Usput, Dejo sretan Vaskrs, također i svima koji ga slave
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: New York Knicks
Ako znaš engleski, može.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da su vasi spremni za prljavu igru, jer Indiana prednjaci u takvoj igri zadnjih sezona.
Postovanje treba zaraditi.
Zeznuta je Indiana, bice puno prljave igre s njihove strane tako da treba odgovoriti na isti nacin na takve poteze.kad_kako je napisao/la:Nadam se da su vasi spremni za prljavu igru, jer Indiana prednjaci u takvoj igri zadnjih sezona.
Ocekujem pobjedu jer vjerujem da smo bolja i uigranija ekipa. Imamo mismatch Melo vs West ili ako ga Geroge bude cuvao onda imamo giant mismatch Shump vs West. Nesto slicno kao Randolph vs Shump kada ga je Shump unistio s 13 poena u prvih par minuta utakmice.
Bice veselo i zabavno
procitaj sta sam napisao i pitao pa odgovori tek onda kada shvatis pitanjeCarlo je napisao/la:Ako znaš engleski, može.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
dogovorenoLenBias je napisao/la:procitaj sta sam napisao i pitao pa odgovori tek onda kada shvatis pitanjeCarlo je napisao/la:Ako znaš engleski, može.
Hvala brate.Carlo je napisao/la:Ako znaš engleski, može.
@LenBias, mislim da nije tesko skontati, odes na http://translate.google.com/#auto/en/, prevedes sebi.
A to sto sam uzeo bas Cubana da bude na slici, za to se samo vrati unazad dve godine, i takodje nije tesko skontati, mislim da on najbolje odgovara da bude na slici uz ovaj text kada odgovaram fanovima Cheata.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
vrati se ti unazad godinu, ne moras dvije, to je poenta svega druze, jos sam ti dao sansu da se ispravis, opravdas, izvuces ali dzaba kada ne ide, cuj haters gonna hate, jadna majko, isto kao getafe da napise haters gonna hateDejaNMG je napisao/la:Hvala brate.Carlo je napisao/la:Ako znaš engleski, može.
@LenBias, mislim da nije tesko skontati, odes na http://translate.google.com/#auto/en/, prevedes sebi.
A to sto sam uzeo bas Cubana da bude na slici, za to se samo vrati unazad dve godine, i takodje nije tesko skontati, mislim da on najbolje odgovara da bude na slici uz ovaj text kada odgovaram fanovima Cheata.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
lenbias, haj ti druže ohladi malo s tim hateom. ne znam jesi li vidio ikoga od nas na temi heata da sere koliko ti sereš na našoj temi.

Shump majstorJonah Ballow @jonahballow 54s
"I told my guys if he is anywhere near you, give it up & pass it" Vogel on @I_Am_Iman's defense #Knicks
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imate i vi dežurnih hejtera, ne brini, niste tako čisti kao što se želite predstavitiCarlo je napisao/la:lenbias, haj ti druže ohladi malo s tim hateom. ne znam jesi li vidio ikoga od nas na temi heata da sere koliko ti sereš na našoj temi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
svako ima hejtera, ali niko od nas ne ide od teme do teme da provocira.rio_Ferdy88 je napisao/la:Imate i vi dežurnih hejtera, ne brini, niste tako čisti kao što se želite predstavitiCarlo je napisao/la:lenbias, haj ti druže ohladi malo s tim hateom. ne znam jesi li vidio ikoga od nas na temi heata da sere koliko ti sereš na našoj temi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može se provocirati i sa vlastite teme, imaš na ovoj il' prošloj stranici primjer za toCarlo je napisao/la: svako ima hejtera, ali niko od nas ne ide od teme do teme da provocira.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
istina, kao što je i moj drug paraglajder pred početak playoffa stavio sliku garnetta kako jede žitarice na temi celticsario_Ferdy88 je napisao/la:Može se provocirati i sa vlastite teme, imaš na ovoj il' prošloj stranici primjer za toCarlo je napisao/la: svako ima hejtera, ali niko od nas ne ide od teme do teme da provocira.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igračaCarlo je napisao/la:istina, kao što je i moj drug paraglajder pred početak playoffa stavio sliku garnetta kako jede žitarice na temi celticsario_Ferdy88 je napisao/la:Može se provocirati i sa vlastite teme, imaš na ovoj il' prošloj stranici primjer za toCarlo je napisao/la: svako ima hejtera, ali niko od nas ne ide od teme do teme da provocira.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne idem ja daleko nego samo iznosim činjenice. Melo je igrač Knicksa. Taman da je i Earl Barron uvrijeđen, on je član Knicksa i to je torio_Ferdy88 je napisao/la: Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igrača
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne dovodim ja to u pitanje, već kažem da je veća uvreda ovo što sam imao priliku ovdje pročitati nego li ta slika, za koju btw. ta priča oko vrijeđanja žene od strane KG nije istinita, što je i sam Doc potvrdioCarlo je napisao/la:Ne idem ja daleko nego samo iznosim činjenice. Melo je igrač Knicksa. Taman da je i Earl Barron uvrijeđen, on je član Knicksa i to je torio_Ferdy88 je napisao/la: Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igrača
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Slobodno citiraj mene, ne moras uvijeno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igrača
Ja samo odgovaram i pamtim te provokacije, kao sto rece @Carlo slika Paraglajdera i jos neki komentari, ja to sve pamtim i kada dodje vrjeme samo vratim.
Takodje KG, PP ne podnosim organski, JETa ne mogu smisliti nakon onog udaranja sakom JRa kao po lopti, pa je dobio lakat.
Znamo sta je KG uradio u reg. sezon, pa sada Crawford.
Nek ih voli ko hoce, ja ih postujem kao igrace, ali ih ne volim.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro ne mora ih se vrijeđati ako ih se ne voli
Ni ja nisam ljubitelj Lakersa pa ih nigdje ne vrijeđam, već poštujem sve što su oni napravili.
I ja sam mogao tako za Smitha nakon onog lakta štošta napisati, i nakon ostalih neslanih šala na račun Kelta, ali nisam, iz poštovanja prema Knicksima
Ni ja nisam ljubitelj Lakersa pa ih nigdje ne vrijeđam, već poštujem sve što su oni napravili.
I ja sam mogao tako za Smitha nakon onog lakta štošta napisati, i nakon ostalih neslanih šala na račun Kelta, ali nisam, iz poštovanja prema Knicksima
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ni ja ni ti ne znamo šta je istina. Uglavnom, provokacija ima na sve strane.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne dovodim ja to u pitanje, već kažem da je veća uvreda ovo što sam imao priliku ovdje pročitati nego li ta slika, za koju btw. ta priča oko vrijeđanja žene od strane KG nije istinita, što je i sam Doc potvrdioCarlo je napisao/la:Ne idem ja daleko nego samo iznosim činjenice. Melo je igrač Knicksa. Taman da je i Earl Barron uvrijeđen, on je član Knicksa i to je torio_Ferdy88 je napisao/la: Dobro, sad nema potrebe ići tako daleko, samo što ovdje imaš vrijeđanje cijelog tima, a ne samo jednog igrača
Sta tek reci za onu vasu "sahranu" ?
Kao i Rio dosta postujem Knickse i ne pisem tako neke gluposti protiv njih...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Za sahranu sam pisao na ovoj temi, ukoliko si čitao postove mogao si vidjeti šta mislim o tome.asunsao je napisao/la:Sta tek reci za onu vasu "sahranu" ?
http://livefootball.ws/10769-nba-indiana-new-york.html" onclick="window.open(this.href);return false;
acestream. Ukoliko nađete sopcast ili neki kvalitetniji stream, postavite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.