Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ALN
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la ALN » 04 maj 2013, 23:48

Matador je napisao/la:Deron WIlliams preko 20.5
Boston NHL 1
Club America go

Ulog 13.06 , dobitak 54,33 km
pokusaj mi se javiti na pm :D

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 05 maj 2013, 00:32

fanatic1991 je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:SINGL

Olimpic Zeljo 2 2.4

Mislim da ovde Zeljo dolazi do "lagane" pobjede i skoro zavrsava pricu oko titulu mislim da je kvota predobra da se propusti :)

sretno! :)
WINN

probati
Toulouse - Lille 2 kvota 2
Fiorentina - AS Roma 2 kvota 4

nesto mislim da bi roma mogla "iznenadit" :) sretno ko isprati :)
sada polovicno :/ ali eto uletila kvota 4 za one koji su ispratili :)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 05 maj 2013, 00:57

za sutra po meni singl

Rijeka - Din. Zagreb 1 2.75

Mislim da ce trener Dinama nastaviti da pruza priliku igracima koji se i nisu naigrali tokom sezone kao i nekim juniorima, dok sa druge strane Rijeka treba bodove za Evropu i mislim da ovde 1 i nije toliko daleko...
probati nesto sitno 5-10 KM

Sretno ko isprati :)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 05 maj 2013, 07:25

bevanda4 je napisao/la:
R. Walden - B. Hawkins 2 @1,80

Ako prođete par postova unazad vidjet ćete da sam Hawkinsa komentirao kao indijanca, ili "dark horse-a" ovog prvenstva, za kojega ne znate da postoji, a on se nađe u finalu nekog prestižnog turnira.. Upravo to se i desilo - polufinale svjetskog prvenstva!!! Momak igra u životnoj formi i ako nastavi u ovom ritmu, gazi Rickya bez greške! + kao podsjetnik, u zadnja 3 meča izbacio je imena poput: Selbya (trenutni broj 2. u svijetu), Junhuia (ludi kinez, mislim da je broj 5. na rang ljestvici) te Lisowskog (najperspektivnijeg mladog igrača trenutno)... Ovolika kvota na Hawkinsa me, malo je reć, iznenadila! Tako da uzimam bez puno razmišljanja, Walden je imao dosta lakši ždrijeb i što se njega tiče, napravio je više nego je itko očekivao. Mislim da će mu Hawkins bit zadnja stanica na ovogodišnjem SP-u i već bi lagano trebao pakovat kofere..

U desetom selu živi Antuntun!

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 05 maj 2013, 10:28

Danas nešto "sigurno"? :D

reus3
Kontakt:

Post Postao/la reus3 » 05 maj 2013, 10:36

bevanda4 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:
R. Walden - B. Hawkins 2 @1,80

Ako prođete par postova unazad vidjet ćete da sam Hawkinsa komentirao kao indijanca, ili "dark horse-a" ovog prvenstva, za kojega ne znate da postoji, a on se nađe u finalu nekog prestižnog turnira.. Upravo to se i desilo - polufinale svjetskog prvenstva!!! Momak igra u životnoj formi i ako nastavi u ovom ritmu, gazi Rickya bez greške! + kao podsjetnik, u zadnja 3 meča izbacio je imena poput: Selbya (trenutni broj 2. u svijetu), Junhuia (ludi kinez, mislim da je broj 5. na rang ljestvici) te Lisowskog (najperspektivnijeg mladog igrača trenutno)... Ovolika kvota na Hawkinsa me, malo je reć, iznenadila! Tako da uzimam bez puno razmišljanja, Walden je imao dosta lakši ždrijeb i što se njega tiče, napravio je više nego je itko očekivao. Mislim da će mu Hawkins bit zadnja stanica na ovogodišnjem SP-u i već bi lagano trebao pakovat kofere..

bravo majstore, preznojio me sinoc al sreca pobijedi.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 05 maj 2013, 10:50

Goffin - Verdasco 1 2.10
Verdasco ove godine nikakav, samo 4 pobjede u 2013 godini, iako igra pred domaćom publikom i na svojoj podlozi teško da može šta, forma mu je nikakva, Goffinu također odgovara šljaka, bolji u 2013 godini, bolja forma

Juventus - Palermo 1.4
Šta reći o ovom meču, dvoboj vjerovatno budućeg prvaka i ekipe koja se bori za opstanak.Juventusu potrebna pobjeda da osigura Scudetto, dok Palermo traži bodove spasa, ali to će teško biti protiv Juventusa.Palermo će vjerovatno igrat bunkera pa se isplati odigrat i jedan gol ili nijedan u prvom poluvremenu.

