pokusaj mi se javiti na pmMatador je napisao/la:Deron WIlliams preko 20.5
Boston NHL 1
Club America go
Ulog 13.06 , dobitak 54,33 km

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pokusaj mi se javiti na pmMatador je napisao/la:Deron WIlliams preko 20.5
Boston NHL 1
Club America go
Ulog 13.06 , dobitak 54,33 km
sada polovicno :/ ali eto uletila kvota 4 za one koji su ispratilifanatic1991 je napisao/la:WINNfanatic1991 je napisao/la:SINGL
Olimpic Zeljo 2 2.4
Mislim da ovde Zeljo dolazi do "lagane" pobjede i skoro zavrsava pricu oko titulu mislim da je kvota predobra da se propusti![]()
sretno!
probati
Toulouse - Lille 2 kvota 2
Fiorentina - AS Roma 2 kvota 4
nesto mislim da bi roma mogla "iznenadit"sretno ko isprati
bevanda4 je napisao/la:
R. Walden - B. Hawkins 2 @1,80
Ako prođete par postova unazad vidjet ćete da sam Hawkinsa komentirao kao indijanca, ili "dark horse-a" ovog prvenstva, za kojega ne znate da postoji, a on se nađe u finalu nekog prestižnog turnira.. Upravo to se i desilo - polufinale svjetskog prvenstva!!! Momak igra u životnoj formi i ako nastavi u ovom ritmu, gazi Rickya bez greške! + kao podsjetnik, u zadnja 3 meča izbacio je imena poput: Selbya (trenutni broj 2. u svijetu), Junhuia (ludi kinez, mislim da je broj 5. na rang ljestvici) te Lisowskog (najperspektivnijeg mladog igrača trenutno)... Ovolika kvota na Hawkinsa me, malo je reć, iznenadila! Tako da uzimam bez puno razmišljanja, Walden je imao dosta lakši ždrijeb i što se njega tiče, napravio je više nego je itko očekivao. Mislim da će mu Hawkins bit zadnja stanica na ovogodišnjem SP-u i već bi lagano trebao pakovat kofere..
bevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:
R. Walden - B. Hawkins 2 @1,80
Ako prođete par postova unazad vidjet ćete da sam Hawkinsa komentirao kao indijanca, ili "dark horse-a" ovog prvenstva, za kojega ne znate da postoji, a on se nađe u finalu nekog prestižnog turnira.. Upravo to se i desilo - polufinale svjetskog prvenstva!!! Momak igra u životnoj formi i ako nastavi u ovom ritmu, gazi Rickya bez greške! + kao podsjetnik, u zadnja 3 meča izbacio je imena poput: Selbya (trenutni broj 2. u svijetu), Junhuia (ludi kinez, mislim da je broj 5. na rang ljestvici) te Lisowskog (najperspektivnijeg mladog igrača trenutno)... Ovolika kvota na Hawkinsa me, malo je reć, iznenadila! Tako da uzimam bez puno razmišljanja, Walden je imao dosta lakši ždrijeb i što se njega tiče, napravio je više nego je itko očekivao. Mislim da će mu Hawkins bit zadnja stanica na ovogodišnjem SP-u i već bi lagano trebao pakovat kofere..
bravo majstore, preznojio me sinoc al sreca pobijedi.
WINcanca je napisao/la:Nacional-Porto 2 1.35
Večeras u pola deset navečer igra se utakmica 28 kola Portugalske prve lige.Ekipa Nacional Madeire na svom Estadio da Madeiri dočekuje ekipu Porta.Tri kola su ostala do kraja prvenstva.Dugi di prvenstva Porto i Benfica su bili jedan uz drugoga na tablici,ali onda je Porto imao 2,3 kiksa i Benfica je napravila prednost.Benfica ove sezone igra odlično(što u Europi,što u domačem prvenstvu).Benfica ima 4 boda prednosti ispred Porta.Znači šanse ima,a ekipa Porta će čekati svoju priliku,je sljedeče kolo već Porto doma dočekuje Benficu.Porto je dugi niz godina bio nedodirljiva momčad u Portugalskom prvenstvu.Nije da su odigrali lošu sezonu(u prvenstvu nemaju poraza,a u Ligi Prvaka su ispali od Malage).Za mene je to bilo iznenađenje,i dans kažem da je Porto bolja i kvalitetnija ekipa od Malage,ali ne pobjeđuje uvijek bolji.Porto ima male šanse da osvoji prvenstvo,jer ekipa Benfice ima sve u svojim rukama.Porto ima vrhunsku ekipu,igrače koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu(nisu to neke zvijezde,ali svaki igrač u svakoj utakmici daje 120% od sebe,a to je najbitnije).Porto ima ubojitu