Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.

ris

Re: DOIGRAVANJE ZA PRVAKA BIH 2013.

Post Postao/la ris » 04 maj 2013, 20:22

Онај тренер " " $ с ?, "... :o

& у $ & ¥ на терен $ се & са $, " је $ $ све ? &, & је ? ? $ на % &. " $, ' $ црвеног & $ ' 2 ", " он ' $ се ? ", опет / по ', " $ је $ " &, ' $ $ на ", он са $ / $ $ ", на % га је $ ", па се & $ &.
¥ сцена $ је позвао " $ напусте терен, а ? ' & у фазону :"Ај $ ', - $ "" :lol:

Наравно, у ' ' " је & њега " $ $ $ ? & ? & " $. & тога $ ' " $ " :lol: , ? ' & ? " " &...

Све у ', ? ' ?, ? " " ? - јер ' $ & 6-7 " на &, па се ? " нервоза ?...
? своје, % туђе!

default@mp3

Post Postao/la default@mp3 » 04 maj 2013, 20:39

RK Gradačac 23 - 21 RK Konjuh (11-11)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 04 maj 2013, 21:03

rk sloga - rk celik 35:31

rukometnifan
Kontakt:

Post Postao/la rukometnifan » 04 maj 2013, 21:45

ris je napisao/la:Онај тренер " " $ с ?, "... :o

& у $ & ¥ на терен $ се & са $, " је $ $ све ? &, & је ? ? $ на % &. " $, ' $ црвеног & $ ' 2 ", " он ' $ се ? ", опет / по ', " $ је $ " &, ' $ $ на ", он са $ / $ $ ", на % га је $ ", па се & $ &.
¥ сцена $ је позвао " $ напусте терен, а ? ' & у фазону :"Ај $ ', - $ "" :lol:

Наравно, у ' ' " је & њега " $ $ $ ? & ? & " $. & тога $ ' " $ " :lol: , ? ' & ? " " &...

Све у ', ? ' ?, ? " " ? - јер ' $ & 6-7 " на &, па се ? " нервоза ?...
U prvoj utakmici, prvog kola doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine u Banjaluci je domaći Borac teže od očekivanog savladao Izviđača Mi Grupa iz Ljubuškom. U prvom poluvremenu bolja igra gostiju koja je okrunjena minimalnim vodstvom na poluvremenu od 13:12. Drugi dio gosti otvaraju pogotkom i imaju rezultatsku prednost od 14:12, koju mladi igrači Izviđača zadržavaju do 45. minute, a tada j semafor pokazivao 19:17 za ljubušake.

Nakon toga bolja igra domaćih koji u 50. minuti susreta sustižu prednost gostiju, a bilo je 20:20. U posljednjih deset minuta utakmice nešto bolje igra domaćih uz veliku pomoć sudačkog dvojca Miljković - Ristanić dolaze do teško (ne)zasluženih bodova. Na kraju je i trener gostiju Mladen Škorput diskvalificiran, a kako (ne)službeno saznajemo gosti iz Ljubuškog će uložiti žalbu na suđenje Miljkovića i Ristanića.

ris

Post Postao/la ris » 04 maj 2013, 21:56

' ' %, " $ ? о & је у фазону (не)?, (не)", ? ?... ;)

То % тренер " не зна $ се у терен не " " :o , & ' је "... " % се " % је & тога $ 2 ", еееееј ...

& " " " % су & њега 4 " ? са " ', а $ ' " " ?...

" " су $, " % $ пораз, % је " ". $ нас & $ је $ " ? је & поговора, а $ " ' ".
? своје, % туђе!

rukometnifan
Kontakt:

Post Postao/la rukometnifan » 04 maj 2013, 22:02

ris je napisao/la:' ' %, " $ ? о & је у фазону (не)?, (не)", ? ?... ;)

То % тренер " не зна $ се у терен не " " :o , & ' је "... " % се " % је & тога $ 2 ", еееееј ...

& " " " % су & њега 4 " ? са " ', а $ ' " " ?...

" " су $, " % $ пораз, % је " ". $ нас & $ је $ " ? је & поговора, а $ " ' ".
Valjda je utrčao da čestita sucima ne poštenom suđenju, ne znam zašto bi, inače, utrčao u teren ...., možda ti znaš pa da napišeš?

ris

Post Postao/la ris » 04 maj 2013, 22:05

" " $ ". " &`о суза , " " се $. ?, " " " ", па $., " $ тренер ¥ на терен $ он " & своју $. А на & % ", " је " ".
? своје, % туђе!

hhh
Kontakt:

Post Postao/la hhh » 04 maj 2013, 22:10

Bolje se upitajte kakva je to ekipa Borca, ( a tko igra znamo ) koja ne može onako mirno dobiti Izvidjaca
10 razlike i ne bi onda ni Škorput ( nekadašnji vratar Izvidjaca, inače kao trener potpuni amater ) utrčavao na teren niti bi bilo priče kome su suci pomogli!
Pa ljudi moji za Izvidjac igraju tri odrasla čovjeka i 5-6 djece od 16 godina za mjesečnu plaću od 250 KM.

ris

Post Postao/la ris » 04 maj 2013, 22:13

То ", " ' " ? " ? ' се ? о ?.

" " & ? & % " ?. & $ & ', " - " $ у %. " % ' ' & ;)
? своје, % туђе!

rukometnifan
Kontakt:

Post Postao/la rukometnifan » 04 maj 2013, 22:24

hhh je napisao/la:Bolje se upitajte kakva je to ekipa Borca, ( a tko igra znamo ) koja ne može onako mirno dobiti Izvidjaca
10 razlike i ne bi onda ni Škorput ( nekadašnji vratar Izvidjaca, inače kao trener potpuni amater ) utrčavao na teren niti bi bilo priče kome su suci pomogli!
Pa ljudi moji za Izviđača igraju tri odrasla čovjeka i 5-6 djece od 16 godina za mjesečnu plaću od 250 KM.
Pa to sam i ja mislio, ne mogu se načuditi risu za ovakve komentare o treneru Izviđača. Samo četiri ponajbolja igrača Izviđača su na polu-sezoni prešla u Borac, i da im treba, da bi pobijedili djecu od 17-18 godina, sumnjivo suđenje. Trebali su, objektivno gledajući odnos snaga jedne i druge ekipe, bez ikakvih problema dobiti desetak razlike i onda ne bi bilo nikakvih repova a ovako ....?

BLBoss
Kontakt:

Post Postao/la BLBoss » 04 maj 2013, 23:00

U pravu ste,moj Borac nije trebao dozvoliti da dođe u takvu situaciju,ali disciplinovana ekipa Izviđača i još kad se doda želja i poletnost mlade ekipe i uz to očigledno podcjenjivanje od strane Borca (u fazonu lako ćemo sa djecom),dovelo je do takvog epiloga.Trener Izviđača je samo učinio veliku uslugu Borcu,i zbog toga mu se i ja zahvaljujem.Mladi sudijski par,je očigledno izgubio kontrolu utakmice,jer su od početka imali pritisak i prigovore sa klupe Izviđača,a trebali su u startu sankcionisati i bila bi i mirnija završnica...Što se tiče isključenja igrača Izviđača,realno jesu i bila,samo u nezgodnom periodu igre...pa i Borcu su odmah poslije toga isključena dva igrača,te je Izviđač izjednačio...sve u svemu,trener Izviđača je napravio svojoj ekipi "medveđu" uslugu,a igračima Borca pouku da stave prst na čelo,jer bi im se mogla ponoviti prošla sezona...na moju i žalost svih nas koji volimo ovaj klub