Oklahoma - Memphis +186.5 1.85

Obje ekipe koje imaju dobru odbranu, Oklahoma i Memphis skoro uvijek prelaze ovu granicu.Iako Oklahoma bez Russa nije ista u napadu, včrs bi Durant trebo poludit i uz pomoć Ibake i KMarta, i s druge strane Memphis predvođen Conleyom, Z-Bo-om i Mark Gasolom, te bi obe ekipe lahko mogle postići preko 100 koševa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 05 maj 2013, 10:57

canca je napisao/la:Nacional-Porto 2 1.35
Večeras u pola deset navečer igra se utakmica 28 kola Portugalske prve lige.Ekipa Nacional Madeire na svom Estadio da Madeiri dočekuje ekipu Porta.Tri kola su ostala do kraja prvenstva.Dugi di prvenstva Porto i Benfica su bili jedan uz drugoga na tablici,ali onda je Porto imao 2,3 kiksa i Benfica je napravila prednost.Benfica ove sezone igra odlično(što u Europi,što u domačem prvenstvu).Benfica ima 4 boda prednosti ispred Porta.Znači šanse ima,a ekipa Porta će čekati svoju priliku,je sljedeče kolo već Porto doma dočekuje Benficu.Porto je dugi niz godina bio nedodirljiva momčad u Portugalskom prvenstvu.Nije da su odigrali lošu sezonu(u prvenstvu nemaju poraza,a u Ligi Prvaka su ispali od Malage).Za mene je to bilo iznenađenje,i dans kažem da je Porto bolja i kvalitetnija ekipa od Malage,ali ne pobjeđuje uvijek bolji.Porto ima male šanse da osvoji prvenstvo,jer ekipa Benfice ima sve u svojim rukama.Porto ima vrhunsku ekipu,igrače koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu(nisu to neke zvijezde,ali svaki igrač u svakoj utakmici daje 120% od sebe,a to je najbitnije).Porto ima ubojitu kontru,ali ne dolazi do izražaja zato jer protiv njih sve ekipe pretežno igraju bunker i protivnici su ti koji čekaju priliku za kontru.Teško je igrati akd ti se protivnička momad povuće svih jedanaest na svojih 25 metara,pa treba to probiti.Danas očekujem jednu takvu utakmicu.Posjed lopte će biti daleko na strani ekpie Porta,ali će oni pass igrom(dodir,najviše dva),brzom predajom lopte,sa puno trke,smirenošću i koncetriranošću u završnici riješiti ovu utakmicu u svoju korist.Porto ima najbolju obranu lige koja prima 0,44 gola po utakmici(u 27 utakmica primili samo 12 golova),imaju najboljeg napadača lige a to je Jackson Martinez koji je do sada zabio 25 golova.Imaju i odlian napad koji po utakmici daje 2,33 golova(do sada u prvenstvu zabili 63 gola.Momčad Porta je imala problema sa realizacijom.Stvarali su dosta prilika po utakmici,ali realizacija je bila loša.U azdnjih mjesec dana opet je to stari Porto,koji svojim ritmom melje protivnika.U zadnja dva kola nisu primili ggola i ova tri kola do kraja moraju odigrati na vrhunskom nivou,jer ipak ima još nade da osvoje prvenstvo,a dok ima nade daješ maksimum na utakmicama.Imaju četiri vezane pobejde u prvenstvu.Lucho Gonzalez,Moutinho su glavni kotačići vezne linije,a u napadu će glavna prijetnja biti Martinez.Nacional Madeira se nalazi na devetom mjestu sa 34 osovojena boda.Doma su u 13 utakmica na omejru 5 5 3 uz 23:21 gol razliku,te su doma osvojili 20 bodova.Nalaze se i u dobroj formi jer u zadnjih 6 utakmica imaju samo ejdan jedini poraz,ali danas se njih ništa ne pita.Domaćini su u ovoj utakmici nebitni,jer ekipa Porta danas ovdje dolazi uzeti tri boda,a siguran sam i da hoće.Zadnjih 6 utakmica Porto nije primio gol od ekipe Madeire.Na zadnja tri gostovanja ovdje Porto je zabio 7 golova,a nije primio gola.Po meni ovdje samo pobjeda Porta je realna stvar,za malo hrabrije i hendikep na Porto se isplati odigrati,jer svi znamo da je Porto drugi svijet za ostale klubove u ligi.

