Kad je ovo bilo?Huska je napisao/la:Govorim o brukanju u EL, a ne LP, jer i milan, a posebno juventus su se brukali tu, a jos uvijek se te sezone racunaju uzimajuci taj koeficijent...
Meni nema sta biti krivo, jer Inter je donio najvise bodova iz Europe u zadnjih 5 godina, ali nije to problem vec je problem sto se Roma i Napoli brukaju po EL, a kada to rade milan ili juventus onda se bjezi od toga i uzima se u obzir samo ova sezone, a kada je Napoli unistavao Chelsea u LP i igrao juventus nije znao sta je europa, ali eto bitno je da se Napoli bruka...
Opet ponavljam da me nebi neki napadali sve do i jedan talijanski klub se obrukao u EL osim Lazia u zadnjih 5 godina, tako da to prebacivanje krivice na samo par klubova ne pije vode nikako, pogotovo od strane navijaca juventusa...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Vjerovatno misli na prvi susret ovih ekipa.jose je napisao/la:Kad je ovo bilo?Huska je napisao/la:Govorim o brukanju u EL, a ne LP, jer i milan, a posebno juventus su se brukali tu, a jos uvijek se te sezone racunaju uzimajuci taj koeficijent...
Meni nema sta biti krivo, jer Inter je donio najvise bodova iz Europe u zadnjih 5 godina, ali nije to problem vec je problem sto se Roma i Napoli brukaju po EL, a kada to rade milan ili juventus onda se bjezi od toga i uzima se u obzir samo ova sezone, a kada je Napoli unistavao Chelsea u LP i igrao juventus nije znao sta je europa, ali eto bitno je da se Napoli bruka...
Opet ponavljam da me nebi neki napadali sve do i jedan talijanski klub se obrukao u EL osim Lazia u zadnjih 5 godina, tako da to prebacivanje krivice na samo par klubova ne pije vode nikako, pogotovo od strane navijaca juventusa...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A znam da su ih rasuli u prvoj tekmi i da su u drugoj plavci nekako prosli, ali nije to cilj ove priceSaurman je napisao/la:Vjerovatno misli na prvi susret ovih ekipa.jose je napisao/la:Kad je ovo bilo?Huska je napisao/la:Govorim o brukanju u EL, a ne LP, jer i milan, a posebno juventus su se brukali tu, a jos uvijek se te sezone racunaju uzimajuci taj koeficijent...
Znas ti dobro zasto sam to naveo, ali nema veze bitno je da vi branite cast italije...
- IlPrincipe
- Kontakt:
Koja rutina Di Natalea
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
danas sa Friulija

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Grande Miroslav 
- muha milanez
- Kontakt:
Miro Klose 5 komada utrpa danas za sad 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Boriello zabio 2 prejaka gola danas, kao i Hernanes ... prelijepi golovi.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Contentissimo
- Kontakt:
Borigol 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

supermiro

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
[youtube][/youtube]

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- francobaresi
- Kontakt:
Ovo je neviđeni uspjeh , primiti 74 gola u 35 utakmica . Kapa do poda .Andrej je napisao/la:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Life is beautiful.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli