FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ova postavka koja je počela utakmicu je sigurno najopasnija koju sad imamo, hodžić, bekrić i stanić a iza svraka i tomić. lijepo je bilo vidjeti kako ih bekrić i van forme baca na usta. samo nas je mogla koštati neozbiljnost u šansama, umjesto da u prvom prevalimo utakmicu mi idemo sa neriješenim na odmor.
sve kad se sabere, igra u polju ja bih rekao ponajbolja u ovoj polusezoni. samo nikako da ošutamo u pravom trenutku. i
sve kad se sabere, igra u polju ja bih rekao ponajbolja u ovoj polusezoni. samo nikako da ošutamo u pravom trenutku. i
Kako su meni ovi dresovi gotiva.pinki je napisao/la:
extra su fakat...voltron30 je napisao/la:Kako su meni ovi dresovi gotiva.pinki je napisao/la:Postat ću k'o Emerik Gudelj
, al' moram pohvaliti ovu garnituru dresova. Poslije rata sigurno jedna od boljih, uz bok onim diadorinim plavobijelim dresovima.
ne znam za vas ali meni Ara pomalo vuče na Kristijana iako ga ne gotivim, jer je Ara za njega Adilović
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bgm vremenska je za srijedu loša 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti sretan Vaskrs !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovo ce biti zaista spektakularan derbi sto se tice statistike...
zeljo pobjedom, ne samo da bi ovjerio titulu, nego bi i poveo u medjusobnom duelu sto se tice pobjeda. ali ne samo to... zeljo je do sada ostvario tacno 299 pobjeda u premijer ligi bih, znaci pobjedom nad sarajevom cemo biti prvi tim u bih koji je postigao cifru od 300 pobjeda u prvenstvu... medjutim kruna tek dolazi...
trenutno zeljo i sarajevo imaju po 997 bodova na vjecnoj tabeli... dovoljno je samo reci, da bi pobjedom na komsinicama, bili prvi tim sa tacno 1000 bodova u premijer ligi...
mislim da je ovo dovoljno motiva za nase igrace i navijace da postignemo pobjedu u derbiju!!!
zeljo pobjedom, ne samo da bi ovjerio titulu, nego bi i poveo u medjusobnom duelu sto se tice pobjeda. ali ne samo to... zeljo je do sada ostvario tacno 299 pobjeda u premijer ligi bih, znaci pobjedom nad sarajevom cemo biti prvi tim u bih koji je postigao cifru od 300 pobjeda u prvenstvu... medjutim kruna tek dolazi...
trenutno zeljo i sarajevo imaju po 997 bodova na vjecnoj tabeli... dovoljno je samo reci, da bi pobjedom na komsinicama, bili prvi tim sa tacno 1000 bodova u premijer ligi...
mislim da je ovo dovoljno motiva za nase igrace i navijace da postignemo pobjedu u derbiju!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma stipu sad Dzeku treba odradit pite u srjedu.Suljica treba zaustavljat odma na pocetku akcije i on nam je jedina opasnost dakle cim dobije loptu lopta moze dalje ali on ne.Mali Ara ce im presudit.Ja bi otvorio i istok pa nek dodje i komsija malo vise malo im je ono na sjeveru.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Treba ponuditi istok ako je uopste moguce na njemu smjestiti navijace, ako nije, imaju zdenku i ja bih dao jos jedno slovo, jer i mi uvijek dobijemo pola zapada, mada ne moramo dobiti... Ovako bi stadion bio pun iako je radni dan... Jug ce biti pun, a sjever sa pitarima bi bio takodje... Ocekujem tekmu sa vise golova i nasu pobjedu jer njima je ovo vadiona neka za prelosu sezonu, pa ce i vise zapeti... Samo me je strah da nasi ne udju u tekmu nonsalantno pa da nas to ne kosta...
Sta je sa prvacima onih drzava koje su nam bitne da budemo nosioci, imamo li kakvih sansi?
Sta je sa prvacima onih drzava koje su nam bitne da budemo nosioci, imamo li kakvih sansi?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nemamo, prošle sedmice smo izgubili sve šanse za to da će lošiji klubovi biti prvaci, mi ćemo biti u najboljem slučaju prvi nenositelji...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je sa prvacima onih drzava koje su nam bitne da budemo nosioci, imamo li kakvih sansi?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja fakat ne kontam onaj istok pa i prije rata je bio onakav pa su raja bila na tribini ja sam uvjek bio na istoku dobar pregled tekme i tako zasto nije u funkciji ili ga osposobit ili srusit dok se sta ne napravi onako znoru brate.
