New York Knicks
Re: New York Knicks
Evo nas nazad u igri, -11. Smith napokon pogodi tricu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Pacersi bi se trebali baviti hokejom, cijela ekipa udara gdje stigne. Hansbrough je zaslužio flagrant ali sudije nisu sudile ali Melu su sudile metar faula u napadu.
Camby mora igra ali Woodson fura neki svoj fazon koji vodi do poraza
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
pa jeli zabranjeno na Melu svirat faul? cijelu sezonu gledamo isto.... pu
#SuningOUT
jao jao sudija,2 ruke mu stavio na glavu

UBIŠE GA CIJELU NOĆ I NIĐE FAULA, EVO I SAD ZADNJI NAPAD! Daj ba ovo nije normalno više.
- Paraglajder
- Kontakt:
Hibbertova ruka u facu Mela nije faul...
Ma i Joeya i Dana Crawforda treba kastrirati, najveća 2 sudijska šljama.
YNWA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bilo je gresaka na obje strane...Ne mislim da je toliko do sudija veceras,koliko se vi zalite... 
Sudije se drže kriterija. Dozvoljavaju jaku igru. Chandler je nešto slično uradio u napadu prije toga nad Georgeom, mada su mirne duše u oba slučaja mogli svirati faul.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
flop smita pa trica mela xD inace , lose sudjenje veceras
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koji mislis?Kad iznosi covjeka iz terena i ne gleda loptu ili kad ga udara po laktu na fadeaway-u? Barem sam mislio da si ti realniji,a jesi...Carlo je napisao/la:Smiješan faul Chandleru.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda Pacersa nema šta. Knicksi već četvrtu utakmicu igraju za *urac. Loše da ne može biti gore.
JR i Melo prednjače sa katasrofalnom igrom, ispucavanjem i forsiranjem. Za to sve je kriv Woods, koji ništa ne mjenja. Kada ne ide vadi ga iz igre da je Michael Jordan i Magic Johnson u jednom. Woods je kriv dalje za ne davanje minutaže Copelandu i Cambyu, njegova treća greška je to što ne igra sa dva visoka igrača (Indiana večeras 15ak skokova više a bilo je u jednom trenutku i preko 20
).
Suđenje također za *urac, Pacersi igraju tačnije udaraju ali prekršaji ujednačeni.
Sljedeća utakmica je ključna, ako se Knicksi ne trznu i Woods ne napravi neke promjene i ne zaigra visoko i čvrsto ( u kost) mogla bi serija biti već gotova nakon dvije utakmice.
JR i Melo prednjače sa katasrofalnom igrom, ispucavanjem i forsiranjem. Za to sve je kriv Woods, koji ništa ne mjenja. Kada ne ide vadi ga iz igre da je Michael Jordan i Magic Johnson u jednom. Woods je kriv dalje za ne davanje minutaže Copelandu i Cambyu, njegova treća greška je to što ne igra sa dva visoka igrača (Indiana večeras 15ak skokova više a bilo je u jednom trenutku i preko 20
Suđenje također za *urac, Pacersi igraju tačnije udaraju ali prekršaji ujednačeni.
Sljedeća utakmica je ključna, ako se Knicksi ne trznu i Woods ne napravi neke promjene i ne zaigra visoko i čvrsto ( u kost) mogla bi serija biti već gotova nakon dvije utakmice.
I'm not insane, my mother had me tested!
Izgubismo na kraju, zasluženo. Preloši smo bili u odbrani. Treba se čovjek zapitati kakva je naša odbrana kad nam najgori ofanzivni tim ubaci preko 100 poena. Gdje je ta odbrana iz prve runde? Nigdje je.
Smatram da su neki igrači odigrali daleko ispod svog prosjeka. Prvenstveno mislim na JRa, Kidda (čovjek spava od druge utakmice playoffa), Martina, Chandlera.
