Ma vise sam mislio uopsteno nego o ovom slucaju...a s druge strane Melo je odveo tim,u kojem je J.R.Smith drugi najbolji igrac, do drugog mjesta na istoku...zasluzio je covjek taj jedan glasMonolog je napisao/la: Naravno da utiče. Eh, sad ti meni reci kako su to Knicksi bili bolji od Heata.Pa više je Durant zaslužio taj preostali glas od Anthonyja.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu
To je to. Jednostavno, James je ovo morao "nulirati".
Ako ništa, barem se izjednačio sa O'Nealom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa pratis li ti moje postove druze,posto vidim da mi 'nameces' Mela u pricu...Da razjasnim,nema teorije da je on mogao biti MVP...Monolog je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu![]()
To je to. Jednostavno, James je ovo morao "nulirati".![]()
Recimo da je James svaku utakmicu imao triple double i da je nekim čudom Miami završio treći na istoku misliš da bi bio MVP. Pogledaj šta je Kobe radio ove godine pa nije bio u najužoj konkurenciji za nagradu. Lebron je ove godine bio toliko dominantan da su mu jednostavno morali dati nagradu dok ranijih godina to nije bio slučaj.NEZALAGANJE je napisao/la:Joj stvarno su neki smijesni ovdje...Da toliko utice polozaj ekipe na MVP nagradu onda je Parker trebao biti MVP ,barem jednom u zadnje 3 god..Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu...
Monolog je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu![]()
To je to. Jednostavno, James je ovo morao "nulirati".![]()
po čemu?
OJ glupi rasprava, ovamo jedna tekma zavrsena druga pocela i oni raspravljaju o svojim ljubimcima james anthony...............
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:a pratis li ti moje postove druze,posto vidim da mi 'nameces' Mela u pricu.
Majko mila, ovdje više nesporazuma nego na pijaci.
Citirah te zato što dijelim tvoje mišljenje u vezi toga šta (ne)ulazi u izbor za MVP-a. Bolje da nisam. Mela sam ubacio, jer čovjek ne zaslužuje nijedan glas za prvoplasiranog. Ako je to "nametanje", onda...
Pa i O'neal je 2000. imao 120/121.filip13 je napisao/la:
po čemu?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Covjece ne gledaju se uvijek samo 'mrtve' brojke da bi bio MVP...Kobe je nabijao svoje brojeve da bi LAL uhvatili PO,ali ako pogledas njegovu statistiku malo bolje vidices da je dosta,dosta poroznija(pogledaj malo TS% i TO)u odnosu na LBJ-a i da nije ni u top5...Semper je napisao/la:Recimo da je James svaku utakmicu imao triple double i da je nekim čudom Miami završio treći na istoku misliš da bi bio MVP. Pogledaj šta je Kobe radio ove godine pa nije bio u najužoj konkurenciji za nagradu. Lebron je ove godine bio toliko dominantan da su mu jednostavno morali dati nagradu dok ranijih godina to nije bio slučaj.NEZALAGANJE je napisao/la:Joj stvarno su neki smijesni ovdje...Da toliko utice polozaj ekipe na MVP nagradu onda je Parker trebao biti MVP ,barem jednom u zadnje 3 god..Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma rekoh mislis da je govorim kako Melo treba imati vise glasova!Do mene!Monolog je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:a pratis li ti moje postove druze,posto vidim da mi 'nameces' Mela u pricu.![]()
Citirah te zato što dijelim tvoje mišljenje u vezi toga šta (ne)ulazi u izbor za MVP-a. Bolje da nisam. Mela sam ubacio, jer čovjek ne zaslužuje nijedan glas za prvoplasiranog. Ako je to "nametanje", onda...
Monolog je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:a pratis li ti moje postove druze,posto vidim da mi 'nameces' Mela u pricu.![]()
Pa i O'neal je 2000. imao 120/121.filip13 je napisao/la:
po čemu?
ok
Semper je napisao/la:Recimo da je James svaku utakmicu imao triple double i da je nekim čudom Miami završio treći na istoku misliš da bi bio MVP. Pogledaj šta je Kobe radio ove godine pa nije bio u najužoj konkurenciji za nagradu. Lebron je ove godine bio toliko dominantan da su mu jednostavno morali dati nagradu dok ranijih godina to nije bio slučaj.NEZALAGANJE je napisao/la:Joj stvarno su neki smijesni ovdje...Da toliko utice polozaj ekipe na MVP nagradu onda je Parker trebao biti MVP ,barem jednom u zadnje 3 god..Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu...
kada je mogao Nash mogu i drugi.
Dosta izjednačeno prvo poluvrijeme. Ekipe su raspoložene u napadu, NY ulaze šutevi iz vana, Indiana dobro miksa.
Vidjet ćemo ko će step up u odbrani.
NY je nastavio sa svojom košarkom na silu, izolacije i ako ne prođe vrati na tricu.
Vidjet ćemo ko će step up u odbrani.
NY je nastavio sa svojom košarkom na silu, izolacije i ako ne prođe vrati na tricu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ne mogu vjerovat kako mogu sudit faul igracu kad se suter baci na njega i kreira kontakt , glupost
hit you with so many rights you gonna beg for a left
igraci knicksa po sto puta ponavljaju isto. smith i melo
bravo za pacerse, dobro su odigrali. uzimaju oni ovu seriju
bravo za pacerse, dobro su odigrali. uzimaju oni ovu seriju
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
smith i melo kombinirano 7-27
drkaju loptu ljudi...
drkaju loptu ljudi...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma to se znalo i prije tekme. Ne mogu oni protiv Pacersa. Uzima ovo Indiana lagano i u finalu istoka sa miamom cemo ih gledati, ako nebi kojim cudom Chicago napravio senzaciju.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Indiana rutinski 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Očekivana lagana pobjeda Indiane. Mnogo su kvalitetniji košarkaški kolektiv i igraju pravu mušku playoff košarku.
Najveća opasnost u ovoj seriji im je potencijalno podcjenjivanje protivnika. Nezahvalno je sada isticati pojedince u ovoj pobjedi, odlični su bili skoro svi Stevenson, West, Hibbert, Augustin, ali skoro svaku utakmicu me iznenađuje George, izrasta u vrsnog košarkaša.
Najveća opasnost u ovoj seriji im je potencijalno podcjenjivanje protivnika. Nezahvalno je sada isticati pojedince u ovoj pobjedi, odlični su bili skoro svi Stevenson, West, Hibbert, Augustin, ali skoro svaku utakmicu me iznenađuje George, izrasta u vrsnog košarkaša.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
na kraju 14/43Lillard je napisao/la:smith i melo kombinirano 7-27![]()
![]()
drkaju loptu ljudi...
ajnc cu nul
nema potpisa
Kako može čovjek kojem za 27 poena treba 28 šuteva biti treći u glasanju za MVP-a?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.