NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Fino za vidjeti.Što Međedi mogu izgubit niko ne može
Izvuci ovo bar do šeste KD 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
dugo nije neko ovako glupo i smotano izgubio utakmicu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Međedi sami sebe pobijedili
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Memphis svojim glupostima poklonio pobjedu Thunderima...Napraviti dva TO-a u posljednjih 25 sekundi susreta u jednoj PO utakmici je...
Thunder je veceras imao dosta srece i cisto sumnjam da ce ih ista pratiti i u ostalim utakmicama, jer mislim da su veceras ispucali sav svoj arsenal kada je sreca u pitanju.
Thunder je veceras imao dosta srece i cisto sumnjam da ce ih ista pratiti i u ostalim utakmicama, jer mislim da su veceras ispucali sav svoj arsenal kada je sreca u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ukrade OKC prvu utakmicu. Presudna je bila vrlo dobra odbrana u zadnjih 3-4 minuta i clutch Durant. Pored toga, imao je Memphis dosta šansi, koje su olahko prokockali. Dešava se, nadam se uzbudljivoj seriji.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Stvarno sramota sta rade ovom momku...prvo mu uzimaju nagradu za najboljeg defanzivca a sad i ovo...ne znam kako ce on premostiti ovo-moglo bi biti suzaMonolog je napisao/la:Znači James 120/121.![]()
Šteta, ovo je moralo biti jednoglasno.
Kada se bira MWP gleda se i napredak same ekipe, NJ je prošle godine bio 8. na istoku a ove godine treći.Monolog je napisao/la:Znači James 120/121.![]()
Šteta, ovo je moralo biti jednoglasno. Ništa lično protiv Mela, ali ne znam kako je neko mogao njemu dati glas naspram LBJ-a koji igra sezonu iz snova.
Edit: Prođe over na Duranta.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
sada je bitno i koliko glasova dobije neko? ma daj...
Ali je zasluzeno sto jest jest!
Ali je zasluzeno sto jest jest!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne pisi nebuloze bolan,kakav napredak ekipe,MVP je INDIVIDUALNA nagrada...Semper je napisao/la:Kada se bira MWP gleda se i napredak same ekipe, NJ je prošle godine bio 8. na istoku a ove godine treći.Monolog je napisao/la:Znači James 120/121.![]()
Šteta, ovo je moralo biti jednoglasno. Ništa lično protiv Mela, ali ne znam kako je neko mogao njemu dati glas naspram LBJ-a koji igra sezonu iz snova.
Individualna da ali ucinak ekipe itekako utice na njihovo bodovanje.NEZALAGANJE je napisao/la: Ne pisi nebuloze bolan,kakav napredak ekipe,MVP je INDIVIDUALNA nagrada...
adnan24 je napisao/la:Individualna da ali ucinak ekipe itekako utice na njihovo bodovanje.NEZALAGANJE je napisao/la: Ne pisi nebuloze bolan,kakav napredak ekipe,MVP je INDIVIDUALNA nagrada...
utiče,ali ne utiče napredak ekipe u odnosu na prošlu sezonu
je onda bi neko iz Brooklyna trebao dobit MVP posto su napredovali za 8 pozicijaSemper je napisao/la:Kada se bira MWP gleda se i napredak same ekipe, NJ je prošle godine bio 8. na istoku a ove godine treći.Monolog je napisao/la:Znači James 120/121.![]()
Kako glupo izgubljena utakmica.
Valjda nece ovako dobro moci i iducu odigrati Durant i Martin.
Conley se uvijek izgubi kad je neizvjesno. Steta sto nema Vasqueza.
Sta bi sa Allenom? Nije haman ni igrao.

Valjda nece ovako dobro moci i iducu odigrati Durant i Martin.
Conley se uvijek izgubi kad je neizvjesno. Steta sto nema Vasqueza.
Sta bi sa Allenom? Nije haman ni igrao.
Jos napisa MWP.NEZALAGANJE je napisao/la: Ne pisi nebuloze bolan,kakav napredak ekipe,MVP je INDIVIDUALNA nagrada...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Utječe itekako jer je na krilima Mela NJ napredovao 5 pozicija a ujedno je i najbolji strijelac ekipe.
EDIT:MWP mi ostalo od one #budaletine# iz LA.
EDIT:MWP mi ostalo od one #budaletine# iz LA.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 05 maj 2013, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne utice u toj mjeri da treba neko dobiti MVP jer je ekipa napredovala 10 pozicija ali sigurno je i to jedan od mnogih faktora...filip13 je napisao/la:utiče,ali ne utiče napredak ekipe u odnosu na prošlu sezonu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Utiče toliko da je dobio 1 glas, od moguća 121

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da utiče. Eh, sad ti meni reci kako su to Knicksi bili bolji od Heata.adnan24 je napisao/la:Individualna da ali ucinak ekipe itekako utice na njihovo bodovanje.NEZALAGANJE je napisao/la: Ne pisi nebuloze bolan,kakav napredak ekipe,MVP je INDIVIDUALNA nagrada...
Imam osjećaj da James ne bi dobio 121 ni kad bi u svakom meču bilježio triple-double.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I da, Hollins jos jednom pokazao svoju ogranicenost. Pa sto Baylessa ne ubaci kod zadnjeg napada? Eto Conley i Pondexter ce odluciti, aha.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj stvarno su neki smijesni ovdje...Da toliko utice polozaj ekipe na MVP nagradu onda je Parker trebao biti MVP ,barem jednom u zadnje 3 god..Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu...
Broj 1 Stats od igraca
Broj 2 ekipa u top 8 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.