Pa nije da bas nema logike.Treba skontati vec za prvu evropsku utakmicu da nemamo nikakav kadar.Zolotic i Kvesic nece igrati,B.Colic,Stanic i Svraka cini mi se, nece imati pravo nastupa,Hodzic i Antolovic bar u ovom trenutku kako stoji,nece biti nasi igraci...pitanje je da li ce neko jos eventualno otici,mozda Adilovic,mozda Bekric,mozda neko treci,a mozda i vise njih odjednom.Meni zvuci logicno da ce se ovaj put poslije ovog prvenstva igracki kadar dosta promijeniti.Na kraju krajeva,kontam bar ja,da je sa ovom ekipom ispunjen jedan ciklus koji je pravljen 4 godine i koji je rezultatski dozivio svoj maksimum sto se tice ove lige,pa i da su se igraci motivaciono zaista istrosili i sto se tice trofeja i sto se tice igara u jednom klubu.Po meni,kazem samo po meni,promjene su neminovne,iako tome nije sklon ni Amar,i iako to mozda i nije tako pozeljno jer ne znamo kako bi toliko promjena uticalo rezultatski na nasu ligu.terabajt je napisao/la:Kad bi promijenili 6 igraca ni u evropu ne bi otisli.plavetniloo je napisao/la:Kakve bombe bacaš. nismo pitari da mjenjamo 6 igrača svake godinezeljo1 je napisao/la:evo jedne najnovije,100% na kraju sezone nam dolazi najmanje 6 novih igraca,znam da je jedan(10)iz Srbije ,i znam jos dvojicu iz nase lige obojica su krilni napadaci,Nyema bi isto mogao odigrati makar neke utakmice za nas kao posudjen igrac
Meni bi ovo licilo na pocetak jednog novog ciklusa i stvaranja prilicno nove ekipe,uz eto par novih igraca i eventualno dva-tri juniora.Pa ponovo sve.S tim sto bi tih par novih igraca zaista trebalo da kvalitetom budu bar za nijansu bolji ,jer bi to licilo na ono sto bi se zvalo napredak i zelja ka boljim rezultatima i u evropi a ne samo u ovoj ligi.Pitanje je para,ali eto i Dzeko je opet izvjestan i ko zna,mozda i neki novi sponzor uleti