6 KM.Vamos je napisao/la:Protiv nas na Otoci ste naplacivli karte po 10 KM, koliko ce to biti karta za danasnju utakmicu sa Zeljeznicarom?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ili si se zabrojao ili se... namjerno. Nije bilo 10 KM.
Jedno pitanje gdje je postavljeno prodajno mjesto za karte danas. Je li negdje prema tribini ili negdje drugo, da bezveze ne lutam? Hvala
prosli put kad smo dole igrali je bilo s one strane kod bazena.damirc je napisao/la:Jedno pitanje gdje je postavljeno prodajno mjesto za karte danas. Je li negdje prema tribini ili negdje drugo, da bezveze ne lutam? Hvala
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
hvala
- storm_raider
- Kontakt:
open je napisao/la:Nema toga kod nas malo koji pratimo ovaj klub. Posebno jer je sve manje pravih navijača Želje koji provociraju ove male komšije. Sve je to po PS-u. Nemaš brige. Sretno sutra i vama i nama.bagrcavi je napisao/la:Ma znam prijatelju, nego u zadnje vrijeme je postalo "fazon" da Željini protivnici koji su objektivno slabiji traže izgovore u nekim namještanjima, a ne u svojoj igri, pa rekoh da niste i vi takvi.open je napisao/la:@bagrcavi
To su dva poštena kluba. Nema ništa namješteno. Ko pobijedi neka slavi
Pozelio sam ove sarene tribine. Nadam se nasoj pobjedi. Sretno komsije.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Novi očekivani poraz.Neka ih drugi put opet ali malo bolje počaste,red je,pa će ih oni počastiti sa kojim golom više.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Karic i Duljevic odlicni igraci, fino igrate. Najvise mi se svidja kod vas sto ne petljate kao mi. Cim se stvori prilika za sut vi je i iskoristite i na kraju postignete gol. Sudija los, cini mi se da penal nad Urdinovom nije bio, ali zato jeste 5 min ranije nad Hodzicem koji nije svirao.
NO PYRO NO PARTY
Zeljo i danas nastavio niz pobjeda protiv Olimpica, iako nisu bili nesto bolji protivnik. U najmanju ruku smo bili ravnopravni i dobro smo igrali, ali bodovi ipak idu Zelji.
Imamo srece sto je i Borac danas izgubio, tako da smo ostali na istom "rastojanju". Celik se pati protiv Radnika, ali je za ocekivati da dobiju do kraja i da nam se priblize na samo 1 bod.
Imamo srece sto je i Borac danas izgubio, tako da smo ostali na istom "rastojanju". Celik se pati protiv Radnika, ali je za ocekivati da dobiju do kraja i da nam se priblize na samo 1 bod.
sta si ti gledo pa kazes da su Zeljo i olimpic danas bili ravnopravnisuhakrpa je napisao/la:Zeljo i danas nastavio niz pobjeda protiv Olimpica, iako nisu bili nesto bolji protivnik. U najmanju ruku smo bili ravnopravni i dobro smo igrali, ali bodovi ipak idu Zelji.
FKŽ !
- champions1921
Pogotovo prvo poluvrijeme.. Zeljo izdominirao na svaki moguci nacin.. Da se nasi igraci nisu glupirali u zavrsnicama bilo bi 0:3 u 20.min..TeaM87 je napisao/la:sta si ti gledo pa kazes da su Zeljo i olimpic danas bili ravnopravnisuhakrpa je napisao/la:Zeljo i danas nastavio niz pobjeda protiv Olimpica, iako nisu bili nesto bolji protivnik. U najmanju ruku smo bili ravnopravni i dobro smo igrali, ali bodovi ipak idu Zelji.
BUDI ŽELJO !!!
Gdje ste našli glupu riječ izdominirao?Ako vas počaste i drugi put možda izvuku bod.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
opusti se i poliži sladoled
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Komšijama čestitke na pobjedi. Mi furamo dalje.
Meni ne treba sladoled,ali biće drugi put i on a možda i lubenica.Penal kao iz nadrealista.
Mancini je napisao/la:Meni ne treba sladoled,ali biće drugi put i on a možda i lubenica.Penal kao iz nadrealista.

Imas pusu.
Ovaj snimak se može različito tumačiti, ali daj popustite. Penal ne penal, uvijek će biti za i protiv ma šta pokazali. Nađite neku drugu temu, jedan željovac, drugi pitar i sada na temi Olimpica raspravljate.
Ljudi pobijedili, bili bolji i gotova priča.
Ljudi pobijedili, bili bolji i gotova priča.
Vidio sam kako se teatralno bacio.A ne znam samo ko je ovdje pitar na ovoj temi?
-
johntravolta
- Kontakt:
fcz je napisao/la:Mancini je napisao/la:Meni ne treba sladoled,ali biće drugi put i on a možda i lubenica.Penal kao iz nadrealista.
Imas pusu.
meni samo nije jasno zašto se žalite na penal, istina da ga nije ni dotakao po nogama, da je udario loptu, ali ovakav krvnički start sa dvije noge i ne čudi zašto je Urdinov skočio, jer da nije, mislim da bi mu polomio obje noge, znači, iako nije bilo fizičkog kontakta, namjera govori da je ovo čist penal, a na stranu što je Urdinov želio i uspio ostaviti svoje noge netaknutim i ne slomljenim, čak je i dobro prošao i penal je čist kao suza. Dovoljna je namjera, a kamoli još da ga je i zakačio!!! Slavimo titulu, a vi palamudite kao i dalje slobodno, vaša igra i rezultati su vas doveli tu gdje i jeste, tako da.. Svoj vi pos'o, pustite se Želje!
Ti nemaš pojma!johntravolta je napisao/la:fcz je napisao/la:Mancini je napisao/la:Meni ne treba sladoled,ali biće drugi put i on a možda i lubenica.Penal kao iz nadrealista.
Imas pusu.
meni samo nije jasno zašto se žalite na penal, istina da ga nije ni dotakao po nogama, da je udario loptu, ali ovakav krvnički start sa dvije noge i ne čudi zašto je Urdinov skočio, jer da nije, mislim da bi mu polomio obje noge, znači, iako nije bilo fizičkog kontakta, namjera govori da je ovo čist penal, a na stranu što je Urdinov želio i uspio ostaviti svoje noge netaknutim i ne slomljenim, čak je i dobro prošao i penal je čist kao suza. Dovoljna je namjera, a kamoli još da ga je i zakačio!!! Slavimo titulu, a vi palamudite kao i dalje slobodno, vaša igra i rezultati su vas doveli tu gdje i jeste, tako da.. Svoj vi pos'o, pustite se Želje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.