Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Sapunaru28
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sapunaru28 » 04 maj 2013, 20:11

Da li cemo mi ikad praviti dobri talenti iz nase drzave? I mozda promjenit ovu seljacku ligu u ligu na nivou 2 Bundeslige

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 maj 2013, 20:21

Mire Topcagic opet gol danas u porazu njegove ekipe u gostima , inace odigrao svih 90 min!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 04 maj 2013, 23:13

Nusmir Fajić završio sezonu zbog manje operacije (hernija). U ovoj sezoni slovenačke prve lige igrao je na 23 utakmica (16 u prvih jedanaest) za Muro (15) i Maribor (8) te postigao 9 pogodaka (Mura 6, Maribor 3).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2013, 12:06

slika

Sead Seo Kolašinac rušilac prava legenda momak :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 maj 2013, 12:36

Jest glup ovaj Susic. Njemu je sve logicno kad je na nasu stetu. Je li logicno da za hrvatsku igra svaki iole talentovaniji igrac hratske nacionalnosti, rodjen ili porjeklom iz BiH? Fudbal, kosarka, rukomet, tenis...

Cemu frka oko Kolasinca, zar nije logicno da igra za Njemacku?
Najbitnije je da za nas igraju raspadi koje uvaljuje tvoj burazer.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 maj 2013, 12:46

Sir Pape je uvijek bio neshvaćeni genijalac. Vjerovatno trener sa najviše neshvaćenih izjava u historiji fudbala. Svaka čast znanje, taktika itd, ali nikad od njega govornik :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 maj 2013, 12:50

za halilovica mu logicno da igra za hrvatsku, a za kolasinca za njemacku ne :lol: sto bi rekli tigrichi sa fb: OMG :lol:

lud je pape fakat :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 maj 2013, 12:58

Prvi smo u grupi, radi odlican posao zasada, ali kad vidim ovakve izjave, zbuni me totalno, i uvjereavam se nekako da ovo nije ozbiljno mislio..

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 maj 2013, 13:02

Ne moze on zvati nekoga ko nema nase sportsko drzavljanstvo, to je najveci problem koji niko od vas nevidi. Halilovic vaga i vaga i Bog sami zna za koga ce se odluciti i pomalo ali sigurno mi ide pravo na zivce ova prica oko njega. Susiceva izjava jeste cudna, ali nije kljucan faktor u svemu ovome, nego je to sam Halilovic i njegova odluka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 maj 2013, 13:04

Goalgetter je napisao/la:Prvi smo u grupi, radi odlican posao zasada, ali kad vidim ovakve izjave, zbuni me totalno, i uvjereavam se nekako da ovo nije ozbiljno mislio..
kao sto rece @neutral, ne sporimo mi njegovo trenersko znanje i hvala njemu do neba sto smo trenutno prvi u grupi, al mislim da bi neko drugi trebao davati izjave i ici na pressice umjesto njega...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 maj 2013, 13:08

Nije nista problem oko svega toga, problem je slijedeca recenica:
"Prema mom mišljenju, ako zaigra za Hrvatsku, bit će to logičan slijed okolnosti i za mene neće predstavljati iznenađenje. Rođen je u Hrvatskoj, igrao je za njihovu U-17 selekciju, član je Dinama..."
Zavidim mu na misljenju...
Pravda za Papeta!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 maj 2013, 13:08

Pape logicno bi bilo i da i ti malo koristis taj svoj mozak i boris se za svakog igraca, a ne da ih guras od reprezentacije. Ovako je i za Seferovica izjavio. Koji lik majko mila. Yebala ga i logika i Hrvatska.

Cista logika je i da Kolasinac igra za Njemacku, po logici Mourinha. Ili mu je ipak previse velika glava, pa mora za nas?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 05 maj 2013, 13:24

Pred sami pocetak medijske pompe oko Alena tekst u hr medijima:
Štoviše, posljednje aktivnosti nogometnog saveza BiH više izgledaju kao akcija osiguranja za „potencijalno neugodna pitanja u budućnosti“. Prigovori li im jednog dana BH javnost na „još jednom propuštenom talentu“, uvijek će moći reći „poduzeli smo sve što je bilo u našoj moći“.

Sad je bar jasno u kakvom kontaktu je nas savez s Halilovicem, cim je Begic procitao da ce Alen dobit poziv protiv Skotske, odmah cuvena recenica: „Ne vidim sta smo jos mogli napraviti“.