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 maj 2013, 23:05

gradacac pobijedio konjuh sa 23-21.odlicna i napeta utakmica u gradaccu.domacin u vise navrata vodio po 3 gola razlike da bi u drugom poluvremenu konjuh dva puta vodio po 2 razlike.na kraju gradacac uz par vaznih golova damira doborca odlazi na 3 razlike sto do kraja i uspijevaju i sacuvati .konjuh fizicki jaka krkanska prljava ekipa.dosta prekida grubih prekrsaja u par navrata nasim igracima je ukazivana ljekarska pomoc.pobjeda je zasluzena ali ekipu konjuha ne treba podcijeniti.gradacac je bio desetkovan neigranjem standardnog sarajlica i zrnica dok su damir i rasid igrali roviti.
gradacac ima dobar raspored i ukoliko ostvari domace pobjede mogao bi pomrsiti racune borcu i slogi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 04 maj 2013, 23:27

astra1922 je napisao/la: gradacac ima dobar raspored i ukoliko ostvari domace pobjede mogao bi pomrsiti racune borcu i slogi
slogi nemaju sta da pomrse, bez nekih ambicija se igra ova liga 6. ;) vjerujem mi... vama sve najbolje, ako mozete gurajte i do prvog mjesta, samo da ne prodjete ko mi! posle titule svi zaboravili na klub... :?

ris

Post Postao/la ris » 05 maj 2013, 03:51

[quote="rukometnifan"
Pa to sam i ja mislio, ne mogu se načuditi risu za ovakve komentare o treneru Izviđača. Samo četiri ponajbolja igrača Izviđača su na polu-sezoni prešla u Borac, i da im treba, da bi pobijedili djecu od 17-18 godina, sumnjivo suđenje. Trebali su, objektivno gledajući odnos snaga jedne i druge ekipe, bez ikakvih problema dobiti desetak razlike i onda ne bi bilo nikakvih repova a ovako ....?[/quote]

% ' ја % " о тренеру ". ' ' & $ је & $ својој " " ?.

А $ је & $ ?, " ", то ", " - је % " ? $ на овој " јер " $ ? теже у &.
На &, $ је $ се ово $, $ се " " ? " % " &, $ се & $ &...
? своје, % туђе!

TeamHandBall
Kontakt:

Post Postao/la TeamHandBall » 05 maj 2013, 09:04

OCJENE SUDJENJA UTAKMICA PRVOG KOLA

BANJA LUKA : RK BORAC - HRK IZVIDJAČ MI GRUPA 26:22 (12:13)
Suci:MILJKOVIĆ - RISTANIĆ, OCJENA 73 NAJAVLJENA ZALBA
Nadzornik:MARIĆ
RK Borac m:tel» 26(12)
HRK Izviđač Mi Grupa» 22(13)
DVORANA: "Borik". Gledalaca: 250. Sudije: Obrenko Miljković (Bijeljina), Duško Ristanić (Brčko) Sedmerci: Borac m:tel 6 (4), Izviđač Mi Grupa 4 (4). Isključenja: Borac m:tel 6 minuta, Izviđač Mi Grupa 20 minuta.
Borac m:tel: Vranješ, Janković 2, Građan, Hercegovac 2, Tešić, Crnogaća, B. Burić (14 odbrana), Mikić 2, Haseljić, S. Burić 3, Obradović 3, Delić 2, Trivundža 6 (3), Malinović 3, Ćelić, Milas 3. Trener: Jovica Cvetković.
Izviđač Mi Grupa: Tomić, Jarak, Bubalo, Zeljić 7, Bošnjak 1, Hrstić, Nižić, Šarac, Prskalo (14 odbrana, 2 sedmerca), Boras 6 (4), Ševo, Vidović 6, Pavlak, Ereš 2. Trener: Mladen Škorput.

