nabacit cu jedan tekstic kad skupim vremena za uvod

Moderator/ica: rio_Ferdy88
kažu da je u dobroj formiHans je napisao/la:Ja cu pratitne mogu docekat subotu, interesira me Kiserlovski
Ma pratim i ja stari, ali vidi ovo Tour je tour osim ako nisi spanac ili italijan! Nadam se i ja nibaliju, malo sam razocaraan nema mi poslije Shleka najdrazeg Jurgen Van Den Broeck, od kojeg ockeujem odlicnu sezonu! Ma naravno da mu samo odgovara samo hronometar i na turu je imao prosle godine dva i to je to! Nikad se nije uspio odljepiti napadom, sto mrzim! Samo se sjeti prije 2 godine Contador-Shleck, licilo je na onu eru amstronga i urlicha, i veliki napada! Mrzim ovakve tipove hronometrasa ! Ma nibali ce prije rasturiti niz brdo hehe, ima i bolju ekipu pa videjt cemo. A od hesedala i hesinka ne ocekujem mnogo! I Zaboravi Frooma, jaci od BW !MElloo je napisao/la:Ma ja pratim svaku trku bilo tour de frans ili neka lijeva npr 4 dana dankirkaNibali ovo uzima 100 %
Wiggins se ne cuva za tour.Za tour ce glavni vozac skya bit Froome. On je rekao da se bazira ove godine na Giro i Vueltu da bi imao sve 3 titule, odgovara mu ovaj hronometar od 50 km al kad na brdu navale ovi onda ce mu biti tesko. Mada nije puno jaka konkurencija da bi rasturali na brdu mozda jedino Nibali, Santanbrogio, Hesjedal. Kao da gleadm da ce Gesink past u prvoj sedmici
Ja navijam za komsiju Kiserlovskog ali vidjet cemo
sutra je u 15.30,Hans je napisao/la:Hvalau kolko sutra startaju znate li?
Pa posto ga odavno nisam gledao bice zanimljiv,pogotovo u ovim novim sastavimaHans je napisao/la:Ajd sutra ce bit zanimljivo, timski kronometarmeni je to uvijek privlacilo paznju
Tu sam.MElloo je napisao/la:Hoce li ko pratit' Giro koji nam dolazi od 4. maja ? @MaGica ?
nabacit cu jedan tekstic kad skupim vremena za uvod
Nemoj vise.MElloo je napisao/la:Bojim se da sky nije doveo bas dobre hronometrase na trku, tako da ne ocekujem njihovu pobjedu
Moja prognoza : 1. Garmin 2. greenedge 3. blanco-rabbobank
BW je rekao da ide na Giro-Tour double, ali u drugoj izjavi i da zeli da osvoji i Vueltu, ako izgubi TdF.Mig_Mig je napisao/la:Evo jednog koji prati, Mislim da BW nece furati maximalno! Jednostavno se cuva za Tura, ili se ipak boji mozda nikad jace konkurancije pa odustaje vec ili trazi alibi! Zao mi je sto nema A. Shlecka a i Contadora, sve u svemu Moze Nibali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.