BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 04 maj 2013, 19:34

Semir bvb je napisao/la: I da... :geek: Schieber je najveća krampa ikada koja je igrala za BVB. Tehnika na nivou petogodišnjaka, lopte se odbijaju od njega, dodaje u prazno. Igrač za amatera :evil:

Hoffman je za njega Reus :lol:

Dobar transparent zutih...ne vidjeh sta su bavarci pisali :?:

P.S.
Hare_BvB je napisao/la:Smece sudijsko.
:!:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2013, 19:49

Schieber :lol: .

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 04 maj 2013, 19:54

A nakon sto je zabio penal Madridu onako krvnicki, dobio sam dojam da nikada ne moze promasiti penal :mrgreen:

Valjda se vrati ovo u finalu :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 maj 2013, 19:58

Joj Kloppa i pogleda. :lol:

Ovo postalo ko i El Clasico. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2013, 20:01

Klopp vs Sammer 8-) .

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 maj 2013, 20:28

Jao Sammera izbjeglice jest se nafur'o k'o da je 20 godina u Bayernu :lol:

Rafinha ganci...sta drugo i ocekivati od fuzije Bayerna i Schalke-a :mrgreen:

Schieber brat bratu 10 solidnih napada totalno upropastio...M.Amoroso ostaje zadnji igrac koji je vezao 2 pogodjena penaltika :lol:

Bayern 7 zutih :shock: :lol:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 maj 2013, 20:31

adnan24 je napisao/la:Jao Sammera izbjeglice jest se nafur'o k'o da je 20 godina u Bayernu :lol:

Schieber brat bratu 10 solidnih napada totalno upropastio...M.Amoroso ostaje zadnji igrac koji je vezao 2 pogodjena penaltika :lol:
i kaže neuer lewandowskom stari pucaj lijevo dolje i ovaj tako i uradi haha
zna se da se golmani bacaju najčešće u lijevu stranu dolje i tetralan promašaj roberta :lol:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 maj 2013, 20:33

ovog schibera treba poslati negdje besplatno samo neka ga uzmu pa lik je budaletina žešća, u njega nema ni grama tehnike ni nogometnog znanja, svaki put mi digne živce prestrašno

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 04 maj 2013, 20:38

strašna igra Borusija prestrašno gotovo kompletni nemogu dobiti drugi tim Bajerna jedno je sigurno počinje nova era to je era velikog Bajerna ko ne vjeruje ima pravo da se ljuti,ljudi moji pored aut linije Martinez Miler i ostali jednostavno kraljevi smo ali nemogu više da pišem vidim da mi se brišu postovi...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 maj 2013, 20:39

bajern100 je napisao/la:strašna igra Borusija prestrašno gotovo kompletni
:lol: :o :lol: :shock: :lol: :o :lol: :shock: :lol:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 04 maj 2013, 20:42

adnan24 je napisao/la:Jao Sammera izbjeglice jest se nafur'o k'o da je 20 godina u Bayernu :lol:

Bayern 7 zutih :shock: :lol:
Morali smo negdje ispucat od utakmice protiv Barce, realno puno je sjeckao igru, doduse i nasi su vase sjeckali po nogicama al et dobio je Rafinha crveni.. vidimo se u finalu, neka malo i naboja :) Pozz
FC Bayern !!!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 maj 2013, 20:44

Lewat duzan mi je. :?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 04 maj 2013, 20:46

Tako prođe i treća godine bez Bauernove pobjede protiv nas u Bundesligi. 8-) Moramo priznati da su se popravili, jer su ove godine izvukli dva remija. :lol:

Neuer igrač utakmice zbog odbrane penala i još jedne odlične šanse Lewata iz prvog poluvremena. ;)

Penal realno nije bio, ali eto nismo ga ni zabili pa tako nikom ništa. Zato sudija nije svirao čist penal kad je Boateng hrvačkim zahvatom srušio Lewata. :evil:

Šta reći za pičića Rafinhu. :twisted: K'o kakvo magare se rita. Treb'o je direktan crveni dobit'. :evil: Muller hoće neki penal, a Santana ga nije ni dodio. :lol: Ajde da ga ne nazivamo pogrdnim imenima, ali i on je ispao mangup. :roll:

Za Schiebera su riječi suvišne. :oops: Da je umjesto njega bio Hofmann ili Leo oni bi makar opucali kad golu kod one prilike pred kraj. Šteta što ono Reus nije sam završio. Schieber nije dobio niti jedan zračni duel, a većina lopti je išla na njega. Jedino dobro od njega je što je izvuk'o pokoji žuti karton za protivnike.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2013, 20:47

Početak utakmice dosadan,obje ekipe ušle pomalo rezervisano al´ zato se kasnije zahuktalo, mašala :mrgreen: .

