Zvjezdan Misimović

Fozgen
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Fozgen » 23 nov 2009, 22:04

Ne znam za vas ali meni je "60 minuta" poprilicno bezze emisija i u svakim slicnim se osjeti kako voditelji/ce su pristrasni nekoj od strana, sto po meni nebi trebalo da bude.
Bezze emisija mi je i iz tog razloga sto se mjesa u fudbal, s tim samo dokazuju da im je samo gledanost bitna ali ne i bas neka istinitost.
Bezze mi je da neki "navijac" gleda slicne emisije i onda misli da je jedino to ispravno i da nema neki svoj stav izgradjen oko te teme.
Sto se rep. tice ostajem pri svom da su igraci pravi lavovi svi odreda a za ostale ne smijem nista posebno reci ( osim za glavonje oko njih se zna ).
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 23 nov 2009, 22:04

Wolverine je napisao/la:
samricak je napisao/la:OVO JE ljudi zalosno....ko nam je je u savezu....pa ne znaju dvije recenice sastavite....red je da ih sve smjene....neg me banuju al **** im mater.....i nije bash lijepo da jedna djevojka psuje....al dokle vise s ovom drzavom kako nam je u savezu tako je cijela drazava......puuuuu na njih sve.....
haha cuj da te banuju. ovdje mozes samo nagradu za to dobit, to je sevap. mislim ***** mater lopovima.
hehhehheh ma nema nagrada hehheh....al fakat duboko sam razocarana u sve.....ja sam cijelo vrijeme govorila niko me ne zanima ni ciro samo oni igraci koji izađu na teren....a sha oni mogu kad im ovakva krmadija stoji iza ledja.....dabogda svi u zatvoru zavrsili.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 nov 2009, 22:09

Ja cu biti na njegovoj strani sta god da se desi. Jer je on nas najbolji igrac, osoba koja nas je svojim partijama u dresu reprezentacije i svog kluba mnogo zaduzila, i on nije zasluzi da ima onakav tretman od kriminalca Usanovica i njegove zastitarske agencije koja mu nije dala da udje u svecanu lozu. Dalje onaj p.e.d.e.r nek se hvata svoje Hrvatske, upravu je Miske kad kaze da je kod njega isto kao na vaseru (reklame, novinari, navijaci, menedzeri), i dalje nek Misketa ostavi na miru, on za svaki poraz nadje nekog krivca.

Spanija - kriv sudija, jer je gol bio iz ofsjda - ali na starnu to sto statistika na kraju pokazuje udarce u okvir gola 17-2
Turska - kriv je Nadarevic
Rijeka - kriv je sudija, ja sam se ovdje nadao da ce okriviti povrijedjenog Ibisevica
Spanija - krivi igraci sto su imali kartone i ako su molili da se ociste
Portugal - kriv Misimovic

Iskreno i ako ne bude htio vise igrati ja ga u potpunosti razumjem. Za mene je on najbolji igrac nase repke i bez njega bi sigurno bili 50 % slabiji, i savezu je bolje da se rijesi p.e.d.e.r.a nego da nam ode najbolji igrac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 nov 2009, 22:20

Ma nema nama napretka ni za 50 godina, dok pola miliona ljudi ne izadje na ulice, (nesto poput onog sto znaju radit u Francuskoj,Srbiji Grckoj),napravit pizdariju da se ova bagra u Savezu usere i da ko misevi pobjegnu.

Nema nista od ovog piskaranja po netu, otvaranja tema na forumima i kojekakvih grupa na fejsu.

Ma mi smo takav narod,svi smo protiv Saveza, al' iz udobne fotelje/stolice za racunarom,a kad je izac na proteste,tamo se pojavi 100-tinjak ljudi i naravno da nema od tog nista,jer onim **** nisu nikakva prijetnja - to lahko policija moze rastjerat.

Valjda ce ko progovorit konacno pa da se prava istina sazna,i odmah bi bilo vise slucajeva ko Usanovic, vise osuda i automatski bi letjeli iz Saveza, jer je dobro poznato da UEFA ne dozvoljava vrsenje bilo kakve funkcije osobama koje su osuđivane.
Pozz svim bosancima i hercegovcima!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 nov 2009, 22:22

Lily je napisao/la:
KODRO je napisao/la:
Brijac je napisao/la:Pa ljudi jeste li gledali 60 minuta? Pa J*ebeni savez je mogo da osigura mjesto Oricu i Selmi Bajrami mjesto u lozi a ne najboljem BH igracu.. Stvarno se pos*rem na sve.. Joj kako mi je pritisak skocio.. :x :x :x :x :x

i Keno je ostavio sina u loži a našao ga negdje na tribini poslije tekme tako je bilo i sa Misketom ma važno je da se ostali vide u ložama a ne da gledaju marva bosanka
uff.. Da sad' Selmu pitas da navede jednog igraca 100% nebi znala reci.. a ubij me nije ni znala skim igramo.. :x
ona nezna kolko slova u abecedi ima (dokazano) a da zna nekog igraca pa to je za nju atomska fizika...