Martin je loše čuvao Westa, Chandler loše Hibberta. Pa znao ga je uništiti bukvalno u zadnjim utakmicama, ali sada ništa.
SKOKA nigdje nije bilo. Martin i Chandler kao da nisu postojali što se toga tiče. Camby i Chandler trebaju startovati.
Melo je također bio loš. Malo je forsirao, a vala se može reći da mu nisu ništa svirali. Kada se gledaju tekme u kojima igraju James, Durant, Harden i slični, tamo se vidi da tim igračima dosta lakše izboriti faul nego Melu. Maloprije je ruka Hibberta bila u faci Mela, ali naravno zar treba očekivati faul?
Ne treba se previše vaditi na sudije, ali treba imati neku mjeru.
Nije smak svijeta, dobijamo drugu utakmicu.
Smatram da su neki igrači odigrali daleko ispod svog prosjeka. Prvenstveno mislim na JRa, Kidda (čovjek spava od druge utakmice playoffa), Martina, Chandlera.
Martin je loše čuvao Westa, Chandler loše Hibberta. Pa znao ga je uništiti bukvalno u zadnjim utakmicama, ali sada ništa.
SKOKA nigdje nije bilo. Martin i Chandler kao da nisu postojali što se toga tiče. Camby i Chandler trebaju startovati.
Melo je također bio loš. Malo je forsirao, a vala se može reći da mu nisu ništa svirali. Kada se gledaju tekme u kojima igraju James, Durant, Harden i slični, tamo se vidi da tim igračima dosta lakše izboriti faul nego Melu. Maloprije je ruka Hibberta bila u faci Mela, ali naravno zar treba očekivati faul?
Ne treba se previše vaditi na sudije, ali treba imati neku mjeru.
Nije smak svijeta, dobijamo drugu utakmicu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Meni nije jasno kako lik limitira Prigionia na 20min kad je napad funkcionisao s njim u igri,a i imao je 6 ass??
Uzmi Kiddu minute,kad ne radi nista jbt...
Nije ni to toliko zabrinjavajuće koliko podatak da smo bili -14 u skokovima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I to!Mislim da je ovo serija gdje se ne moze igrati s Melom na 4.,jer je West post up igrac i to trosi snagu Melu i u odbrani...Mora igrati prava 4. kako bi ovaj cuvao Stephensona i snagu za napad...Carlo je napisao/la:Nije ni to toliko zabrinjavajuće koliko podatak da smo bili -14 u skokovima.
ma ajd samo se nemoj nervirati, indiana je ionako loša ekipaCarlo je napisao/la:Nije ni to toliko zabrinjavajuće koliko podatak da smo bili -14 u skokovima.
nema potpisa
Upravu si.Admir_Sa je napisao/la:ma ajd samo se nemoj nervirati, indiana je ionako loša ekipaCarlo je napisao/la:Nije ni to toliko zabrinjavajuće koliko podatak da smo bili -14 u skokovima.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Meni se cijelu noc vrti ta sistuacija sa Indianom. Bas sam pomislio da me podsjecaju na radnike iz zeljezare, fizicke radnike, drvosjece... Kosarka bez imalo ljepote, udari i ako sudija svira ok ako ne svira jos bolje.SheldonCooper je napisao/la:Pacersi bi se trebali baviti hokejom, cijela ekipa udara gdje stigne. Hansbrough je zaslužio flagrant ali sudije nisu sudile ali Melu su sudile metar faula u napadu.
Sa druge strane Indiana igra odličnu timsku odbranu. Sinoc sam vidio taj neki statisticki podatak da protivnike spustaju na najmanji procenat iz igre a to su sinoc i dokazali kada su ustopali jedina dva opasna ofanzivna igraca Knicksa... Ipak je play off i normalno je da se igra fizicki i mentalno jaca kosarka. Sjetite se Laimbeera, Oakleya, Anthony Masona, Dale & Antonio Davisa itd itd...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.