Sunce je buraz iz taktickih razloga, nisu Krajisnici navikli na hercegovacko suncevm22 je napisao/la:Ja ne znam sto se javljaju ovi tzv. "navijaci" zrinjskog.. I zasto gledaju Velez? SRAMOTA JE OVAJ TERMIN! JA SAM BUKVALNO IZGORIO !! KAO POD 1. BIO JE PRIJENOS, I ZBOG UDALJENOSTI STADIONA PUNO RAJE ODUSTANE OD ODLASKA NA UTAKMICU.. POD 2. TERMIN U 14 SATI KAD JE NAJVECE SUNCE POGOTOVO U MOSTARU, SUNCE IDE DIREKTNO U OCI BILO JE SIGURNO 40 STEPENI NA SUNCU.. I KO DA STE VI NESTO BOLJI STADION VAM PRED OCIMA PA OPET NEMATE VISE PUBLIKE...
A sto se tice utakmice dosadno uzasno sve do gola..
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Senedin Ostrakovic 625. minuta bez primljenog gola. Zasto nigdje nista nema o tome???
Zato sto ne brani za Zelju.vm22 je napisao/la:Senedin Ostrakovic 625. minuta bez primljenog gola. Zasto nigdje nista nema o tome???
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
cestitke Rodjenima na pobjedi,Borac je imo malo vise od igre ali smo dobro zatvarali prostor ispred sesnesterca,zeljeli pozitivan rezultat i to na kraju i ucinili.Mirza i Vidic dosta slabi(Pliska je izgleda bolje rijesenje od njih ),Letic opet dobar Vlada nije odigro ko protiv Sirokog,Okic srednja zalost,Majkic ispodprosjeka odigro(mora puno bolje)Hebibovic nije blisto,Zlaja i Zolj korektno odradili svoj poso,Zvonic moze i bolje,Ostrakovic dobar(mada nije imo nekog posla)
Nije to bila neka lijepa utakmica ali vrlo vazni bodovi za nas i to je najbitnije.Drago mi je sto smo i Celiku pomogli da se malo upletu u trku za Evropu.
P.S.Veoma sam razocaran katastofalno losom posjetom na utakmici,
koliko se sjecam nikad slabija posjeta nije bila u Vrapcicima,i prosto ne razumijem raju koji za sebe kazu da su navijaci Veleza a da ne odu na utakmicu..Po meni jedino opravdanje imaju oni koji rade i niko visevrucina,vjetar,prenos preko TV-a nego se zna.Prave navijace ne interesuje da li je kisa,snijeg,vrucina,vjetar,tv pr,prenos i sl.,pravi navijac je uz svoj tim uvijek na tribini(barem domacoj)i bez obzira na ove navedene uslove nema nikakvog opravdanja za nedolazak
FORZA VELEZ
Nije to bila neka lijepa utakmica ali vrlo vazni bodovi za nas i to je najbitnije.Drago mi je sto smo i Celiku pomogli da se malo upletu u trku za Evropu.
P.S.Veoma sam razocaran katastofalno losom posjetom na utakmici,
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
svakako ibru treba ostavit na klupi nek i dalje radi sa ovom ekipom koju je on selektirao i evo defanzivno dotjerao do perfekcije! kazem defanzivno jer u napadu sve to izgleda dosta blijedo, pa rekao bi cak i bezidejno! ovoj ekipi fale dva igraca i to jedan tipa zaimovica da zna stat na loptu i gurnut precizni pas da rastvori na sredini terena a drugi je brz, pokretljiv, jak centarfor koji ce uvijek bit u pokretu i tokom 90 min konstantno se otvarat. 4-3-3 sto ibro forsira se nemoze igrat sa dizelasem kao sto je mirza u spicu napada, pa stim i mali mirza ima dosta losiju polusezonu sad nego proslu, njegove vrline kap centarfor jednostavno napasu u ovaj sistem igre! mirza bi svakako bio puno bolji, kosto i jest bio, da igra u tandemu sa okicem u vrhu napada u 4-4-2 formaciji i da nije usamljen u spicu kao sto je sad. ali opet normalno nije rijesenje mijenjat formaciju da bi jedan igrac proradio, niti treba kad je ekipa u ovako dobroj seriji. znaci rijesenje je dovodjenje tog novog centarfora koji moze malo vise sam, igrac tipa kajkut iz celika bi bio prefektan, ali eto vec zauzet!TAZ je napisao/la:To je to napokon i jedna pobjeda nad ozbiljnim protivnikom.
Sad relaksirano do kraja nastaviti ovaj dobar niz nepobjedivosti.
Ibro je cudo !!!! Treba mu dati ugovor na 10 godina
sto se danasnje tekme tice jedno ime treba izdvojit kao evo i u skoro svakoj tekmi ove polusezone, Bojan Letic, momak je stvarno igracina! ima ga svukud, sve stize i prema naprijed i prema nazad a sto je najvaznije vrlo dobro konta fudbal! zna li iko na koliko godina ima ugovor? ako vec nema ugovor na 3-4 godine treba mu odma dignut platu i produzit ugovor jer igraca njegovog kalibra i njegovi godina nesmijemo ni slucajno prepustit nekom drugom premierligasu! za mene je mali najbolji lijevi bek lige a sa svoji 19 godina je sigurno prodajni objekat broj jedan i mogle bi se dobre pare uzet na njegovom eventualnom transferu u inostranstvo za koju godinu.
Letić ne zna da zakaže....trenutno naš najveći kapitalac...momak igra savršeno, i uprava je pogodila s njegovim dovođenjem... 
Mrlju na danasnju pobjedu bacila je skupina pubertetlija iza gola. Kazem skupina, jer ih ne mogu nazvati navijacima.
Tuga i jad.
Ko je bio na utakmici, zna o cemu pricam. I onome se sto prije treba stati u kraj

Tuga i jad.
Ko je bio na utakmici, zna o cemu pricam. I onome se sto prije treba stati u kraj
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Nije tu vise bit ni u kaznama, jer klipanima ne ulazi u glavu. Bit je u tome da se pjesme onakvog sadrzaja ne bi smjele pjevati na RA tribini. Zasto? Zato sto svi mi dobro znamo pod kojim je predznakom nastala najstarija navijacka grupa u BiH
Dosta o tribini.
FORZZAAAA
Dosta o tribini.
FORZZAAAA
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Svi planovi padaju u vodu ako se čeka na nekoga da nešto uradi, ajmo, ajmo, a neće niko.AMADUDI je napisao/la: Ok je to ,daj da zakazemo datum mjesto vrijeme,da se malo razglasi po gradu pa da sjednemo,jer drukacijeg rijesenja ne vidim ili?
Ovi momci starije generacije treba da se udruže, ne može 2 - 3 čovjeka doći i tražiti promjene, treba jednostavno da dođe više ljudi, i da se pojavljiva na utakmicama, da budu dio svega.
Veliko je pitanje, koliko su oni spremni da budu prisutni na utakmicama, svi su oni to " prerasli " po njihovoj priči.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Izgleda da ste fulali forum.
Ovo niti je tifo forum,niti forum političkih znanosti.
Malo ko piše o desetoj uzastopnoj utakmici bez poraza!
O pobjedi protiv vrlo dobrog Borca!
Uozbiljite se.
Ovo niti je tifo forum,niti forum političkih znanosti.
Malo ko piše o desetoj uzastopnoj utakmici bez poraza!
O pobjedi protiv vrlo dobrog Borca!
Uozbiljite se.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ha ja **** Dzeku imamo Ševku , 10 utakmica bez poraza !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
Banjalucki lesinar 2
- Kontakt:
& $ ", ? % " ' " " " " ?. По & ? " 15 ". $ се све & " $, " је " ? $, ? " тај го " " & на ? $. $, " ' ? те 3-4 " ?, ? & $ ' ? " ".
? " ?
- The_Target
- Kontakt:
Bez mnogo obrazlozenja, diskutujte o utakmici i temi RSD Velež ( neke stvari nisu za forum
)
Rođeni brato
- el-fighter
- Kontakt:
Vise mozemo biti zadovoljni rezultatom nego igrom. Borac je danas puno vise pokazao, ali na svu srecu nisu uspjeli realizirati svoje prilike. Mi smo stvorili jednu i pretvorili je u gol, sto me jako cudi s obzirom da nama treba 10-ak prilika da postignemo 1 gol.
Letic je i danas bio najbolji na terenu i zaista ga treba zadrzati sto vise u klubu. Po meni su Vidic i Cemalovic najvise zakazali i ja bih prije stavio Nuhica umjesto Vidica, dok je Mirza morao igrati jer je Sisic povrijedjen.
Bitno je da smo upisali veoma vaznu pobjedu i da smo nastavili niz bez poraza, ali i bez primljenog gola.
FORZA VELEZ
Letic je i danas bio najbolji na terenu i zaista ga treba zadrzati sto vise u klubu. Po meni su Vidic i Cemalovic najvise zakazali i ja bih prije stavio Nuhica umjesto Vidica, dok je Mirza morao igrati jer je Sisic povrijedjen.
Bitno je da smo upisali veoma vaznu pobjedu i da smo nastavili niz bez poraza, ali i bez primljenog gola.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
de molim te sta su to oni pokazali..nisu im igrali kljucni igraci i to je ok...ali da su puno visi pokazali e pa NISU..Inace dosadna i mirna utakmica, vidilo se da i Borac i Velež zele da nastave niz bez poraza, ali na kraju ipak važna i zaslužena 3 boda..el-fighter je napisao/la:. Borac je danas puno vise pokazao
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ljudi ovaj web shop na oficijelnoj je li bio i prije?
Nesto se ne sjecam da sam to prije vidio.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
poceli ponovo prodavati prije par mjesecisamo_lijevo je napisao/la:Ljudi ovaj web shop na oficijelnoj je li bio i prije?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Vala mogli su i koga talentovanoga naci pa da kakav pristojan dizajn uradi zarodjak je napisao/la:poceli ponovo prodavati prije par mjesecisamo_lijevo je napisao/la:Ljudi ovaj web shop na oficijelnoj je li bio i prije?
ove stvari. Izgledaju mi pravo obicno.
RSD Velež Mostar
Vlada veoma loš juče, ne da lopte nikome..
Bekovi solidni, posebno Letić, koji je po meni bio najbolji igrač na terenu, dosta pretrčao..
Bekovi solidni, posebno Letić, koji je po meni bio najbolji igrač na terenu, dosta pretrčao..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
ma jasta su,u pravu si ,i tu se vidi amaterski rad.Umjesto da nadju skolovanog covjeka koji ce dizajn odraditi dzabe za "sveti" klub i malo podici sve to na veci nivo oni i sada rade neke stvari ko da su jos u 80-imTAZ je napisao/la:Vala mogli su i koga talentovanoga naci pa da kakav pristojan dizajn uradi zarodjak je napisao/la:poceli ponovo prodavati prije par mjesecisamo_lijevo je napisao/la:Ljudi ovaj web shop na oficijelnoj je li bio i prije?
ove stvari. Izgledaju mi pravo obicno.
FORZA VELEZ
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.