kontru,ali ne dolazi do izražaja zato jer protiv njih sve ekipe pretežno igraju bunker i protivnici su ti koji čekaju priliku za kontru.Teško je igrati akd ti se protivnička momad povuće svih jedanaest na svojih 25 metara,pa treba to probiti.Danas očekujem jednu takvu utakmicu.Posjed lopte će biti daleko na strani ekpie Porta,ali će oni pass igrom(dodir,najviše dva),brzom predajom lopte,sa puno trke,smirenošću i koncetriranošću u završnici riješiti ovu utakmicu u svoju korist.Porto ima najbolju obranu lige koja prima 0,44 gola po utakmici(u 27 utakmica primili samo 12 golova),imaju najboljeg napadača lige a to je Jackson Martinez koji je do sada zabio 25 golova.Imaju i odlian napad koji po utakmici daje 2,33 golova(do sada u prvenstvu zabili 63 gola.Momčad Porta je imala problema sa realizacijom.Stvarali su dosta prilika po utakmici,ali realizacija je bila loša.U azdnjih mjesec dana opet je to stari Porto,koji svojim ritmom melje protivnika.U zadnja dva kola nisu primili ggola i ova tri kola do kraja moraju odigrati na vrhunskom nivou,jer ipak ima još nade da osvoje prvenstvo,a dok ima nade daješ maksimum na utakmicama.Imaju četiri vezane pobejde u prvenstvu.Lucho Gonzalez,Moutinho su glavni kotačići vezne linije,a u napadu će glavna prijetnja biti Martinez.Nacional Madeira se nalazi na devetom mjestu sa 34 osovojena boda.Doma su u 13 utakmica na omejru 5 5 3 uz 23:21 gol razliku,te su doma osvojili 20 bodova.Nalaze se i u dobroj formi jer u zadnjih 6 utakmica imaju samo ejdan jedini poraz,ali danas se njih ništa ne pita.Domaćini su u ovoj utakmici nebitni,jer ekipa Porta danas ovdje dolazi uzeti tri boda,a siguran sam i da hoće.Zadnjih 6 utakmica Porto nije primio gol od ekipe Madeire.Na zadnja tri gostovanja ovdje Porto je zabio 7 golova,a nije primio gola.Po meni ovdje samo pobjeda Porta je realna stvar,za malo hrabrije i hendikep na Porto se isplati odigrati,jer svi znamo da je Porto drugi svijet za ostale klubove u ligi.
20,5/B.Lopez (Brook-Chica) 2 1.85
Samo je jedna utakmica prvog kola plaoffa ostala to je ova vecerasnja izmedju Brooklyona i Chicaga. Netsi su uspjeli vratiti seriju u Brooklyn pobjedom u zadnjoj utakmici u Chicagu. Ova serija odise odlicnim utakmicama a daleko najbolja je bila ona cetvrta, kada smo gledali cak 3 produzetka. Zadnja utakmica je bila najlosija u seriji, posebno drugo poluvrijeme. Ekipa Netsa bila je blagi favorit prije pocetka ove serije. Ekipu predvodi fantasticni dvojac Williams ~ Lopez. Upravo Brooka sam uzeo za over danas iz sljedecih razloga. Igra odlicno u playoffu za sada. Nize odlicne brojke :
prva utakmica - 21 poen, 5 skokova, 3 blokade, 2 asistencije
druga utakmica - 21 poen, 5 skokova, 3 blokade, 1 asistencija, 1 ukradena lopta
treca utakmica - 22 poena, 9 skokova, 7 blokada, 1 asistencija
cetvrta utakmica - 26 poena, 11 skokova, 4 blokade, 2 asistencije, 2 ukradene lopte
peta utakmica - 28 poena, 10 skokova, 2 asistencije
sesta utakmica - 17 poena, 3 skoka, 1 asistencija, 2 ukradene lopte, 2 blokade
Zadnja utakmica mu je bila daleko najlosija u seriji. Odlicno je poceo ubacivsi 10 poena u prvoj cetvrtini. U drugoj cetvrtini ulazi 5 min do poluvremena i daje jedan kos. Trecu cetvrtinu je odigrao katastrofa, vukao se po terenu i vecinom nije sudjelovao u akcijama. U cetvrtoj je proradio pred kraj bio i na kraju je zavrsio na 17 poena. Veceras ga ocekujem na nivou kao u prvih pet utakmica, jer im je ovo najvaznija utakmica sezone i Lopez ce morati povuci i uz Williamsa predvoditi ekipu do pobjede koja bi ih odvela u polufinale konferencije.
I jučer je bila jedna takva utakmica, cagliari, čini mi se, a i prošlo kolo isto tako, bologna, ako me sjećanje dobro služiHead je napisao/la:
![]()
SJEB' OCAMIHead je napisao/la:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.