20,5/B.Lopez (Brook-Chica) 2 1.85
Samo je jedna utakmica prvog kola plaoffa ostala to je ova vecerasnja izmedju Brooklyona i Chicaga. Netsi su uspjeli vratiti seriju u Brooklyn pobjedom u zadnjoj utakmici u Chicagu. Ova serija odise odlicnim utakmicama a daleko najbolja je bila ona cetvrta, kada smo gledali cak 3 produzetka. Zadnja utakmica je bila najlosija u seriji, posebno drugo poluvrijeme. Ekipa Netsa bila je blagi favorit prije pocetka ove serije. Ekipu predvodi fantasticni dvojac Williams ~ Lopez. Upravo Brooka sam uzeo za over danas iz sljedecih razloga. Igra odlicno u playoffu za sada. Nize odlicne brojke :
prva utakmica - 21 poen, 5 skokova, 3 blokade, 2 asistencije
druga utakmica - 21 poen, 5 skokova, 3 blokade, 1 asistencija, 1 ukradena lopta
treca utakmica - 22 poena, 9 skokova, 7 blokada, 1 asistencija
cetvrta utakmica - 26 poena, 11 skokova, 4 blokade, 2 asistencije, 2 ukradene lopte
peta utakmica - 28 poena, 10 skokova, 2 asistencije
sesta utakmica - 17 poena, 3 skoka, 1 asistencija, 2 ukradene lopte, 2 blokade

Zadnja utakmica mu je bila daleko najlosija u seriji. Odlicno je poceo ubacivsi 10 poena u prvoj cetvrtini. U drugoj cetvrtini ulazi 5 min do poluvremena i daje jedan kos. Trecu cetvrtinu je odigrao katastrofa, vukao se po terenu i vecinom nije sudjelovao u akcijama. U cetvrtoj je proradio pred kraj bio i na kraju je zavrsio na 17 poena. Veceras ga ocekujem na nivou kao u prvih pet utakmica, jer im je ovo najvaznija utakmica sezone i Lopez ce morati povuci i uz Williamsa predvoditi ekipu do pobjede koja bi ih odvela u polufinale konferencije.
WIN

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 05 maj 2013, 10:59

22,5/T.Haas-Kohlschreiber P. 2 1.85

Opet ja po overima. Citav tjedan su prolazili overi sa turnira u Munchenu pa se nadam da ce i posljednji. Danas nas ocekuje njemacko finale koje je malo tko ocekivao. Haas igra odlicno citav turnir, servis ga sluzi i jako ga je tesko braniti cak i na zemlji. Odigrao je dosta dobrih partija ovaj tjedan, Gulbis, Mayer, Dodig. Samo je u prvom mecu protiv Gulbisa imao problema, a u tom mecu su svi prognozirali da ce on ispasti. Njegov protivnik danas biti ce Kohlschreiber. On je takodjer pokazao jako dobar napredak. Do finala je dosao pobjedama nad Kolarevom, Troickim i Brandsom. Jucer je bio jako zanimljiv mec protiv Brandsa gdje se Kohli jedva izvukao vrativsi brejk u trecem setu i dobivsi ga u tb. Klade su danas malo podcijenile Kohlschreibera. Ne vjerujem da ce ga Haas razbiti pa se moze probati i +4,5 na Kohlia, ali meni je bolja opcija over. Ocekujem mec kao sto su jucer odigrali Brands i Kohli. Da se servisi, posebno u prvom setu cuvaju da mozda bude i jedan TB. Tesko mi je pobjednika prognozirati i ovo mi je jako dobra opcija.

Neki raniji prijedlozi:

Vesnina over 21,5
Kamke
Garcia Lopez
Kerber

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 05 maj 2013, 11:33

Parma - Atalanta X @ 1.80

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 05 maj 2013, 11:41

P.H.Mathieu-J.Souza 1 1.65

P.H.Mathieu francuz, 75.igrač na ATP ljestvici, profesionalac od 1999.g vrlo iskusan igra desnom rukom i na ovom turniru u Madridu izgleda odlično, u prvom kolu kvalifikacija lagano prošao portugalca Eliasa sa 2-0. S druge strane mreže stajati će brazilac Souza 106.igrač na ATP ljestvici također dešnjak i na touru je od 2006.g, u prvom kolu kvalifikacija iznenadio je kolumbijca Fallu sa 2-1 u setovima, mislim da ne može preko raspoloženog francuza, iskustvo bi trebalo presuditi a vjerujem i da francuz dobija 2-0...

-4,5/Malisse X.-Riba P. 2 1.65

Riba je španjolac 710.tenisač svijeta i igra desnom rukom i to uglavnom manje turnire, odlučio se okušati na Madridskoj zemlji i dobio je prvi meč kvalifikacija favoriziranog rusa Donskoya sa 2-1 u setovima. Protivnik mu je belgijac Malisse 55.tenisač svijeta inače također dešnjak koji se mučio u prvom kolu kvala i jedva dobio Munoza de la Navu 1-6 7-6 6-2 i mislim da ni danas neće lagano protiv još jednog domaćeg igrača, Riba bi trebao pokriti ovaj hendi a može i do pobjede ili barem jednog seta...

22.5 /Giraldo S.-S.Stakhovsky 2 1.85

Stakhovsky je ukrajinac 95.igrač svijeta, na touru od 2003.g igra desnom rukom, u prvom kolu kvala je izbacio argentinca Berlocqa kojem je ovo najjača podloga, igrao je tri seta i na kraju izašao kao pobjednik. S druge strane suprostaviti će mu se kolumbijac Giraldo 80.tenisač svijeta također dešnjak, profi od 2006.g. koji je u prvom kolu kvala izbacio portugalca Sousu sa glatkih 2-0. Mislim da danas kolumbijac neće imati tako lagan posao i mogao bi meč otići u tri seta stoga over gemova po meni bi trebao lagano proći...

sretno ako netko poprati

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 maj 2013, 11:54

slika

:lol: :lol:
1946

edinn89
Kontakt:

Post Postao/la edinn89 » 05 maj 2013, 11:55

Milan - Torino 1,30 1
Ajax - Willem II 1,20 3+
ADO Den Haag - Feyenoord 1,45 2
Mallorca - Levante 1,70 1
Barcelona - Betis(zg) 1,30 3+
Boca Juniors - River Plate(zg) 1,50 0-2
Gomel - Slavia Mozyr 1,45 1
Anderlecht - Standard(zg) 1,55 3+
Club Brugge - Lokeren 1,60 1
Westerlo - WS Woluwe 1,40 1
Sao Paulo - Corinthians 2,90 X
Dep. Pasto - Dep.Cucuta 1,85 1
Hradec Kr. - Slovacko 3,10 X
Caslav - Karvina 3,10 X
Lolland - Helsingor 1,65 2
Emelec - Liga de Loja 1,55 1
Wrexham - Newport 1,33 1X
Burton - Bradford 1,38 1X
Jaro - Helsinki 3,80 X
Mariehamn - Inter Turku 1,90 1
Vaasa PS - Rovaniemi PS 2,20 1
Rehden - Havelse 1,75 2
Ujpest - Gyor 2,05 2
Foolad Khuz. - Esteghlal 2,90 X
Hap.Ir.Ramat Hash. - Macc.Haifa 1,70 2
Haugesund - Sarpsborg 1,70 1
Sporting Cristal - Jose Galvez 1,30 1
Legia - Lechia 1,35 1
Beira Mar - Maritimo(d/n) 1,80 DA
Guimaraes - Gil Vicente 2,05 1
Arouca - Naval 1,70 1
Trencin - Slovan 3,00 X
Villarreal - Elche 1,85 1
Real Madrid ˝B˝ - Murcia(zg) 1,45 3+
Thun - Luzern 3,15 X
Galatasaray - Sivasspor 1,25 1
Buyuk - Fenerbahce(d/n) 1,70 DA
Cerro Largo - Bella Vista 1,90 1
Mineros Guayana - Portuguesa FC 1,45 1
Monagas - Caracas 3,30 x

reus3
Kontakt:

Post Postao/la reus3 » 05 maj 2013, 11:56

http://pokit.org/get/?5a0325261e1efeda8 ... 69e615.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

GOOD LUCK!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 maj 2013, 12:01

Head je napisao/la:slika

I jučer je bila jedna takva utakmica, cagliari, čini mi se, a i prošlo kolo isto tako, bologna, ako me sjećanje dobro služi :D i oba su prošla, proći će i taj danas, mućkaju talijani opasno :D

p.s. jel' se igraju dvije utakmice finala u ženskoj rukometnoj LP ili jedna? :)

slika

slika

reus3
Kontakt:

Post Postao/la reus3 » 05 maj 2013, 12:03

Head je napisao/la:slika

SJEB' OCAMI :D

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 05 maj 2013, 12:08

new york- indiana kp1
ivanovic-mattek 1
haas- kohlsreiber vise od 22
g.simon-benetau 1
k.martin(okl) vise od 14.5 proslu zabio preko 20
ferrer-wawrinka ili 1 ili vise gemova ne znam koja je bolja opcija a mozda nevalja ni jedna
lacio-bolonja 1

pa trebo bi vise i taj verdasko uzet jedan mec

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 05 maj 2013, 12:12

evo malo i nogometa...

Kaiserslautern-FSV Frankfurt 1 1.60, h 0:1 1 2.55

susret treće i pete momčadi 2.njemačke lige svakako će biti najuzbudljiviji danas od ova tri koja su na rasporedu 32.kola. DIjeli ih samo 2 boda i domaćin ovo mora dobiti kako bi si osigurao mir za preostala dva kola jer pobjedom ovdje otići će na +5 u odnosu na Frankfurt i +4 u odnosu na Koln. Jedini pravi konkurent za to treće mjesto je u biti Koln jer Frankfurt teško da može do 1.lige i oni nemaju ni momčad za to, dok lautern sigurno želi već danas skoro pa riješiti sve i tri boda za domaćina ne bi smjela izostati, dobili su ih vani 1-0 i nema razloga da ne dobiju i danas, očekujem vodstvo domaćina na pol. a moguć i hendi dva ili više razlike na kraju tekme.

Ross County-Celtic 2.5 over 1.70, 3.5 over 2.75

domaćin je peti i imaju izglede za europu, treba im pobjeda, dok gosti su prvaci nitko ih ne može ugroziti, no sigurno da će ići na pobjedu iako će im faliti nekoliko igrača. Prošla utakmica je završila 3-2 pobjedom rossa i mislim da će nam i ova ponuditi barem tri gola a možda i više.

Sion-Basel 2 1.90, pk 2/2 3.05

Basel je ispao iz europe i sada se mogu posvetiti domaćim obvezama, istopila se prednost koju su imali i sada nakon što dvije utakmice ne znaju za pobjedu ne smiju si dozvoliti novi kiks i siguran sam kako će danas biti na viskom nivou i upisati važnu pobjedu u borbi za naslov. Skakavci su jučer uspjeli dobiti, jedva sa dva gola na samom kraju utakmice i Basel također mora uzeti sva tri boda kako bi pobjegao na +3 od Grasshoppersa, vjerujem u dobar start, vodstvo na poluvremenu i na kraju pobjedu gosta.

Ako netko izabere nešto sretno !

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 05 maj 2013, 12:14

Kanepi - Pennetta 5.5. 12:20 1 1,45
Schiavone - Torro Flor 5.5. 12:20 1 1,45
Anderlecht - Standard 5.5. 14:30 1 1,75
Juventus - Palermo(s.t.) 5.5. 15:00 1 1,60
Petrova - Giorgi 5.5. 15:00 1 1,40
Milan - Torino 5.5. 15:00 1 1,30
Kirilenko - Zakopalova 5.5. 16:15 1 1,55

16.61

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 05 maj 2013, 12:19

Udinese - Sampdoria(s.t.) 5.5. 12:30 1 1,75
Giraldo - S.Stakhovsky (kval.) 5.5. 12:30 1 1,65
Ivanović - Mattek(s.t.) 5.5. 13:35 1 1,55
Janković - Scheepers(+4,5) 5.5. 13:45 2 1,95
F.Verdasco - Goffin 5.5. 15:15 2 2,10

kvota: 18.33

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.