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 23 nov 2009, 22:26

Fakat je smijesno da jos neko na ovom svijetu vjeruje u ono sto objavljuje magazin 60 min. Taj nazovi politicki magazin je do sad objavio jedno 1000 afera a niti jedna od tih nije nikad do kraja istrazena, nije dokazana a na koncu nikad niko nije otisao u zatvor zato sto je nesto objavljeno u 60 minuta. Oni su davno postali jedna vrsta TV tabloida ili zute stampe na TV-u. Narodu daj hljeba i igara a najlaksi recept hajmo sveke sedmice napravit neku aferu.

Sto se tice Misketa ovo sto se momku podvaljuje je stvarno odvratno i podlo, al opet kad malo bolje prokontam to je posljedica naseg mentaliteta. Mi nikad nismo mogli prihvatiti neki dogadjaj ili desavanje a de se ne izrodi prica o konspiraciji, namjestanju, ili nekom visem interesu. Uvjek je nama nesto ili neko kriv neko sto niko drugi nevidi al mi "ko' kontamo". Zar ne mozemo kao normalan svijet prihvatiti da covjek nije mogao da igra, da je bio povrijedjen i da nije mogao dati 100% u utakmici u kojoj su nam trebali samo igraci koji mogu dati svih 100% na terenu. Uvijek je bio tu, 100 puta nas je obradovao ali taj dan nije mogao i zavrsena prica. Zar nije svima jasno da osim sto smo izgubili utakmicu od jace ekipe da smo je izgubili i zato sto smo imali potpuno pogresnu taktiku i postavku igre. Svih 90min nam se svodilo na "nabi je na Dzeku pa sta bude". Svi znamo da je umjesto jednog profesionalnog pristupa u tih deset dana oko reprezentacije vladao pravi cirkus i teferic gdje nema lika i kojekakvog hahara koji se nije pojavio u hotelu, na treningu, na parkingu, na rucku itd....da on nesto kaze , pita, prodefiluje.
Umjesto da se priznaju greske koje su evidentne i da se nesto nauci za ubuduce, lakse je optuziti Misketa za izdaju, Medunjanina da dok je bio na terenu bio igrac manje, ko' fol plakati za Spahicem a pravit se pametan i nedati igracu da ocisti karton u beznacajnoj utakmici, pricati ublehu da nam je idealna taktika bila da opstruiramo igru a onda "stisnemo" Portugal u zadnjih 15 min.... Naravno da je tako bolje i lakse jer treba svoju guzicu sacuvat a to je najlakse ako je neko drugi kriv.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 nov 2009, 22:27

amerosm je napisao/la:Ja cu biti na njegovoj strani sta god da se desi. Jer je on nas najbolji igrac, osoba koja nas je svojim partijama u dresu reprezentacije i svog kluba mnogo zaduzila, i on nije zasluzi da ima onakav tretman od kriminalca Usanovica i njegove zastitarske agencije koja mu nije dala da udje u svecanu lozu. Dalje onaj p.e.d.e.r nek se hvata svoje Hrvatske, upravu je Miske kad kaze da je kod njega isto kao na vaseru (reklame, novinari, navijaci, menedzeri), i dalje nek Misketa ostavi na miru, on za svaki poraz nadje nekog krivca.

Spanija - kriv sudija, jer je gol bio iz ofsjda - ali na starnu to sto statistika na kraju pokazuje udarce u okvir gola 17-2
Turska - kriv je Nadarevic
Rijeka - kriv je sudija, ja sam se ovdje nadao da ce okriviti povrijedjenog Ibisevica
Spanija - krivi igraci sto su imali kartone i ako su molili da se ociste
Portugal - kriv Misimovic

Iskreno i ako ne bude htio vise igrati ja ga u potpunosti razumjem. Za mene je on najbolji igrac nase repke i bez njega bi sigurno bili 50 % slabiji, i savezu je bolje da se rijesi p.e.d.e.r.a nego da nam ode najbolji igrac.
amerosm, simply the king!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2009, 22:34

Pa savez kad udara ocito udara po miljeniku publike sto on jeste i to zasluzuje fino je to savez isplanirao ali im nece poci za rukom,mozda jesu neke izbacili iz takta i ubacili neku sumnju medzu neke navijace,ali im nece poci za rukom sto su naumili.