GRADAČAC: RK GRADAČAC - RK KONJUH 23:21 (11:11)
04.05.2013., subota, 19:00
Suci:KONJIČANIN - KONJIČANIN, OCJENA 77
Nadzornik:CRNKIĆ

DOBOJ: RK SLOGA - RK ČELIK 35:31 (22:19)
Suci:KNEZOVIĆ- ZOVKO, OCJENA 75
Nadzornik:SAVIĆ
Dvorana Srednjoškolskog centra u Doboju. Gledalaca: oko 150. Sudije: Ante Knezović i Robert Zovko (oba Mostar). Isključenja: RK Sloga 4, RK Čelik 8 minuta. Sedmerci: RK Sloga 2(2), a RK Čelik 3(2).
RK Čelik: Beganović, Ivančev 4, Martić 5, Alihodžić, Brkić 5, Begagić 8, Kadić 7, Begović, Rekanović, Ćosić, Gušić, Starčević (7 odbrana), Kobilica, Bašić, Duvanjak 2. Trener: Zdenko Antović.
Zadnja izmjena: TeamHandBall, dana/u 07 maj 2013, 06:19, ukupno mijenjano 3 puta.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 05 maj 2013, 09:58

TeamHandBall je napisao/la:OCJENE SUDJENJA UTAKMICA PRVOG KOLA

Suci:MILJKOVIĆ - RISTANIĆ, NAJAVLJENA ZALBA
DVORANA: "Borik". Gledalaca: 250. Sudije: Obrenko Miljković (Bijeljina), Duško Ristanić (Brčko) Sedmerci: Borac m:tel 6 (4), Izviđač Mi Grupa 4 (4). Isključenja: Borac m:tel 6, Izviđač Mi Grupa 20 minuta.
Borac m:tel: Vranješ, Janković 2, Građan, Hercegovac 2, Tešić, Crnogaća, B. Burić (14 odbrana), Mikić 2, Haseljić, S. Burić 3, Obradović 3, Delić 2, Trivundža 6 (3), Malinović 3, Ćelić, Milas 3. Trener: Jovica Cvetković.
Izviđač Mi Grupa: Tomić, Jarak, Bubalo, Zeljić 7, Bošnjak 1, Hrstić, Nižić, Šarac, Prskalo (14 odbrana, 2 sedmerca), Boras 6 (4), Ševo, Vidović 6, Pavlak, Ereš 2. Trener: Mladen Škorput.

Dvorana Srednjoškolskog centra u Doboju. Gledalaca: oko 150. Sudije: Ante Knezović i Robert Zovko (oba Mostar). Isključenja: RK Sloga 4, RK Čelik 8 minuta. Sedmerci: RK Sloga 2(2), a RK Čelik 3(2).
RK Čelik: Beganović, Ivančev 4, Martić 5, Alihodžić, Brkić 5, Begagić 8, Kadić 7, Begović, Rekanović, Ćosić, Gušić, Starčević (7 odbrana), Kobilica, Bašić, Duvanjak 2. Trener: Zdenko Antović.
Ono sinoću Gradačcu nema ništa sa zdravom pameti...vidim da su braća Konjičanin dobili ocjenu 77 ,ovo je sramota...Ako je ono naš najbolji sudijski par,ja više nikad neću pratitii rukomet. Stvarno bi trebalo kontaktirati EHF da im oduzmu licence za Evropu...sramotno,bezobrazno,nepošteno...fujjj . Još da bude gora stvar ,EHF delegat g. Crnkić im daje ocjenu 77 -žalosno na što je spao naš rukomet...ovdje korjenito treba promjeniti nešto,kao u fudbalu...izbaciti mešetare,dovesti djecu da sude...a Konjičane i sličene njima izbaciti i zauvijek zabraniti dolazak u sportske dvorane...pa draga braćo Konjičanini,nije kraj svijeta,valja vama opet doći u Gradačac... Igračima Gradačca sve čestitke na sinoćnjoj rovovskoj borbi,a tako čestitam i igračima Konjuha(nisu oni krivi što sudije navijaju za njih) na korektnosti i takođe na muškoj borbi i pravom rukometnom spektaklu...o klupi Konjuha ne želim govoriti ,oni su isti kao i sudije,onaj Jasko isto majmunče skače po klupi,a vodi se kao sportski direktor Konjuha,mislim da ni to ne priliči čovjeku kji je na toj poziciji,a pogotovo ne ako sudije rade otimačinu u koristnjegove ekipe... Oduševljen sam spektaklom koji je bio u Gradačcu,a totalno razočaran ...naglašavam EHF sudijskim parom Kojičanin,jer sam stvarno mislio da su oni jedina svijetla tačka u našem rukmetu,ali sam se grdno prevario... :( :( :(

brzi
Kontakt:

Re: Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.

Post Postao/la brzi » 05 maj 2013, 11:26

Izviđač Mi Grupa 20 minuta igrač manje :o

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 maj 2013, 11:31

ma lifebook sta se zalis ako smo ih mogli dobiti uz ovakvo sudenje onda cemo lakse ostale kada budemo imali realno sudenje.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 05 maj 2013, 11:56

lifebook je napisao/la:
TeamHandBall je napisao/la:OCJENE SUDJENJA UTAKMICA PRVOG KOLA

Suci:MILJKOVIĆ - RISTANIĆ, NAJAVLJENA ZALBA
DVORANA: "Borik". Gledalaca: 250. Sudije: Obrenko Miljković (Bijeljina), Duško Ristanić (Brčko) Sedmerci: Borac m:tel 6 (4), Izviđač Mi Grupa 4 (4). Isključenja: Borac m:tel 6, Izviđač Mi Grupa 20 minuta.

Ono sinoću Gradačcu nema ništa sa zdravom pameti...vidim da su braća Konjičanin dobili ocjenu 77 ,ovo je sramota...Ako je ono naš najbolji sudijski par,ja više nikad neću pratitii rukomet. Stvarno bi trebalo kontaktirati EHF da im oduzmu licence za Evropu...sramotno,bezobrazno,nepošteno...fujjj . Još da bude gora stvar ,EHF delegat g. Crnkić im daje ocjenu 77 -žalosno na što je spao naš rukomet...ovdje korjenito treba promjeniti nešto,kao u fudbalu...izbaciti mešetare,dovesti djecu da sude...a Konjičane i sličene njima izbaciti i zauvijek zabraniti dolazak u sportske dvorane...pa draga braćo Konjičanini,nije kraj svijeta,valja vama opet doći u Gradačac... Igračima Gradačca sve čestitke na sinoćnjoj rovovskoj borbi,a tako čestitam i igračima Konjuha(nisu oni krivi što sudije navijaju za njih) na korektnosti i takođe na muškoj borbi i pravom rukometnom spektaklu...o klupi Konjuha ne želim govoriti ,oni su isti kao i sudije,onaj Jasko isto majmunče skače po klupi,a vodi se kao sportski direktor Konjuha,mislim da ni to ne priliči čovjeku kji je na toj poziciji,a pogotovo ne ako sudije rade otimačinu u koristnjegove ekipe... Oduševljen sam spektaklom koji je bio u Gradačcu,a totalno razočaran ...naglašavam EHF sudijskim parom Kojičanin,jer sam stvarno mislio da su oni jedina svijetla tačka u našem rukmetu,ali sam se grdno prevario... :( :( :([/quot

Kazes ne valjalju sudije. Izgleda ako ne navija za domaćina ne zna suditi.Ova dva momka volio ih neko ili ne volio sude najbolje i najkorektnije u BiH.
Oni ne kalkulisu sude krajnje posteno,zato ih svi traze da sude im u gostima nikako na domaćem parketu
:roll:

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 05 maj 2013, 12:05

Salihaga ,o čemu pričaš??? Nisi bio na utakmici i zato ne s... !!! Kad je domaćin i domaća publika nezadovoljna sudjenjem u kojem je POBIJEDILA domaća ekipa,e onda treba da ti bude jasno . I dabogda oni nikad nama više ne sudili u Gradačcu,a ni na strani. Neka sude svome ćaći,jb ih om.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.