramsey
Dempsey < Wilshere (bespotrebno pričati o ovome)
Lennon < Cazorla (isto tako)
Bale > Walcott
Defoe < Giroud
Evo, ovako bih ja to ocijenio. Eh, sad druga stvar je što smatram Wengera boljim od Boasa i što je Wenger u stanju sa slabijom ekipom napraviti bolje rezultate od Portugalca. Isto tako, Arsenal je navikao igrati Ligu Prvaka, bez obzira što ih prije sezone ljudi opasno stave na tu borbu za 4. mjesto i čak naglašavaju da je "ovo godina u kojoj Arsenal neće izboriti najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Rockefeller
- Kontakt:
Ne bih se posve složio. Ramseya baš i ne možemo brojati u prvotimce. Broj utakmica ništa ne znači, jer ima samo tri više od Podolskog, a obojca imaju više utakmica od recimo Walcotta. To je onda paradoksalna situacija.
Diaby bi bolje odgovarao prvotimcu, a znamo zašto ga nema. Takodje, kad je Diaby spreman on i igra. I Wenger kad je prodavao Songa je govorio o tome da je previše u ekipi imati Songa, Cazorlu, Wilshera, Artetu i Diabya. Nije govorio o Ramseyu ako se ja dobro sjećam.
Diaby/Arteta > Dembele i onda se mogu složiti. Ostalo su mrvice.
Diaby bi bolje odgovarao prvotimcu, a znamo zašto ga nema. Takodje, kad je Diaby spreman on i igra. I Wenger kad je prodavao Songa je govorio o tome da je previše u ekipi imati Songa, Cazorlu, Wilshera, Artetu i Diabya. Nije govorio o Ramseyu ako se ja dobro sjećam.
Diaby/Arteta > Dembele i onda se mogu složiti. Ostalo su mrvice.
- M. Scofield
- Kontakt:
Večeras je biti ili ne biti, sa porazom su nam šanse nikakve, a i sa x-om nisu bolje, samo pobjeda a tradicija je totalno protiv nas
Audere est Facere
Utakmica mi nije nesto bila, puno igraca je jako lose odigralo, sto nasih sto Chelseaovih. Ekotto, Parker, pa mozda cak i Dawson moraju ici, jer sta su im sinoc radili Hazard,Oscar i Mata je toliko tuzno da je smijesno bilo. Adebayor me odusevio, napokon i on da proigra, Gylif sjajan. Bale čarobnjak kao i Messi protiv Bayerna, nestao 
- M. Scofield
- Kontakt:
3. Chelsea 69
4. Arsenal 67
5. Tottenham 66
Aston Villa-Chelsea
Chelsea-Everton
Arsenal-Wigan
Newcastle-Arsenal
Stoke-Tottenham
Tottenham-Sunderland.
Treba dobiti ove dvije utakmice i nadati se kiksu konkurenata. Chelsea ima najteži raspored po meni i oni bi u obje utakmice mogli prosuti bodove.
4. Arsenal 67
5. Tottenham 66
Aston Villa-Chelsea
Chelsea-Everton
Arsenal-Wigan
Newcastle-Arsenal
Stoke-Tottenham
Tottenham-Sunderland.
Treba dobiti ove dvije utakmice i nadati se kiksu konkurenata. Chelsea ima najteži raspored po meni i oni bi u obje utakmice mogli prosuti bodove.
Audere est Facere
Šteta. Ostaje nam samo prokleta nada da će Chelsea il' Arsenal prosuti negdje bodove. Neće, ali još uvijek... Odlična predstava Spursa u ovoj sezoni, zadovoljan sam, unatoč ogromnim promjenama u klubu!
Up to our knees.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... clubs.html
Ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene ako bi Pjanic dosao, ako dodje kod nas, trcat cu u rozoj suknji kroz Sarajevo da to proslavim

Ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene ako bi Pjanic dosao, ako dodje kod nas, trcat cu u rozoj suknji kroz Sarajevo da to proslavim
Men' se čini da ovo nije prvi put da se Spursi povezuju sa Miralemom, ne?
Već par sezona ovaj mladi veznjak se nalazi na radaru uprave kluba i lično bih bio prezadovoljan njegovim eventualnim dolaskom. Naravno, biće veoma teško jer ga Roma neće lahko pustiti i tražiće visoku otkupnu cijenu - 15/20m. Realno gledajući momak i vrijedi toliko, možda malo manje ali tu je to.
Pjanić il' Moutinho - već dugo želim u klubu nekoga od navedenog dvojca, valjda mi se želja i usliši.
Već par sezona ovaj mladi veznjak se nalazi na radaru uprave kluba i lično bih bio prezadovoljan njegovim eventualnim dolaskom. Naravno, biće veoma teško jer ga Roma neće lahko pustiti i tražiće visoku otkupnu cijenu - 15/20m. Realno gledajući momak i vrijedi toliko, možda malo manje ali tu je to.
Pjanić il' Moutinho - već dugo želim u klubu nekoga od navedenog dvojca, valjda mi se želja i usliši.
Up to our knees.
Tesko tesko gostovanje ali 3 boda su tu. Srecom glupi Charlie Adam je dobio crveni ali onaj Begovic je monstrum

Jedva cekam rasplet svega ovog
Jedva cekam rasplet svega ovog
Bye bye Ligo prvaka 
je li teoretski ili imate još šanse? 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ako kojim čudom Newcastle ne izgubi od Arsenala na St. James Parku, onda ćemo naredne godine gledati Tottenham u LP-u. No, s obzirom na igre Newcastlea, sve ispod 0:3 će biti ravno iznenađenju. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.