Cekaj ako im das O,tampon zona ide lj ..sta ostaje nasim ljudima na sjeveru?
Željeznicar za život cijeli !
pa policija valjda ne da,a svi znamo kako su nesposobni pa nije cudno.Alipasino je napisao/la:Ja fakat ne kontam onaj istok pa i prije rata je bio onakav pa su raja bila na tribini ja sam uvjek bio na istoku dobar pregled tekme i tako zasto nije u funkciji ili ga osposobit ili srusit dok se sta ne napravi onako znoru brate.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nema tampon zone... mislim da svakako medju nasim navijacima na sjeveru ima onih normalnih navijaca sarajeva, koji ne navijaju ali sjede medju zeljinim (roditelji sa djecom ili stariji ljudi). ja doduse ne bih dao ni O hordama... samo iza toga...likusa je napisao/la:Cekaj ako im das O,tampon zona ide lj ..sta ostaje nasim ljudima na sjeveru?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nebih se ja složio da je isti kao prije 20. godina. Raspada se i lako je odvaliti neki kamen koji bi mogao završiti na terenu a o posljedicama da i ne pričamo. Ne treba ni krpiti tj. osposobljavati, evo godinama krpimo tribine pa nemamo niti jednu uslovnu tribinu. Čak je i donji dio južne tribine neuslovan i zatvoren. Samo možemo boga moliti da se ostvari onaj plan oko novog stadiona.Alipasino je napisao/la:Ja fakat ne kontam onaj istok pa i prije rata je bio onakav pa su raja bila na tribini ja sam uvjek bio na istoku dobar pregled tekme i tako zasto nije u funkciji ili ga osposobit ili srusit dok se sta ne napravi onako znoru brate.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- Trequartista
- Kontakt:
Dobit će ba samo zdenku. Hoćeš, nećeš ne moraš.
Grbavica je Željin stadion i tu prednost imaju Željini navijači.
Grbavica je Željin stadion i tu prednost imaju Željini navijači.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
E pa **** onda nemozemo jos za 10 godina napunit stadion,donji dio juga pa istok prazan maltene pola stadiona neuslovno i naravno razlika kad se sve napuni a ne onako jug gornji dio pun dole ko horor nigdje nikog o istoku da nepricam.
cisto preseravanje sa vase strane ako se ne bude dalo kompletno slovo O , jer i da nam to ne da te vi nikad ne mozete sami napuniti sjever, tako da je cisto glupiranje, a tamo u zdenci da neko umre da mu pozli kome to treba ?
Znaci makar do slova O tj slovo O kompletno i zdenka , mala zona nek se napravi sa vise policajaca i to je to ..
Znaci makar do slova O tj slovo O kompletno i zdenka , mala zona nek se napravi sa vise policajaca i to je to ..
juče prije početka utakmice,na areni sport dino selimović govori kako se finalizara dogovor oko puštanja većeg broja navijača Sarajeva i da koristi ovu priliku da to i najavi,sta je htio s time reći nije baš jasno,al je vrlo moguće da je "O" u pitanju!aS_Roma je napisao/la:cisto preseravanje sa vase strane ako se ne bude dalo kompletno slovo O , jer i da nam to ne da te vi nikad ne mozete sami napuniti sjever, tako da je cisto glupiranje, a tamo u zdenci da neko umre da mu pozli kome to treba ?
Ne brini ti za nas, punili smo mi i kompletno koševo. Ne može se stadion prolagođavati Hordama, to da se zna. Oni sa zdenkom dobijaju mnogo više nego što bi trebali (5% po standardima UEFA za goste). Budite zadovoljni jer je situacija takva kakva je. Kapacitet Grbavice uslovljava sve, a ne znam dali uopšte sada može na Grbavicu stati više od 10.000 (obzirom da je zatvoren istok i donji dio juga).aS_Roma je napisao/la:cisto preseravanje sa vase strane ako se ne bude dalo kompletno slovo O , jer i da nam to ne da te vi nikad ne mozete sami napuniti sjever, tako da je cisto glupiranje, a tamo u zdenci da neko umre da mu pozli kome to treba ?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Bordo10, Vanja8 i 25 gostiju.