Izdvojio bi duele:
Rafinha vs Kuba
Rafinha vs Klopp
Santana vs Muller
Klopp vs Sammer
Neuer vs Banane

:lol:

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 04 maj 2013, 20:51

Schieber-Parmak

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 04 maj 2013, 20:52

Teško sam razočaran Schieberom i Leitnerom, to jednostavno nisu igrači za BVB. Kakva ne(primanja) lopte kod Schiebera ajme majko. Usrao je time dobre 3 situacije za mogući gol, nevjerovatno.
Leitner mora pod hitno na posudbu negdje ili možda ga i prodat. Baš ništa nisam vidio od njega, uz to izgubio još par duela zbog svoje tjelesne inferiornosti.
Kehlu sve više teže pada praćenje ovog tempa, ne znam koliko je bilo pametno da se s njim produži. Ugl. treba tražiti nekog defanzivnog veznog (nadam se da Buy€rn neće pokupovati cijelu Njemačku i da će i nama ostati koji igrač).
Ostali su manje više OK odigrali, najviše mi se svidio Sahin. Dobar u defanzivi s puno osvojenih duela, ofanzivno imao par dobrih lopti, šteta za onu šanse Santane kod kornera...
Stoperski par Subotić-Santana sve u svemu OK, samo šta je to bilo kod gola :roll: - kolektivno spavanje.
Lewy s par maestralnih poteza, nažalost fulao penal :( ...Kuba odličan.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 maj 2013, 20:59

Prle je napisao/la:Teško sam razočaran Schieberom i Leitnerom, to jednostavno nisu igrači za BVB. Kakva ne(primanja) lopte kod Schiebera ajme majko. Usrao je time dobre 3 situacije za mogući gol, nevjerovatno.
Leitner mora pod hitno na posudbu negdje ili možda ga i prodat. Baš ništa nisam vidio od njega, uz to izgubio još par duela zbog svoje tjelesne inferiornosti.
Kehlu sve više teže pada praćenje ovog tempa, ne znam koliko je bilo pametno da se s njim produži. Ugl. treba tražiti nekog defanzivnog veznog (nadam se da Buy€rn neće pokupovati cijelu Njemačku i da će i nama ostati koji igrač).
Ostali su manje više OK odigrali, najviše mi se svidio Sahin. Dobar u defanzivi s puno osvojenih duela, ofanzivno imao par dobrih lopti, šteta za onu šanse Santane kod kornera...
Stoperski par Subotić-Santana sve u svemu OK, samo šta je to bilo kod gola :roll: - kolektivno spavanje.
Lewy s par maestralnih poteza, nažalost fulao penal :( ...Kuba odličan.
+1
schiber i leitner out, to nisu igrači za bvb i ja bi tu dodao malog lea, dosta je bilo čekanja talenata ajmo vozi dalje ta trojica

SemaFCBM
Kontakt:

Post Postao/la SemaFCBM » 04 maj 2013, 21:02

Semir bvb je napisao/la:Tako prođe i treća godine bez Bauernove pobjede protiv nas u Bundesligi. 8-) Moramo priznati da su se popravili, jer su ove godine izvukli dva remija. :lol:

Neuer igrač utakmice zbog odbrane penala i još jedne odlične šanse Lewata iz prvog poluvremena. ;)

Penal realno nije bio, ali eto nismo ga ni zabili pa tako nikom ništa. Zato sudija nije svirao čist penal kad je Boateng hrvačkim zahvatom srušio Lewata. :evil:

Šta reći za pičića Rafinhu. :twisted: K'o kakvo magare se rita. Treb'o je direktan crveni dobit'. :evil: Muller hoće neki penal, a Santana ga nije ni dodio. :lol: Ajde da ga ne nazivamo pogrdnim imenima, ali i on je ispao mangup. :roll:

Za Schiebera su riječi suvišne. :oops: Da je umjesto njega bio Hofmann ili Leo oni bi makar opucali kad golu kod one prilike pred kraj. Šteta što ono Reus nije sam završio. Schieber nije dobio niti jedan zračni duel, a većina lopti je išla na njega. Jedino dobro od njega je što je izvuk'o pokoji žuti karton za protivnike.
Vidim sve si pomenuo startove koji nisu svirani nad Borusijinim igračima,a zašto ne spomeneš penal nad Pizarom koji nije dosuđen?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 maj 2013, 21:08

Realno utakmica koja ni jednim ni drugim mije bila potrebna, jer su i jedni i drugi igrali preko neke stvari...Mislim da bi se DFL prilikom pravlhenja rasporeda za narednu sezonu trebao ugledati na celnike spanske lige i ovaj derbi staviti da se igra u prvih 10 kola sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 04 maj 2013, 21:13

Semir bvb je napisao/la:Tako prođe i treća godine bez Bauernove pobjede protiv nas u Bundesligi. 8-) Moramo priznati da su se popravili, jer su ove godine izvukli dva remija. :lol:
bit ce ona najsladja u finalu kao slag na tortu,nakon jude ;) 8-)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.