Mancini je napisao/la:A šta treba šutiti na lopovluk,a o Osimu kao čovjeku nemam nikako dobro mišljenje iz privatnih razloga.Ovaj poraz Olimpic bi mogao koštati izlaska u Evropu vjerovatno.
jel ti to nije dao mu pijes vode u kafani ?
Mancini je napisao/la:A šta treba šutiti na lopovluk,a o Osimu kao čovjeku nemam nikako dobro mišljenje iz privatnih razloga.Ovaj poraz Olimpic bi mogao koštati izlaska u Evropu vjerovatno.
samir_tm87 je napisao/la:Mancini je napisao/la:A šta treba šutiti na lopovluk,a o Osimu kao čovjeku nemam nikako dobro mišljenje iz privatnih razloga.Ovaj poraz Olimpic bi mogao koštati izlaska u Evropu vjerovatno.
jel ti to nije dao mu pijes vode u kafani ?
Imas sve na stranici savezaNimla_RZ je napisao/la:Možel' neko da postavi broj gledalaca na svim utakmicama juče?
Pa eto, tu je negdje, svega 800 razlike. Mozes zamisliti kada je bio Sarajevski derbi na Kosevu da su stavili da je bilo ako se dobro sjecam svega 12000... Mene vise zanima koliko tacno ima stolica na onoj tribini na Otoci jer je ona bila bukvalno puno (osim jednog coska u "gostujucem" sektoru) i ljudi su stajali izmedju redova kako bi stali na tribinu a u izvjestaju pise da je bilo 2000 ljudi na utakmiciNimla_RZ je napisao/la:Interesovalo me Čelik - Radnik, pošto je Klub objavio da je bilo 5000.
Ocito je da je Sarajevo sa ovom posjetom pokvarilo statistiku za ovo kolo jer je uvijek bilo da Sarajevo i Željezničar popravljaju prosjek, ja licno sam ocekivao najmanje 2000 dodatnih osoba na Koševu. Ima tu jos opcenito i Čelik sa dobrom posjetom (pogotovo protiv Sarajevskih ekipa i ono kada ih krene kao sada), dok Borac takodjer je imao finu posjetu protiv Sarajevskih ekipa te sada u zadnje vrijeme kako ih je krenula vratila se valjda raja na tribine u nekoj manjoj mjeri. Zrinjski je isto imao finu posjetu na pocetku sezone (mozda citavu prvu polusezonu) no sa ovim nedavnim rezultatima su je totalno sjebali. Jedino jos Prijedor kao veliki grad i opstina su me razocarali opcenito posjetom ove sezone, pa i Radnik. Sto se tice ovog kola, ovo 500 gledalaca na utakmici Veleža je isto upitno, no mozemo progledati kroz prsteSignore je napisao/la:Velez Mostar - Borac Banja Luka 500
Sarajevo - Gradacac 1000
Prijedor - Zrinjski 400
Olimpik Sarajevo - Zeljeznicar 2000
Leotar - Travnik 500
Gradina Srebrenik - Slavija 250
Gabela - Široki Brijeg 200
Celik Zenica - Radnik Bijeljina 4200
Prosjek bez Zenice 692. Kraj prvenstva, trebalo bi da bude vise ljudi, bori se za pozicije, a nikome nije napeto. Zato bi neko doigravanje jako dobro sjelo.
Vjerojatno je iznesen podatak koliko je ulaznica prodano, a tko zna koliko ljudi udje bez ulaznice.Edol je napisao/la:Siguran sam da je bilo oko 5.000 ljudi jučer u Zenici... al' haj', svejedno.
Koliko tacno stolica na Grbavici ima???zna li iko???Pola stolica vam protiv Čelika ne popunjeno,a vaši pišu bilo 7-8 miljaterabajt je napisao/la:tribina olimpica ima 2500 stolica (bar mislim) i bila je krcata jos je i na onoj suprotnoj bilo sig 50 tak ljudi. Bilo je sig vise od 2000.
Da si malo pametniji zvali bi te glupko.zamorano je napisao/la:Koliko tacno stolica na Grbavici ima???zna li iko???Pola stolica vam protiv Čelika ne popunjeno,a vaši pišu bilo 7-8 miljaterabajt je napisao/la:tribina olimpica ima 2500 stolica (bar mislim) i bila je krcata jos je i na onoj suprotnoj bilo sig 50 tak ljudi. Bilo je sig vise od 2000.Čega 7-8
A i da vas je na Otoci bilo i 3000(a nije) to je smijesno ba za klub koji je vodeci i koji igra u svom gradu
Ili je Otoka u Visokom
15952fedeltafrotta je napisao/la:a koliko na bilinom![]()
previše čađi ušlo u te'
Pa ja pitam koliko grba ima mjesta kada imas pola stolica praznih a vasi se hvale da je bilo 7-8 miljafedeltafrotta je napisao/la:a kol'ko je vas bilo![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hrammm1921, Jugovina i 11 gostiju.