Rovit je,bolje da pauzira nego da pogorsaKOLASINAC je napisao/la:eto klupaDenno je napisao/la:KOLASINAC je napisao/la:sta je sa njim vise nije valjda da je na klupi sramota poceo je jako dobro pa onda usrao skroz njemu je najveci problem sto nije dovoljno jak inace je dobar onako kao igrac mora se skloniti iz rome to je mala ekipa za njega bio bi legenda za bajern gardiola inace obozava igrace poput pjanica
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
embrace the chaos
Zanimljiv mi bi komentar jednog Talijana, na oficijelnoj stranici Rome, koji je napisao:
Nema Tottija, nema ni igre, nema Pjanica, nema ni magije, nema Osvalda,nema ni golova.
Nema Tottija, nema ni igre, nema Pjanica, nema ni magije, nema Osvalda,nema ni golova.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
6 asistencija Pjanića, uz to ima i 3 postignuta gola za 1539 minuta igre. Prošle sezone je imao 3 gola i 9 asistencija za odigranih 2417 minuta. Povrede su ga unazadile no on je među tri najbolja igrača Rome u ovoj sezoni.
Mislim da će aBd sljedeće sezone eksplodirati i postati vođa Rome.
Mislim da će aBd sljedeće sezone eksplodirati i postati vođa Rome.
Samo da ga povrede popuste vise,bice on dosta bolji i jaci,a i sama Roma da se malo digne na visi nivo..
embrace the chaos
Roma imau dobru ekipu, taman da se upusti u borbu za mjesto sa Milanom. Imali su par odličnih utakmica, par odličnih poluvremena ali i par očajnih utakmica. Gube bodove od ekipa koji su slabiji od same Rome, a dozvolili su mislim i dvaput ove sezone preokret od 2:0 na 2:3.
-
Evil Genius II
dalo bi se o tome diskutovati ali cinjenica je da je mire bitan dio romine masinerije sto zbog svojih sposobnosti sto zbog nekvaliteta konkurencije. iduce sezone (ako ostane u romi) bi aBd trebao napraviti taj iskorak ka visem nivou, uostalom kao i cijela ekipa.Neutral je napisao/la: no on je među tri najbolja igrača Rome u ovoj sezoni.
- Goalgetter
- Kontakt:
Neki navijaci mu na oficijelnoj stranici na FB cestitaju Vaskrs

Nek stavi jaja....svjeze ofarabana u tu cast.Goalgetter je napisao/la:Neki navijaci mu na oficijelnoj stranici na FB cestitaju Vaskrs![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bolje neka stavi na profilu kakvu Talijanku lijepo NAKARMINJENU i neka napise, e sad je vrijeme farbanja jaja.harishp je napisao/la:Nek stavi jaja....svjeze ofarabana u tu cast.Goalgetter je napisao/la:Neki navijaci mu na oficijelnoj stranici na FB cestitaju Vaskrs![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Opet nekakva nikakva utakmica danas. Izveo je jedan super korner iz kojeg su Roma trebali dat gol. Ali ja pojma nemam kakva uloga Miralema treba da bude pod Andreazzolijem. Kod Zemana je barem bio u napadu, iako ga je papak drzao na strani barem je bio dio napada gdje je najbolji. Sada nekako u samoj sredini, ko da ni ofenzivno ni defenzivno ima utjecaja na igru, pogotovo sada kad mu ne ide. Poskusava nekakve pasove po zemlji sa 30-40 metara koji uvjek kod protivnika zavrse. Nema puno buducnosti u ovoj Romi. Uvjek ce zavrsit negdje izmedu 4-8 mjesta.
Pjanic ponovo starter,danas igrao do 72 minute kad je i zamjenjen,igrao prilicno dobro... nakon njegovog izlaska Roma primila gol za poraz od 0:1
Nisam danas gledao, ali tako je bilo i pod Enriqueom. Bio je solidan, ali nije se puno vidio. Kod Zemana je uvijek nekako bio u centru dogadjanja i imao je dosta slobode prema naprijed (kao i svaki drugi igrac kod Zemana).ZgemboAdislic je napisao/la:Opet nekakva nikakva utakmica danas. Izveo je jedan super korner iz kojeg su Roma trebali dat gol. Ali ja pojma nemam kakva uloga Miralema treba da bude pod Andreazzolijem. Kod Zemana je barem bio u napadu, iako ga je papak drzao na strani barem je bio dio napada gdje je najbolji. Sada nekako u samoj sredini, ko da ni ofenzivno ni defenzivno ima utjecaja na igru, pogotovo sada kad mu ne ide. Poskusava nekakve pasove po zemlji sa 30-40 metara koji uvjek kod protivnika zavrse. Nema puno buducnosti u ovoj Romi. Uvjek ce zavrsit negdje izmedu 4-8 mjesta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Problem o kom se vec dugo ovdje pise je duel igra...Ko nije uvdio da Pjanica uopste nema u tom segmentu igre onda i neprati njegove utakmice...ZgemboAdislic je napisao/la:Opet nekakva nikakva utakmica danas. Izveo je jedan super korner iz kojeg su Roma trebali dat gol. Ali ja pojma nemam kakva uloga Miralema treba da bude pod Andreazzolijem. Kod Zemana je barem bio u napadu, iako ga je papak drzao na strani barem je bio dio napada gdje je najbolji. Sada nekako u samoj sredini, ko da ni ofenzivno ni defenzivno ima utjecaja na igru, pogotovo sada kad mu ne ide. Poskusava nekakve pasove po zemlji sa 30-40 metara koji uvjek kod protivnika zavrse. Nema puno buducnosti u ovoj Romi. Uvjek ce zavrsit negdje izmedu 4-8 mjesta.
Nije do trenera ni do taktike nego do Mireta...Krije se, bjezi jedino gdje on ima igru je pas na prvu i ako takav pristup igri ne rijesi nisam bas siguran u neku preblistavu karijeru...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 08 maj 2013, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ili nismo gledali istu utakmicu, ili sam ja previše vremena gledao Đokovića?bosnas_ je napisao/la:Pjanic ponovo starter,danas igrao do 72 minute kad je i zamjenjen,igrao prilicno dobro... nakon njegovog izlaska Roma primila gol za poraz od 0:1
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pjanic sa bosnom izgleda kao zinedine zidane sve zavisi igra ekipe pjanic je tip igrac koji bi igrao 10x bolje za barcelonu nego za romu
Opet napustio trening jutros haman osjeca neke poteskoce ne svidja mi se nimalo ovo sa njim ...
ovo je postalo cirkus
VI pravite dramu beze osjetio malo zatezanje u zadnjoj lozi napustio trening predostroznosti radi kasnije je potvrdeno da je sam malo vise preopteretio misic nista ozbiljno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ako hoce da napreduje mora sto prije otici iz rome (cirkus od ekipe, kao i sama liga)...i to po mogucnosti u neki tim gdje ce biti glavni izvodjac prekida...pa onaj totti mu nista ne da...do sad je opucao 50ak slobodnjaka ove sezone (pjanicu dao tek 3,4), dao jedan gol mozda, a siguran sam da bi pjanic postigao makar 5,6...ako ne i vise..jer bi usao u fazon...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ArtemisFowl, Barcod, CAGarfia, GoldenLilies, jasmin10, mercurial, Shevko i 63 gosta.