MISKE je nas i mi ga VOLIMO!!!!!!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 nov 2009, 22:40

Miske nam je 50% tima,garantujem životom...svaka čast Džeki ubici,Vedi,Zlatanu (obojici),Salihoviću,Pjaniću i ostalim momcima ALI bez Misketa nebi ni došli do baraža,niti bi licili ne neku ozbiljnu reprezentaciju jer bez Misketa nema ni igre niti icega (to smo lijepo vidjeli u Zenici protiv portugala)...to što je zakazao u Lisabonu,pa jasno da ce zakazati kad su oko njega bila citavu utakmicu 2 igraca - konstantno oko njega...Ćiro ga nije rasteretio još jednim veznjakom koji bi mu pomagao u organizaciji igre,bila je taktika daj loptu Misketu pa nek on nešto odigra za Džeko...pa to bi i ja kao laik provalio takvu taktiku,a ne selektor Portugala koji je u svakom slucaju profesionalac za te stvari....zaista je žalosno kakve se gadosti pakuju i podmecu Misketu :oops: :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 nov 2009, 23:20

Ponos Torina je napisao/la:Pa savez kad udara ocito udara po miljeniku publike sto on jeste i to zasluzuje fino je to savez isplanirao ali im nece poci za rukom,mozda jesu neke izbacili iz takta i ubacili neku sumnju medzu neke navijace,ali im nece poci za rukom sto su naumili.

MISKE je nas i mi ga VOLIMO!!!!!!!!
Nije tu trebalo saveza, samo hrpa Bosanaca koji ne razmisljaju, pljuju i sire dezinformacije. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 23 nov 2009, 23:34

MISKE LEGENDO....svi smo uz tebe...neda majka sina svoga..

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 23 nov 2009, 23:38

sta se zalite na Selmu Bajrami-Kakvo tijelo Selma ima :mrgreen: :mrgreen: :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 nov 2009, 23:43

Bude li Ćiro ostao selektor Misketa više necemo gledati u dresu reprezentacije,to je sad sasvim izvjesno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 23 nov 2009, 23:43

Željoman je napisao/la:sta se zalite na Selmu Bajrami-Kakvo tijelo Selma ima :mrgreen: :mrgreen: :D
Kako bi ja volio da je iskituje cijeli forum !!! Al da ja budem medju prvima...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 nov 2009, 23:46

drop je napisao/la:Bude li Ćiro ostao selektor Misketa više necemo gledati u dresu reprezentacije,to je sad sasvim izvjesno.
Naravno Miske je profesionalac i zeli i hoce da se sve radi profesionalno,sa Cirom i savezom je sve kontra profesionalnog tkz amaterizam cisti...

I normalno da jedan ozbiljan igrac,pravi profesionalac ne zeli da bude dio kolektiva u kojem glavnu rijec drzi osoba koja dopusta sav ovaj cirkus u i oko reprezentacije...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 nov 2009, 23:51

MISKE, VOLIMO TE. NEMOJ NAS SADA NAPUŠTATI, ISTJERAT ĆEMO MAJMUNE NEKAKO VALJDA!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 00:55

Što se džabe ovolika frka digla oko njega. A šta je to dao sve nama u ovim kvalifikacijama. Stidite se pojedinci.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 nov 2009, 00:59

Je li ovo admin poceo bristai glupe komentare. Hvala Bogu, konacno pametan potez kakve na terenu izvodi nas majstor Misimovic.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 24 nov 2009, 01:14

Slazem se sa Misimovicem u potpunosti,rekao je sve sto nasa javnost nije znala.Na svakom okupljanju reprezentacije se skupi i kunto i panto.Gledao sam jedan nas trening pred estoniju vise je ljudi bilo na travnjaku nego na tribinama.Svak sebi daje za pravo da prilazi igracima i daje im savijete,neki debeljuca hoda po terenu i govori ciri"ja sam rezervisao kucu u JAR pa ti vidi.U sred treninga djeca tih istih debeljuca zaustavljaju igrace da im daju autogram ili da im se potpisu na dres.A na kraju treninga kad igraci krenu prema svlacionicama zaustavljaju ih i daju im savijete kako trebaju da igraju.Pa hotel Hercegovina ulazi i izlazi ko hoce.U jednom momentu dolaze specijalci i u sred hotela pred igracima hapse Hamdiju Abdica Tigra.Imam osijecaj samo sto im u sobu ne ulaze i rove po stvarima,svak sebi daje za pravo da trazi majcu ,dres,trenerku da mogu gace sa guzice bi im uzeli.
Onda avion,umijesto u njemu da bude repka sa strucnim stabom i par ljudi iz saveza.Tu su hamo ,pipa i ostala ekipa.A lisabon ,posebna prica.Brajlovic prosverco pun kofer suhog mesa i sudjuke pa 100 ljudi sazvo na meze i rakiju,a dno dna je kad je na jednom lisabonskom trgu otvorio isti taj kofer i na sred trga reze meze a nasa elita se okupila i mezi.U Zenici nema mijesta u svecanoj lozi za misketa i supica a ima za direktore poreskih uprava,mesara i pjevaljki.Pa ljudi moji zamislite da su u lisabonu rekli C.ronaldu jaro nema mijesta u lozi haj dole na tribine.Nego dingospo sam u svecanoj lozi,on mama i predsijednik fudbalskog saveza i nesmije niko da mu pridje.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 24 nov 2009, 01:17

vala je dojadila vise ova prica o misimovicu bilo pa proslo hajde gotovo je zavrsite vec jednom

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.