FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kalimero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kalimero » 23 nov 2009, 21:18

partibrejker1921 je napisao/la:Sa Pelakom i eventualno Zebom u kadru, Željo bi bio sasvim druga ekipa...

Slazem se s tobom.Mislim da Spalevica ne treba dovoditi svi znamo zbog cega pa makar on bio Juninho.
AMAR OSIM!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 23 nov 2009, 21:24

Dosta spominjete Zebu.Kakva je njegova trenutna situacija,jel ima čiste papire za zimski prelazni rok?
Željo - My first love!!!

zeljoman
Kontakt:

Post Postao/la zeljoman » 23 nov 2009, 21:36

Samo bez nacionalizma i psovanja.
Ljudi razmišljaju o osnivanju regionalne lige a pojedinci još uvijek žive u 1992 godini.
Umijesto da se mirimo i povezujemo zarad obostrane koristi, vi samo produbljujete mržnju i netrpeljivost.
Neki ovdje nisu ni rođeni kad je rat počeo a granaju kao da su u najmanju ruku nosioci zlatnih ljiljana i samim tim pokazuju svoj mentalni sklop, kulturu i kućni odgoj.
Djeco nemojte se zaj... sa takvim stvarima.
Ko rat voli ili ga priziva u kući mu bio!
Ljudi iz RS-a su isto tako BiH državljani i treba da pišu i pričaju na svom jeziku ali mi nije jasno da jedan banjalučanin kaže "belo i lepo". A da jedan pametnjaković ode u još veću krajnost pa jedan gradić zove "Beljinom".
Samo budite ono što jeste i bez umjetnih gluma i ne prirodnih mijenjanja života, djeco ne stoji vam to.
Željo je institucija, ne europski već svjetski klub za kojeg su znali i Pele i Maradona i Manolo najpoznatijih navijač na svijetu koji u svom kafiću u Španiji drži šal i zastavicu ovog kluba.
Nemojmo sada sve to blatiti i naučimo bar ove mlađe da budu pametniji i mudriji od nas.
Pozdrav svima i BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 23 nov 2009, 21:41

zeljoman je napisao/la:Samo bez nacionalizma i psovanja.
Ljudi razmišljaju o osnivanju regionalne lige a pojedinci još uvijek žive u 1992 godini.
Umijesto da se mirimo i povezujemo zarad obostrane koristi, vi samo produbljujete mržnju i netrpeljivost.
Neki ovdje nisu ni rođeni kad je rat počeo a granaju kao da su u najmanju ruku nosioci zlatnih ljiljana i samim tim pokazuju svoj mentalni sklop, kulturu i kućni odgoj.
Djeco nemojte se zaj... sa takvim stvarima.
Ko rat voli ili ga priziva u kući mu bio!
Ljudi iz RS-a su isto tako BiH državljani i treba da pišu i pričaju na svom jeziku ali mi nije jasno da jedan banjalučanin kaže "belo i lepo". A da jedan pametnjaković ode u još veću krajnost pa jedan gradić zove "Beljinom".
Samo budite ono što jeste i bez umjetnih gluma i ne prirodnih mijenjanja života, djeco ne stoji vam to.
Željo je institucija, ne europski već svjetski klub za kojeg su znali i Pele i Maradona i Manolo najpoznatijih navijač na svijetu koji u svom kafiću u Španiji drži šal i zastavicu ovog kluba.
Nemojmo sada sve to blatiti i naučimo bar ove mlađe da budu pametniji i mudriji od nas.
Pozdrav svima i BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!

Svaka cast na ovome samo sto to nekim ljudima nece biti jasno nikada.
AMAR OSIM!

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 23 nov 2009, 21:54

Imali neko konkretnih informacija u vezi,ovih pojacanja?

I sta je sa tekmom Zeljo - Leotar tacnije kada se igra : ponedjeljak,utorak,srijeda,cetvrtak,petak,subota ili nedjelja?
Jedni govore Subota drugi Nedjelja e koja je sada tacna informacija?
------------------------------------------
Navijanjem protiv,svinjske gripe :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 nov 2009, 21:58

Stole iz Bora je napisao/la:Dobio sam jednu informaciju u vezi Olimpika a rekao mi je covjek koji je usko vezan za klub.
Izgleda da igracima kasne plate i da jedva cekaju kraj, da se uhvate noge. Neki vec pregovaraju sa Sarajevom i Zeljom jer su ljudi shvatili da je Olimpik samo instant projekat.
Jutros sam ovo napisao na temi i Olimpiku pa da sad dodam i ovde.

Jedan od onih koji je izrazio zelju da se vrati iu Zelju je Albin Pelak. 90% da ce doci nazad. Za ostale se jos ne zna.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 23 nov 2009, 22:14

Iz Olimpika pored Pelaka treba angazovati Subasica i Jesea.
AMAR OSIM!

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 23 nov 2009, 22:24

Hrvatski napadač na Grbavici ? Pelak pristupa plavima? Popović propušta Leotar!!! http://****/

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 nov 2009, 23:05

AnnesTM87 je napisao/la:Imali neko konkretnih informacija u vezi,ovih pojacanja?

I sta je sa tekmom Zeljo - Leotar tacnije kada se igra : ponedjeljak,utorak,srijeda,cetvrtak,petak,subota ili nedjelja?

koliko ja znam sve se utakmice 15 kola igraju u nedjelju zbog Kurban Bajrama
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

samme
Kontakt:

Post Postao/la samme » 23 nov 2009, 23:07

mislim da bih nama Pelak dobro došao,jer nam fali takav tip igrača,koji može razigravat napadače,a i sam Pelak je na utakmici Željo-Olimpik vidio da ga raja još voli i zato će se vratit u želju 99%

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 23 nov 2009, 23:07

bistrikboy je napisao/la:Taman zakljucimo jednu glupu raspravu zapocne druga :roll:

btw.nemas nikakvog razloga napadati tatmata jer se momak opravdano zalio na neke stvari i to je rijeseno!

@Bluesharks

Pripazi na rijecnik

Uh sto nam je neko ostar :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 23:08

TMovac je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:Imali neko konkretnih informacija u vezi,ovih pojacanja?

koliko ja znam sve se utakmice 15 kola igraju u nedjelju zbog Kurban Bajrama

nije ba u nedjelju ljudi sta vam je , u nedjelju bajramski turnir , cccc

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 23:16

Samire ti k'o da si PR gumene glave :mrgreen:

Jos jednom i po zadnji put,utakmica sa Leotarom kao i sve utakmice 15.kola se igraju u nedelju!!!
http://www.nfsbih.net/Default.aspx?id=N872#872
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 23:22

a hebo ga svak , i bajramski u nedjelju :D to odma poslije utakmice , pravac skenderija :D

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 nov 2009, 23:23

samir_tm87 je napisao/la:a hebo ga svak , i bajramski u nedjelju :D to odma poslije utakmice , pravac skenderija :D
pa nece na turniru igrat prvotimci

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 23 nov 2009, 23:25

imali neko pouzdanu informaciju imali šanse da pelak pređe u sarajevo ili će se vratiti kod nas :?: volim te ŽEELJOOO
Zadnja izmjena: harinjo, dana/u 23 nov 2009, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 23:25

eliminator je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:a hebo ga svak , i bajramski u nedjelju :D to odma poslije utakmice , pravac skenderija :D
pa nece na turniru igrat prvotimci
sta nece morajuuu!! da odbranimo titulu
a i svake godine vecina su prvotimci

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Haris Silajdžić primio je danas članove Organizacionog odbora 18. bajramskog turnira u malom fudbalu, koji će biti održan 29. i 30. novembra ove godine u Sarajevu.

Kako je rekao direktor Bajramskog turnira Alija Hadžiosmanović Braco, na ovom turniru će igrati oko 30 ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i jedan tim iz Novog Pazara. Ove godine će, prema njegovim riječima, biti odigrane i utakmice u pionirskoj konkurenciji.

Dr. Silajdžić je izrazio zadovoljstvo što Turnir nastavlja sa svojom tradicijom, te učesnicima poželio puno sportske sreće.

KABINET ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH DR. HARISA SILAJDŽIĆA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 nov 2009, 23:28

Na bajramskom igraju omladinci i Zeba ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 nov 2009, 23:29

pa ja mi dolazimo sa omladincima Sarajevo dolazi sa najacim sastavom :)

BISTRIK: STIZEM TE JOS MALO I STO POSTOVA :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 nov 2009, 23:34

Pelak će 90% kod nas.a lično bi volio da dovedemo još onog Jese-a i Rajovića,a Spalević nek se hebe
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”