Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Snooker
Potpuna katastrofa za Waldena.Valjda su to kladionice i osjecale,jer me je iznenadilo to sto je Hawkins favorit za ovaj mec.Nakon Waldenove kontrole kroz cijeli ovaj los mec,nisam ocekivao puno od Barrya.A Ricky izgubi sve izgrađeno u zadnoj sesiji.Dodje Hawk do mec lopte.
Keep walking.
Ja sam na samom početku rek'o da je Hawkins favorit, jednostavno je bolji igrač a ima i jakog mentora iza sebe.
Mene samo čudi otkud to da Walden ima svoje navijače.
Sigurno ih nije stek'o stilom igre, garant je to vrlo bliska rodbina.
Mene samo čudi otkud to da Walden ima svoje navijače.
Sigurno ih nije stek'o stilom igre, garant je to vrlo bliska rodbina.
Someone's mouth said paint them all red.
Veze ti nemas,tvoj jedini argument da je Hendry bolji je njegovih 7 titula(2 vise od Ronnija za 2 dana) na SP.To ti nije mjerilo nikakvo niti si ti ikakvo mjerilo.Mjerilo je Ronnijeva igra koja je raznovrsnija,inteligentnija i 100 puta gledljivija od Hendryjeve.I glavno mjerilo,publika,gdje je Ronnie neprikosnoven.Ako hoces uzivaj gledajuci kralja,ako neces ne moras,,ja hocu,ti gledaj snimke iz 90-ihtarikz je napisao/la:Isto tako niko od tih eksperata nije rekao da je najbolji svih vremena. Samo na ovom forumu viđam likove koji stavljaju znak jednakosti između termina "najtalentovaniji" i "najkvalitetniji". Ti si rekao "On je najtalentovaniji a samim tim i najkvalitetniji..." a to nije baš tako.
Razlika je u tome što Ronnie svoj talenat nije iskoristio do krajnjih granica, a Hendry jeste.
Da je i Ronnie isto to uradio, vjerovatno bismo sada bez dileme pričali o njemu kao najvećem svih vremena.
Ovako, to ipak nije moguće.
SLOBODA NAVIJAČIMA
što on malo igra, pa ne igra, pa opet dodje da igra i sve odereCautinho je napisao/la:Ne znam kako cu ubuduce gledati snooker,sa mislju da ce mu ovo finale biti zadnji mec u karijeri.Steta,koja **** **** ***** steta.
upratim cesto ovaj snuker na eurosportu, al ne znam baš detalje
nema potpisa
- Cautinho
- Kontakt:
Dosao je samo jer mu je djeci zafalilo para za skolovanje,pa doso do osvoji nesto.Potrebnu svotu je vec uzeo u cetvrt.,a ovo dalje je bonus.Kaze jos da ne osjeca nikakvu ljubav i emocije prema ovoj igri,jer ga kao eto,deprimira.Imas dokumentarce i te stvari po netu o njegovoj depresiji i zivotu.
Keep walking.
U finalu kao ništa očekujem bar maksimalan brejk da nas i tim počasti za kraj ovog magičnog povratka,a nadam se da ce Barry bar preko 5 frejmova uzet...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Orion87 je napisao/la:U finalu kao ništa očekujem bar maksimalan brejk da nas i tim počasti za kraj ovog magičnog povratka,a nadam se da ce Barry bar preko 5 frejmova uzet...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ako ništa *Edin TM87 je napisao/la:Orion87 je napisao/la:U finalu kao ništa očekujem bar maksimalan brejk da nas i tim počasti za kraj ovog magičnog povratka,a nadam se da ce Barry bar preko 5 frejmova uzet...
Ovaj pod tim sam mislio da bar za kraj nas počasti maximalni brejkom
Ma i ja dijelim misljenje, zato sam i bold
Mora bar jedan max napravit
Mora bar jedan max napravit
- tyler durden
- Kontakt:
Kad je finale ? 
dodaj samo 1h na ovo vrijemetyler durden je napisao/la:Kad je finale ?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Haman eurosport nece prenosit od 15 dns. 
tek će se u pola 6 uključitiNYKnicks Fan je napisao/la:Haman eurosport nece prenosit od 15 dns.
biće na ovom linku valjda http://88.80.15.211/b00ha/20130419/vv51 ... 64926.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA MARŠAL !!!
Ja gledam ovdje: http://www.filmon.com/#BBC-Two
Sta radi covjek
18:0
ne da se Barry
ne da se Barry
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gutavo. 2:2.
- Cautinho
- Kontakt:
Ja mislim da ce ovo finale vrlo brzo otici na jednu stranu,Babinu,jer ovaj Barry puno promasuje i dosta puta usred breaka ussere jednom lakom kuglom.Babo ce to lagano da kazni,i imamo novog/starog sampiona.
Keep walking.
Zajeban ovaj ćelavac,nafurao se.....
ali sumnjam da može iznenadit
ali sumnjam da može iznenadit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.