Istu tu recenicu je „dobro“ potkrijepio pozivom za Sloveniju (koji je otisao na adresu Dinama, od koga je i dobio odgovor).

Toliko o ozbiljnosti novog saveza, koji misli da su dva telefonska poziva dovoljna da se pridobije ovakav talenat, u ovako zeznutoj situaciji u kojoj se on nalazi.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2013, 13:33

Eldin Hazdic strijelac za Hercules.Vode 2:1 pred sami kraj susreta,a on je postigao gol u 6.minuti.Takođe da kazem da je Atajic na klupi Celtica.Valjda ce dobiti neku minutazu ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 05 maj 2013, 14:46

Adi_Zepce je napisao/la:Eldin Hazdic strijelac za Hercules.Vode 2:1 pred sami kraj susreta,a on je postigao gol u 6.minuti.Takođe da kazem da je Atajic na klupi Celtica.Valjda ce dobiti neku minutazu ;)
I ja sam to ugledao, al pise samo eldin pa mi nista ne bi jasno :D

slika

Bravo 8-)

Btw, muslimovic opet zabio 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2013, 15:02

Papastathopoulos je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Eldin Hazdic strijelac za Hercules.Vode 2:1 pred sami kraj susreta,a on je postigao gol u 6.minuti.Takođe da kazem da je Atajic na klupi Celtica.Valjda ce dobiti neku minutazu ;)
I ja sam to ugledao, al pise samo eldin pa mi nista ne bi jasno :D

slika

Bravo 8-)

Btw, muslimovic opet zabio 8-)
Španjolci tesko izgovaraju ova prezimena s Č i Ć,pa zbog toga mu na majici i pise samo Eldin :mrgreen: Uglavnom standardan je sto je najbitnije i dobro igra.Naredne sezone Hercules ce 99% se boriti za ulazak u Primeru i dobro je za Eldina da igra dobro jer ce siguran sam za 1-2 godine igrati u Primeri ;)
Evo vidim Arslanagic opet u početnih 11 Standarda.Nevjerovatno kako se o ovom momku slabo govori po nasim medijama.Ocito cemo zbog nemara izgubiti jos jednog talentovanog igraca :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 maj 2013, 16:33

Dufresne je napisao/la:Nije nista problem oko svega toga, problem je slijedeca recenica:
"Prema mom mišljenju, ako zaigra za Hrvatsku, bit će to logičan slijed okolnosti i za mene neće predstavljati iznenađenje. Rođen je u Hrvatskoj, igrao je za njihovu U-17 selekciju, član je Dinama..."
Zavidim mu na misljenju...
Hajdemo biti realni, sta treba sad nekog pelenasa oplakivati kao da je Zlatan...
Hebe m... ako bude htio igrati za nas ok ako ne pisaj ga...

Treba se boriti za Kolu...Ako njega ispustimo onda bacati drvlje i kamenje...Jer momak je rekao da zeli igrati za nas...Ovaj tudjmancic nesta vaga, kao da zeli igrati u Brazilu pa koji se plasiraju on ce se tu prisloniti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 05 maj 2013, 17:20

sta ces reci ako halilovic sutra bude zlatan? da, moguce je da propadne i bude standartni igrac kao sto su mnogi propali, ali sta ako bude bas to sto ocekuju od njega? treba se pobrinuti za malog, pravo pobrinuti, koga sisa da li se dvoumi ili ne? mnogi su se dvoumili pa sad igraju za nas. ako ima USPIJEHA, ako ces nas nekad odvesti na SP i EP NIKOGA ne zanima sta je prije bilo. covjek se mora naviknuti, covjek ce zavoljeti bosnu utakmicama u BP, bas me briga dali je trenutno voli ili ne, mnogi je nisu voljeli pa su promjenili misljenje iskustvom.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 05 maj 2013, 17:26

kakav seo za njemacku vidite li mu glavu, da vas podsjetim. Lik kao on samo moze igrati za bosnu inace momak je legenda

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 maj 2013, 19:41

KOLASINAC je napisao/la:kakav seo za njemacku vidite li mu glavu, da vas podsjetim. Lik kao on samo moze igrati za bosnu inace momak je legenda
rušilcu glava ne može stat ne njemački pasoš a inače je legenda ne bi on napustio bosnu
vraća se seo , zna da ga bosna treba
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, Edincapitano, Goalgetter, GrbavicaHrammm, LeCoq, Maestro^^, muxa, random11 i 102 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []