hhehehehehe tad niste tako razmisljali...ali....oprosticemo vam jer niste znali sta cinite......Gorki je napisao/la:nesh je napisao/la: momak...imali ste respekt sve do onog famoznog ulizivanja manijacima kad je zeljo gostovo u lukavcu a vi im bili vodonose..tj. donosili vode sa obliznjeg izvora. bilo proslo i de da se vise zavrsi ova netrpeljivost jer nevodi nicemu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mogli smo im dodati samo vodu sa par kapi otrova
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
staragarda je napisao/la:samo vi provocirajte..pa onda stavite prst na celo i zapitajte se zasto cete ovdje biti docekani na noz....a hocete...ko su pilici znat cemo vec iduci vikend a ove debilne i smijesne klipove onih amarovih pacenika ostavite za neke druge prilike....vi se bar nemate kome ismijavat..ovo je klip sa TRENINGA Slobode a onih pacenika je ovoliko bilo na polufinalu kupa....uostalom,eto vikenda brzo aBd....znate nasu cifru i izdanje iz lukavca..cekamo odgovor...sretno vam bilo u tz..trebat ce vamgratis je napisao/la:sto se prvaka tice , mislim da je sve rijeseno ali ipak ostaje nam veliki derbi...pa nek pobijedi ko je bolji...nadam se dobroj atmosferi na tribinama...
a vidim i fukare su se pocele zagrijavat :9
" onclick="window.open(this.href);return false;
Drži se ti tastature ...vidim tu ste jaki ...
- SiggySinatra
- Kontakt:
hahahahhahahahahahahagratis je napisao/la:staragarda je napisao/la:samo vi provocirajte..pa onda stavite prst na celo i zapitajte se zasto cete ovdje biti docekani na noz....a hocete...ko su pilici znat cemo vec iduci vikend a ove debilne i smijesne klipove onih amarovih pacenika ostavite za neke druge prilike....vi se bar nemate kome ismijavat..ovo je klip sa TRENINGA Slobode a onih pacenika je ovoliko bilo na polufinalu kupa....uostalom,eto vikenda brzo aBd....znate nasu cifru i izdanje iz lukavca..cekamo odgovor...sretno vam bilo u tz..trebat ce vamgratis je napisao/la:sto se prvaka tice , mislim da je sve rijeseno ali ipak ostaje nam veliki derbi...pa nek pobijedi ko je bolji...nadam se dobroj atmosferi na tribinama...
a vidim i fukare su se pocele zagrijavat :9
" onclick="window.open(this.href);return false;
Drži se ti tastature ...vidim tu ste jaki ...
samo vi provocirajte a niste svjesni kakva ste laka meta na D tribini
a sto se tice gostovanja u Lukavac ja sam molio hrpu ljudi da krenu al jbg prvo sto je bila nedjelja ljudima se nije islo a drugo sto gostovanje nije nikom atraktivno! i opet nas dodje 350 i opet se ne sirimo po tribini kao vi pacenici
vidjet cemo koliko ce vas doci na Tusanj i imate moju rijec da ce biti sranja
uzivajte komsije
Sloboda Tuzla
Nemoj to ovdje pisat nego napravite sranje u subotu pa cemo vidjet ko ce izvuc deblji kraj ! Pa niste grobari da vas se bojimofukaratz je napisao/la:samo vi provocirajte a niste svjesni kakva ste laka meta na D tribinia sto se tice gostovanja u Lukavac ja sam molio hrpu ljudi da krenu al jbg prvo sto je bila nedjelja ljudima se nije islo a drugo sto gostovanje nije nikom atraktivno! i opet nas dodje 350 i opet se ne sirimo po tribini kao vi pacenici
uzivajte komsije
14/88
- tyler durden
- Kontakt:
Cini mi se da ce Siouxi doci u manjem broju u tz, nego sto su planirali prije par kola.
