FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kakav gool

Svaka čast Haurdiću, gol koji se ne viđa često na našim terenima. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
uh golčine u stilu rivalda, kada je isti zabio protiv valencije 
Mouse je napisao/la:kakav gool![]()
Danasnje Sarajevo je neprepoznatljivo..ljudi razvaljuju..Mali radovac salje lopte ko Pirlo
Davno sam rekao da je ovaj Hadzic ubjedljivo jedan od najboljih spiceva ove lige unazad nekoliko godina..
Suljic mali..ne zna covjek sta bi rekao..sa onakvom lahkocom se krece i ima onakvu eksplozivnost,ali mu fali taj zadnji pas,cesto nesto bezveze zapetlja..Nadam se da ce ga Husref dotjerati jer se vidi da uz malo ozbiljni rad moze biti kalibar i za A repke.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
To je Musemic,pn iduce sezone moze cuda ciniti sa ovim timom samo da bude fer sudjenje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ljudi sta je ovo jel musemic ili ekipa?? nevjerovatno
ko da igraju 11 sead kolasinci
inace radovac je majstorcina
ko da igraju 11 sead kolasinci
inace radovac je majstorcina
Kako je Husref samo digao formu i moral igracima pred derbi fascinantno.ovi ce fasovat barem 7 komada ovde.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hocemo pobjedu, pobjedu na derbijuzmaj_Bosne je napisao/la:šta ovi navijaju, "hoćemo pobjedu" a na semaforu stoji 4:0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to skandiraju
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
aferim
da bude husref trener reprezentacije u buducnost
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nek bude koji hoce samo nek ne zovu onog papka KolasincaKOLASINAC je napisao/la:aferim
razlog?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nek bude koji hoce samo nek ne zovu onog papka KolasincaKOLASINAC je napisao/la:aferim
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Prezime mu ne zavrsava na ić.KOLASINAC je napisao/la:razlog?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nek bude koji hoce samo nek ne zovu onog papka KolasincaKOLASINAC je napisao/la:aferim
dzeko?HZ_ilidzaa je napisao/la: Prezime mu ne zavrsava na ić.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Prezime asocira na kolac , pojacat ce misketu apetit.KOLASINAC je napisao/la:dzeko?HZ_ilidzaa je napisao/la: Prezime mu ne zavrsava na ić.
- Evolution87
- Kontakt:
Sjajnih 30ak minuta i konacno da nekog razbijemo. U drugom smo svjesno stali na loptu i nazalost primili pogodak.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ova Zvijezda je bas rinaka od ekipe.Ne treba nas zavarati visok rezultat.
Jos mu u glavi ona patnja protiv Travnika.
Jos mu u glavi ona patnja protiv Travnika.
1946
" onclick="window.open(this.href);return false; ev golovi , ekstra partija danas , ja sam prezadovoljan igrom u prvom poluvremenu . Drugo je bilo samo formalnost i cuvanje snage za komsinice .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Bravo momci, Gosp.Musemić očito zna što radi, uz još koje ciljano pojačanje /sredine, špice/ naredne sezone prvaci
,ništa ne dolazi preko noći.
,ništa ne dolazi preko noći.
- storm_raider
- Kontakt:
Uh kakva golcina Haurdica. Ovo je odlicno pred derbi, nadam se napokon spektaklu i na Grbavici.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Samba71, teamnorth1989, Vanja8 i 24 gosta.