NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adnan24
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la adnan24 » 05 maj 2013, 22:14

Monolog je napisao/la: Naravno da utiče. Eh, sad ti meni reci kako su to Knicksi bili bolji od Heata. :mrgreen: Pa više je Durant zaslužio taj preostali glas od Anthonyja.
Ma vise sam mislio uopsteno nego o ovom slucaju...a s druge strane Melo je odveo tim,u kojem je J.R.Smith drugi najbolji igrac, do drugog mjesta na istoku...zasluzio je covjek taj jedan glas :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 maj 2013, 22:15

NEZALAGANJE je napisao/la:Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu
8-)
To je to. Jednostavno, James je ovo morao "nulirati". 8-)
Ako ništa, barem se izjednačio sa O'Nealom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 maj 2013, 22:18

Monolog je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu
8-)
Pa pratis li ti moje postove druze,posto vidim da mi 'nameces' Mela u pricu...Da razjasnim,nema teorije da je on mogao biti MVP... ;)

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 maj 2013, 22:18

NEZALAGANJE je napisao/la:Joj stvarno su neki smijesni ovdje...Da toliko utice polozaj ekipe na MVP nagradu onda je Parker trebao biti MVP ,barem jednom u zadnje 3 god..Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu...
Recimo da je James svaku utakmicu imao triple double i da je nekim čudom Miami završio treći na istoku misliš da bi bio MVP. Pogledaj šta je Kobe radio ove godine pa nije bio u najužoj konkurenciji za nagradu. Lebron je ove godine bio toliko dominantan da su mu jednostavno morali dati nagradu dok ranijih godina to nije bio slučaj.

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 maj 2013, 22:18

Monolog je napisao/la:
8-)

po čemu?

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 maj 2013, 22:20

OJ glupi rasprava, ovamo jedna tekma zavrsena druga pocela i oni raspravljaju o svojim ljubimcima james anthony...............

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 maj 2013, 22:21

NEZALAGANJE je napisao/la:a pratis li ti moje postove druze,posto vidim da mi 'nameces' Mela u pricu.
:lol:
Majko mila, ovdje više nesporazuma nego na pijaci.
Citirah te zato što dijelim tvoje mišljenje u vezi toga šta (ne)ulazi u izbor za MVP-a. Bolje da nisam. Mela sam ubacio, jer čovjek ne zaslužuje nijedan glas za prvoplasiranog. Ako je to "nametanje", onda... :roll:
filip13 je napisao/la:

po čemu?
Pa i O'neal je 2000. imao 120/121.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 maj 2013, 22:21

Semper je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Joj stvarno su neki smijesni ovdje...Da toliko utice polozaj ekipe na MVP nagradu onda je Parker trebao biti MVP ,barem jednom u zadnje 3 god..Logicno je da ekipa mora biti u vrhu i taj igrac u njoj,jer ako je on toliko dobar,dobar je i rekord ekipe,ali to nema veze s napretkom iste,kao i cinjenice da su se popravili za nekoliko pozicija u odnosu na proslu godinu...
Recimo da je James svaku utakmicu imao triple double i da je nekim čudom Miami završio treći na istoku misliš da bi bio MVP. Pogledaj šta je Kobe radio ove godine pa nije bio u najužoj konkurenciji za nagradu. Lebron je ove godine bio toliko dominantan da su mu jednostavno morali dati nagradu dok ranijih godina to nije bio slučaj.
Covjece ne gledaju se uvijek samo 'mrtve' brojke da bi bio MVP...Kobe je nabijao svoje brojeve da bi LAL uhvatili PO,ali ako pogledas njegovu statistiku malo bolje vidices da je dosta,dosta poroznija(pogledaj malo TS% i TO)u odnosu na LBJ-a i da nije ni u top5...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 maj 2013, 22:23

Monolog je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:a pratis li ti moje postove druze,posto vidim da mi 'nameces' Mela u pricu.
Citirah te zato što dijelim tvoje mišljenje u vezi toga šta (ne)ulazi u izbor za MVP-a. Bolje da nisam. Mela sam ubacio, jer čovjek ne zaslužuje nijedan glas za prvoplasiranog. Ako je to "nametanje", onda... :roll:
Ma rekoh mislis da je govorim kako Melo treba imati vise glasova!Do mene! :lol: :lol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 maj 2013, 22:24

Monolog je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

po čemu?
Pa i O'neal je 2000. imao 120/121.

ok

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 maj 2013, 22:25

Semper je napisao/la:

kada je mogao Nash mogu i drugi.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 05 maj 2013, 22:45

Dosta izjednačeno prvo poluvrijeme. Ekipe su raspoložene u napadu, NY ulaze šutevi iz vana, Indiana dobro miksa.
Vidjet ćemo ko će step up u odbrani.
NY je nastavio sa svojom košarkom na silu, izolacije i ako ne prođe vrati na tricu.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 05 maj 2013, 23:12

ne mogu vjerovat kako mogu sudit faul igracu kad se suter baci na njega i kreira kontakt , glupost
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2013, 23:25

igraci knicksa po sto puta ponavljaju isto. smith i melo :?

bravo za pacerse, dobro su odigrali. uzimaju oni ovu seriju :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 maj 2013, 23:37

smith i melo kombinirano 7-27 :lol: :roll:

drkaju loptu ljudi...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 maj 2013, 23:55

Ma to se znalo i prije tekme. Ne mogu oni protiv Pacersa. Uzima ovo Indiana lagano i u finalu istoka sa miamom cemo ih gledati, ako nebi kojim cudom Chicago napravio senzaciju.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 06 maj 2013, 00:11

Indiana rutinski 8-)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 maj 2013, 00:17

Očekivana lagana pobjeda Indiane. Mnogo su kvalitetniji košarkaški kolektiv i igraju pravu mušku playoff košarku.
Najveća opasnost u ovoj seriji im je potencijalno podcjenjivanje protivnika. Nezahvalno je sada isticati pojedince u ovoj pobjedi, odlični su bili skoro svi Stevenson, West, Hibbert, Augustin, ali skoro svaku utakmicu me iznenađuje George, izrasta u vrsnog košarkaša.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2013, 00:23

Lillard je napisao/la:smith i melo kombinirano 7-27 :lol: :roll:

drkaju loptu ljudi...
na kraju 14/43 :lol: idoli ociju mi :mrgreen:

ajnc cu nul
nema potpisa

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 maj 2013, 00:56

Kako može čovjek kojem za 27 poena treba 28 šuteva biti treći u glasanju za MVP-a?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.