FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

TheGreatest10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheGreatest10 » 04 maj 2013, 22:43

ZZtop10 je napisao/la:joj sto mi vise ide na neku stvar ono komplikovanje u 100% sansama. Mogli smo u prvih 20 min 3-4 gola dati da nije toga bilo. I mislim da je Bekric zbog onog njegovog driblanja i zamjenjen na poluvremenu.Al eto , bitna je pobjeda :D
I protiv Širokog je previše driblao, valjda se zaželio fudbala... :roll:

Ali brate ne da lopte nikome ko Robben :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 maj 2013, 22:59

Izvještaj: Olimpic - Željezničar 1:2 (FOTO)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... znicar-1-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 04 maj 2013, 23:03

Ma meni samo jedno nije jasno kod nasih igraca,a to je da niko ama bas niko ne pokusa da uputi udarac sa neke vece udaljenosti pa sta Bog da.Pobjeda cista kao suza,igra i borbenost dosta bolji od prethodnih,o navijanju i posjeti svaki komentar suvisan.I ove sezone smo postigli sto niko do sada nije,a to je da smo prvi tim koji je odbranio titulu u premijer ligi od njenog ujedinjenja.Osjecati strah,zebnju i tugu navijaca naseg najveceg sportskog rivala od mogucnosti potvrde sampionske titule u medjusobnom susretu je ne procjenjivo.
Hvala svima u klubu na lijepim trenucima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 maj 2013, 23:28

Sad u derbi ulazimo rasterečni, bez ikakvog pritiska, što nam je olakšavajuća okolnost.

Pitarima je pobjeda u derbiju spas sezone, pa će na njima biti veći pritisak, mi smo kako god svoje ispunili, uzet ćemo titulu.

Danas nažalost, nisam mogao ići na utakmicu zbog posla, ali čitajući komentari i slušajući radio prenos izgleda smo odigrali puno bolje nego protiv Širokog što me i raduje.

A kako vidim i gospodin Amar Osim je zadovoljan.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 04 maj 2013, 23:40

Ono što bi bilo lijepo da se uradi, po meni, je da se organizuje odlazak na trening prije derbija i pruži podrška kao što je to bilo u sezoni 2009/10 (haman pa pun jug i parola Igrajte srcem kao nikad prije). Realno potrebna im je podrška i motivacija da pobijede gradskog rivala što je uvijek bitno, a i da sebi i nama olakšaju stvari što prije. Šta vi mislite o tome?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 maj 2013, 23:41

TheGreatest10 je napisao/la:Ono što bi bilo lijepo da se uradi, po meni, je da se organizuje odlazak na trening prije derbija i pruži podrška kao što je to bilo u sezoni 2009/10 (haman pa pun jug i parola Igrajte srcem kao nikad prije). Realno potrebna im je podrška i motivacija da pobijede gradskog rivala što je uvijek bitno, a i da sebi i nama olakšaju stvari što prije. Šta vi mislite o tome?
koga briga šta o tome misli neko na ovom forumu.
DRUG NEBI TI PUNCA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 04 maj 2013, 23:45

Evo mene je briga.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 maj 2013, 23:52

I mene je briga. Ne znam cemu takav ton?

Uglavnom komsije su pozvane na proslavu titule :mrgreen:

Ako ih klepimo mislim da cemo poderat Siroki na Pecari u revansu kupa.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 maj 2013, 23:57

" onclick="window.open(this.href);return false; niko da spomene da su nam Grbavicu zapalili na danansji dan.

Nikom te ne damo.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 05 maj 2013, 00:04

Šta reći na ovo?

Predložim nešto normalno, podršku našim igračima jer će im itekako trebati, i naiđem na ovakav komentar. Očigledno je zanimljivije pisati gluposti tipa tuča neke dječurlije poslije utakmice na Otoci, nego nešto sasvim normalno i po meni motivaciono :roll:

Palili su Grbavicu, ali ne mogu joj ništa - ona će u srijedu, ponovo da ZABLISTA !

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 05 maj 2013, 00:07

problem je u tome sto vi o tome mozete piskarati ovdje koliko vam volja, ali od toga nema nista dok grupa ne iznese taj prijedlog i nesto takvo organizuje i prosli put nebi nista od onog bilo da grupa nije stala iza svega toga...prema tome sama ta prica ne vodi nigdje...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 maj 2013, 00:09

TheGreatest10 je napisao/la:Ono što bi bilo lijepo da se uradi, po meni, je da se organizuje odlazak na trening prije derbija i pruži podrška kao što je to bilo u sezoni 2009/10 (haman pa pun jug i parola Igrajte srcem kao nikad prije). Realno potrebna im je podrška i motivacija da pobijede gradskog rivala što je uvijek bitno, a i da sebi i nama olakšaju stvari što prije. Šta vi mislite o tome?
Kud ce ti veca motivacija od osvajanje titule na derbiju. :)
NO PYRO NO PARTY

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 05 maj 2013, 00:14

Buu je napisao/la:
Kud ce ti veca motivacija od osvajanje titule na derbiju. :)
I to što kažeš, hvala što mi olakša stvari da ne idem dalje u rasprave :D

Laku noć momci, vidimo se u srijedu :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2013, 00:18

TheGreatest10 je napisao/la:Šta reći na ovo?

