Licenciranje klubova za euro takmičenja 2013/2014
Re: Licenciranje klubova za euro takmičenja 2013/2014
Jasno je svima ko ima zaštitu u svemu ovome. Mene lično čudi da Borac nema licencu i da je neće dobiti. Prvi put čujem ovo za Hadžića i jasno da je to kriminal u savezu, ali ima i za FK Sarajevo isti papir u savezu, pa nije uzet u obzir. Papiri se po potrebi sakrivaju od komisije i UEFA.
Dženaldin Hamzagić
Dženaldin Hamzagić
Pa vidis da jeste.Zeljeznicar se obavezao da ce isplatiti jos 2005 a nije.Uprava koja dodje preuzima sve obaveze i dugovanja prethodnih,to je barem logicno...DzoleZeljo je napisao/la:Stanite samo malo, da mi ne odemo u tri pm sa ovom raspravom. Neka mi neko potvrdi ko se razumije u pravnse stvari, da li je navedenom igracu "Emiru Hadzicu" ova tuzba prosla na sudu?
Druga stvar, kako je moguce da je Zeljo prosle godine dobio licencu bez problema, kao i ove a ovaj predmet bio jos otvoren ili aktivan (kako kod hocete)?
Treca stvar, ovo ili se namjerno sada zakuhava pred derbi da se u Zelju unese neki nemir, ili je nesto trece u pitanju?
Ako se pokaze istinitim, platit ce Zeljo jer ce morati, ali onda neka fino tuze komplet upravu iz 2005, a zna se zbog cega...
Dobio je isto kao i ove.
Sto se tice trece stvari,ne znam.
Najveci problem je sto kad bi ovo doslo do UEFE automatski bi Zeljeznicar bio suspendovan jer ono ovo kriju od njihovih komisija.Savezu nije u interesu da ima nove afere poslije one suspenzije.
Tako da je u interesu Saveza da se se o ovome suti,pogotovo Hadzija.
1946
Pa Čahtarević je igrao prije 10 ili 12 godina za Sarajevo pa je naplatio prošle godine Nedić prije 7 i šta sad dug je dug.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Head - Kako si ti onda uspio doci do ove dokumentacije?
Mogao bi ovdje izaci pravi haus, a kao sto ovaj kaze iznad u postu, ima i FK Sarajevo ovakvih stvari u savezu pa su opet prosli.
Mogao bi ovdje izaci pravi haus, a kao sto ovaj kaze iznad u postu, ima i FK Sarajevo ovakvih stvari u savezu pa su opet prosli.
Postoji li mogucnost da je Željo ovo Hadzicu isplatio u ova 2 mjeseca ? Nevjerujem da je toliko uprava naivna i da ce ovo tek tako pustiti
NO PYRO NO PARTY
Nasao na drugom forumu.DzoleZeljo je napisao/la:@Head - Kako si ti onda uspio doci do ove dokumentacije?
1946
Nije mu ništa isplaćeno zato se i pominje sada. 31.3. je bio zadnji rok za isplate novca dužnicimaBuu je napisao/la:Postoji li mogucnost da je Željo ovo Hadzicu isplatio u ova 2 mjeseca ? Nevjerujem da je toliko uprava naivna i da ce ovo tek tako pustiti
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Vidjet cemo kako ce na kraj izaci, bit ce ovo zanimljivo
NO PYRO NO PARTY
Al kakvi su indijanci radili u tom periodu u našem Želji pa majko moja draga šta je ovo i kakve su ugovore potpisivali, šega
Amar Osim !

Amar Osim !
DRUG NEBI TI PUNCA
Zar ovog nije doveo Amar za svog vakta ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Plišek je bio trener kad je dijaliza potpiso za Želju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Došao u ljeto 2002.hearts je napisao/la:Zar ovog nije doveo Amar za svog vakta ?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
U julu 2003.Mancini je napisao/la:Došao u ljeto 2002.hearts je napisao/la:Zar ovog nije doveo Amar za svog vakta ?

DRUG NEBI TI PUNCA
Ja govorim za Hadžića.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa i ja.Zar je teško provjeriti na internetu ?Mancini je napisao/la:Ja govorim za Hadžića.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma bio je u kombinaciji protiv Newcastla.Otišao u ljeto 2006.
@aleksandar_veliki
Prvi stepen je čovjek poslao FS KS - imaš dokument... imali su rok da riješe...
Sljedaće instanca je NS BiH - opet ima dokument...
Sada, gdje je zapelo, ne znam.
Prvi stepen je čovjek poslao FS KS - imaš dokument... imali su rok da riješe...
Sljedaće instanca je NS BiH - opet ima dokument...
Sada, gdje je zapelo, ne znam.
Ako taj Zeljo od pre 2009. nema nikakve istorijske veze sa starim Zeljeznicarom onda itekako ova uprava ima veze sa tim.DzoleZeljo je napisao/la:Ajde da mi neko nesto objasni sada. Sta ima ova garnitura Zelje (od 2009) sa ovim, zapravo? Pa valjda on treba traziti pare od ljudi koji su tada bili u Zelji? Koliko ja to svatam. Sada je on krenuo da na silu izvacili pare kako zna i umije, jer ce mu tuzba zastariti.
To isto da ja sada tebi kazem,otkud Zvezdi preko 40 miliona duga kada su dosli Covic i Dzajic,kakve veze imaju oni sa cinjenicom da su taj dug navukli Piksi,Toplica,Den Tana,Lukic i ostala kompanija.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dakle,opet su neki povlasteni..
Nema brige strumfovi,tu je Japanac da cuva djale

sta ces neko dobije japance a neko uranijumchily-rz je napisao/la:Dakle,opet su neki povlasteni..

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 24 gosta.