Radi ovih ostavki i sveg desavanja oko kluba
Radi ovih ostavki i sveg desavanja oko kluba
Necemo ni doc previse ste nas uplasili...fukaratz je napisao/la:eto ti znas Lukavacka debilcino **** ti familiju zadrtunesh je napisao/la:jbm ti mater.....jel ti sad lakse pastorak moj.....?????? inace ako neznas sta znaci pastorak....to ti ja dodjem ko ocuh...al i to neznas .....sta znaci...pitaj mamu...fukaratz je napisao/la:samo vi provocirajte a niste svjesni kakva ste laka meta na D tribinia sto se tice gostovanja u Lukavac ja sam molio hrpu ljudi da krenu al jbg prvo sto je bila nedjelja ljudima se nije islo a drugo sto gostovanje nije nikom atraktivno! i opet nas dodje 350 i opet se ne sirimo po tribini kao vi pacenici
uzivajte komsije
![]()
![]()
![]()
zeljno vas iscekujemo cke Lukavacke:lol:
14/88
joj priče...
to imate wifi u vrtiću?
to imate wifi u vrtiću?
uozbiljite se ne valjajte gluposti po forumima,i pricama o nekom sranju kad ce ih cijeli mup tk cuvat.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Kao sto je i vas cuvo..Kapellen je napisao/la:uozbiljite se ne valjajte gluposti po forumima,i pricama o nekom sranju kad ce ih cijeli mup tk cuvat.
14/88
Strašna priča. STRAŠNA!
Ne zna se koji su gori, ovi što provociraju ili ovi što nasjedaju.
Ne zna se koji su gori, ovi što provociraju ili ovi što nasjedaju.
Svaka cast Siouxima za dolazak u Bihac, ocekivao sam bar 50-ak da ce ih doci ali i ova grupica sto je dosla su ok momci i nadam se da su se lijepo proveli ova dva dana u gradu na Uni, vidi se da su i problemi sa sastavom a i kiks protiv viteza utjecali malo na neki veci organizovani dolazak u Bihac... vidimo se naredne sezone ponovo ako kojim slucajem ne udjete u PL 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
joksimovic
- Kontakt:
Šta vam treba ovo sve.U Tuzlu je dobro došao svako ,i samo ću jedno reći prestanite sa tim prepucavanjima.Ja kao i mnogi naši želim da na utakmicu dolaze i djeca,i omladina i starije osobe.Zbog ovakvog prepucavanja i unaprijed prijetnji, sve je manje istinskih navijača naših klubova.Ja želim da samo bude regularno suđenje,pa neka bolji pobijedi.
Normalno je kao Slobodaš da ću navijati za svoje.Ljudi moji uživajmo u fudbalu,a ne u tome ko će ćuzu zaraditi-jer kako sam čuo
tamo i nije baš lijepo 
Normalno je kao Slobodaš da ću navijati za svoje.Ljudi moji uživajmo u fudbalu,a ne u tome ko će ćuzu zaraditi-jer kako sam čuo
-
lukavac_21
- Kontakt:
Ja mislim da bi ipak trebalo otkazat gostovanje. Momak je dao svoju rijec, a vidi se po sklopljenom postu da je u pitanju vise nego odrasla i ozbiljna osoba.fukaratz je napisao/la:samo vi provocirajte a niste svjesni kakva ste laka meta na D tribinia sto se tice gostovanja u Lukavac ja sam molio hrpu ljudi da krenu al jbg prvo sto je bila nedjelja ljudima se nije islo a drugo sto gostovanje nije nikom atraktivno! i opet nas dodje 350 i opet se ne sirimo po tribini kao vi pacenici
uzivajte komsije
Dobar dan društvo. Kako ste danas?
.
Evo i mene nakon (i više nego zasluženog
) odmora diljem regije.
Svašta se izdešavalo u međuvremenu, od Vojvodićeve ostavke do "deložacije" u Bihaću. Šteta za onako visok poraz, ali sa ekipom koja je otišla "pod Boriće" bolje se nije moglo ni očekivati. Čuo sam da je bilo čudnih odluka naših trenera, ali o tome ću više saznati danas.
Do tada, pustite se prepucavanja i prijetnji kad i sami znate da od toga ništa nema.
Evo i mene nakon (i više nego zasluženog
Svašta se izdešavalo u međuvremenu, od Vojvodićeve ostavke do "deložacije" u Bihaću. Šteta za onako visok poraz, ali sa ekipom koja je otišla "pod Boriće" bolje se nije moglo ni očekivati. Čuo sam da je bilo čudnih odluka naših trenera, ali o tome ću više saznati danas.
Do tada, pustite se prepucavanja i prijetnji kad i sami znate da od toga ništa nema.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Na derbi dolazi DANNY DYER snima "KIDS HOOLIGANS"
Bit će velike mjere obezbjeđenja 700 policajaca,150 specijalaca,450 zaštitara
Utakmica decenije!!! hahahahah ŠALA 
Nemojte dizati tenzije i provocirati pa neće ni biti netrpeljivosti. Ili barem to odradite na malo or'ginalniji način, ovako zaista izgleda jadno. Nadam se da će se poslije utakmice više pričati o igri i golovima, a manje od navijačkim neredima i s*anjima jer to nikom ne treba. Mada, sigurno da će i do toga doći ako pojedinci u ime grupe budu tražili belaje.nesh je napisao/la:momak...imali ste respekt sve do onog famoznog ulizivanja manijacima kad je zeljo gostovo u lukavcu a vi im bili vodonose..tj. donosili vode sa obliznjeg izvora. bilo proslo i de da se vise zavrsi ova netrpeljivost jer nevodi nicemu!!!!!!!!!!!!!!!!!Claus je napisao/la:A poslije ćete pričat' kako Tuzlaci nikog ne vole i ne poštuju. Treba i respekt zaraditi, al' na ovakve sitne provokacije sigurno nećete. Dođite u Tz pa se pravite frajeri... Nemojte se svi pronaći u ovom, obraćam se nekolicini provokatora. Ovdje ima realnih i normalnih forumaša i navijača.
Hellcome to Tuzla!
-
armintz1997
- Kontakt:
Da li dolazite sutra na Kup utakmicu protiv Proletera iz Slavinovica?
-
samolukavac
- Kontakt:
Imamo šta i da pogledamo nema šta, ne vjerujem da će ko odavde ići.....armintz1997 je napisao/la:Da li dolazite sutra na Kup utakmicu protiv Proletera iz Slavinovica?
o kakvom vi derbiju pricate ???? ovo za nas nije nikakav derbi , niti vas smatramo nekim rivalima i konkurentima , opustite se ljudi . ovo je samo jos jedna neatraktivna utakmica na tusnju !!!!
sto se tice navijaca i provokacija , kao sto neko rece , SVE cemo vidjeti u subotu , poslije subote cemo o tome diskutovati , ko je bolje navijao , ko je jaci bio itd , iskreno ja bi preporucio mladjim momcima da zaobidju gostovanje u TZ jer niko nikome ne moze garantovati sigurnost , tako da ko ne zna da se cuva , NEK NE DOLAZI !!!
ponavljam , za vas je ovo VELIKI derbi , za nas jos jedna tmurna subota , totalno nezanimljiva , vi se lozite , a mi ne .
Ovi hrabri sto dodju , nek uzivaju jer uskoro cete nas opet moci samo gledati preko TV-a
sto se tice navijaca i provokacija , kao sto neko rece , SVE cemo vidjeti u subotu , poslije subote cemo o tome diskutovati , ko je bolje navijao , ko je jaci bio itd , iskreno ja bi preporucio mladjim momcima da zaobidju gostovanje u TZ jer niko nikome ne moze garantovati sigurnost , tako da ko ne zna da se cuva , NEK NE DOLAZI !!!
ponavljam , za vas je ovo VELIKI derbi , za nas jos jedna tmurna subota , totalno nezanimljiva , vi se lozite , a mi ne .
Ovi hrabri sto dodju , nek uzivaju jer uskoro cete nas opet moci samo gledati preko TV-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.