Predložim nešto normalno, podršku našim igračima jer će im itekako trebati, i naiđem na ovakav komentar. Očigledno je zanimljivije pisati gluposti tipa tuča neke dječurlije poslije utakmice na Otoci, nego nešto sasvim normalno i po meni motivaciono :roll:

Palili su Grbavicu, ali ne mogu joj ništa - ona će u srijedu, ponovo da ZABLISTA !
Ništa ti ja loše nisam mislio, ali takve stvari se ne dogovaraju preko foruma, a pogotovo ovog ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 maj 2013, 01:19

Anonimac je napisao/la:Sad nešto malo istraživao, ako se ne varam, nama treba još jedna pobjeda u gostima i oborićemo rekord lige sa najviše dobivenih gostujućih utakmica u jednoj sezoni.

Jest šega ona tabela kada je u Premijer ligi bilo 22. kluba :mrgreen:

http://www.futbol24.com/national/Bosnia ... 2000-2001/
al djezelez je oborio rekord ja mislim svih liga cuj 198 golova hahhahahahahaaha
=\_1921_/=

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 maj 2013, 01:33

danas sam negdje cuo da navodno bekric nece da produzi ugovor, pa mu amar zbog tog ne da previse da igra, pa da pitam ove neke sa provjerenim informacijama je li to tacno :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 maj 2013, 01:46

Sto se Bekrica tice mislim da niko ne zna pravu istinu osim SEF-a i njega samog...Vec unazad par utakmica kod starijih navijaca na sjeveru kruzi prica da je Bekirc od SEF-a trazio da ga pusti u neki klub gdje bi isti zaradio 350.000 KM, i kao odgovor od Amara je dobio sljedecu recenicu: Vidi malog sto je naucio racunati.

Ja se iskreno nadam da ce isti potpisati novi ugovor i da ce ostati u dresu Zelje. Nekako su meni sve ove price oko njega nelogicne, jer je isti bezbroj puta dokazao koliko voli Zelju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 05 maj 2013, 01:54

Ne znam da li je neko pisao prije mene, ali je današnji sastav kao i sama formacija bila pomalo iznenađujuća,barem što se Amara tiče, 4-4-2 stim što je Hodžić igrao povučenije tj. polušpica.Po meni je to glavni razlog što smo stvorili onoliko prilika i mislim da bi i u derbiju trebao isti sastav početi.Tomić po meni danas najbolji kod nas,odlično se postavlja u defanzivi, dosta tačni pasovi prema naprijed i odlično je iskoristio pruženu priliku.Selimović izgleda stalno opada tj. njegov nivo igre,odavno nisam od njega vidio nešto,Bekrić je bio dosta opasniji,na stranu što je usrao onu situaciju 1 na 1 sa golmanom..Ostali manje-više prosjek osim Svrake koji također danas ništa posebno nije pokazao,pogotovo što je reprezentativac..Drago mi je bilo vidjeti Stanića na svojoj poziciji nakon 3 godine :D Uglavnom nadam se pobjedi u derbiju i onda će Kup biti psihički lakše igrati..
Željezničar za život cijeli !

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 05 maj 2013, 03:02

Titula, titula, slaviće se titula :!: :!: :!:
Armin ko van Basten :o

U vezi šupljih za Bekrića, prvo crveni pa povreda ostavi danak što se tiče kondicije i to, elem Bekrija je plave krvi :twisted:
UEFA=MAFIA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 maj 2013, 08:43

invincible1921 je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Sad nešto malo istraživao, ako se ne varam, nama treba još jedna pobjeda u gostima i oborićemo rekord lige sa najviše dobivenih gostujućih utakmica u jednoj sezoni.

Jest šega ona tabela kada je u Premijer ligi bilo 22. kluba :mrgreen:

http://www.futbol24.com/national/Bosnia ... 2000-2001/
al djezelez je oborio rekord ja mislim svih liga cuj 198 golova hahhahahahahaaha
Ma ova tabela nije tacna,mi smo dali,ako se dobro sjecam 115 golova.
A ako se pogleda razlika u bodovima izmedju prvog i drugog,tj 17 bodova,a gedajuci pobjede i nerjesene to iznosi 7 bodova. nidje veze,gresaka mali milion

p.s.- jovane maksimovicu,jesi li upisao da ARA postize go svakih 110 min ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, Levin, Orvel, WeekendOffender i 102 gosta.