Maciji kasalj.BelminM23 je napisao/la:Al treba nas dobitiMaestro^^ je napisao/la:Dobijemo Gromove , Vukovi Zla ne pobijede Grizlije i Kockari u barazu.![]()
Izgleda izvodljivo.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Donnie Darko
- Kontakt:
FC Grizzlies
LBJ MVP© +,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,
Donnie Darko +,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,
Greivis +,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,
,+,+,+,+,
Pronadji uljeza
LBJ MVP© +,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,
Donnie Darko +,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,
Greivis +,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,
Pronadji uljeza
- the scouser
- Kontakt:
U drugoj ligi čak šest timova ima teoretsku šansu da budu prvaci u zadnjem kolu. Definitivno zanimljivo sljedeće kolo 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mi gori od Wolverhamptona.
Osvojili smo ligu, naredne sezone ispali u 2. ligu, da bismo se ove sezone pozdravili i sa drugoligaškim statusom i postali ponosni trećeligaši.
Idemo sad postati klub koji je osvojio sve 3 lige.
Osvojili smo ligu, naredne sezone ispali u 2. ligu, da bismo se ove sezone pozdravili i sa drugoligaškim statusom i postali ponosni trećeligaši.
Idemo sad postati klub koji je osvojio sve 3 lige.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sreća u nesreći je da se iz treće ne može ispast´
.
A namaaaaaa baaraaaaaaaz jeeeeee
20 bodova samo

20 bodova samo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
borili bi se za titulu u zadnjem kolu da krivaja kolo/dva prije nije igrao sve ko ja pa smo izgubili bodove na utakmici koju smo dobili
ne zelimo prvu ligu, direktor mu vjerovatno tako naredio 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
5 timova, preracun'o si se malothe scouser je napisao/la:U drugoj ligi čak šest timova ima teoretsku šansu da budu prvaci u zadnjem kolu. Definitivno zanimljivo sljedeće kolo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Gdje mi je Emir djubre agresivno,inace kapiten i pokretacka snaga reorganizacije kluba sa Grbavice
Sta kazes kapitenu,hatrick u debitantskom nastupu,ugazio sam ove Monologove narkomane k'o Kajkut pitare
Sta kazes kapitenu,hatrick u debitantskom nastupu,ugazio sam ove Monologove narkomane k'o Kajkut pitare
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Dobio su buraz pohvale,procitaj.Malo je falilo do 4 gola,sjeba penal u 93 minuti za Valensiju.
Svaka cast momci,sljedece sezone sa novim imenom kluba (kojeg cemo naknadno skontati
) se vracamo u 2 ligu.

Svaka cast momci,sljedece sezone sa novim imenom kluba (kojeg cemo naknadno skontati
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- the scouser
- Kontakt:
Formula kao šesti tim također ima teoretsku šansu.Edin TM87 je napisao/la:5 timova, preracun'o si se malothe scouser je napisao/la:U drugoj ligi čak šest timova ima teoretsku šansu da budu prvaci u zadnjem kolu. Definitivno zanimljivo sljedeće kolo
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Zahvaljujem se na povjerenju...ostajem u ekipi...idemo po nove titule, pocevsi prvo od superkupaAdmir_Sa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dominacija je normalno bila neminovnost, pera nam niko ne može odbiti i to je cinjenica prosta. Nakon što smo prošle godine zbog fer pleja po kojem smo poznati prepustili titulu, ove godine su stvari došle na svoje mjesto. Samo se pitam šta bi bilo da ovaj klub igra ovde od pocetka, pa ona latvijska liga gdje je Skonto Riga stalno prvi bi bila smješna šta bi mi ovde radili, al et neka se i drugi raduju
Cestitke saigracima, Babinho ostaje clan ekipe ako on to hoce (misli da ce biti redovan)
Titula, titula, slavit ce se titula!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako je i postojala sansa da se ne naprave novi dresovi, ovom izjavom si je ubio. Hvala.Greivis je napisao/la: Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.
sljedece sezone jos jace i titula nam ne gine !!Babinho je napisao/la:Zahvaljujem se na povjerenju...ostajem u ekipi...idemo po nove titule, pocevsi prvo od superkupaAdmir_Sa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dominacija je normalno bila neminovnost, pera nam niko ne može odbiti i to je cinjenica prosta. Nakon što smo prošle godine zbog fer pleja po kojem smo poznati prepustili titulu, ove godine su stvari došle na svoje mjesto. Samo se pitam šta bi bilo da ovaj klub igra ovde od pocetka, pa ona latvijska liga gdje je Skonto Riga stalno prvi bi bila smješna šta bi mi ovde radili, al et neka se i drugi raduju
Cestitke saigracima, Babinho ostaje clan ekipe ako on to hoce (misli da ce biti redovan)
Titula, titula, slavit ce se titula!
Topnici !!
4-a ekipa po efikasnosti u ligi i ispast ćemo kako mi se čini
Nije da smo primili najviše golova(u sve 3 lige) 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nisi dobar drug.Donnie Darko je napisao/la:Ako je i postojala sansa da se ne naprave novi dresovi, ovom izjavom si je ubio. Hvala.Greivis je napisao/la: Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.
Charlie odlucuje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da Zole odlucuje, zato sam i napisao ovo iznad.Greivis je napisao/la:Nisi dobar drug.Donnie Darko je napisao/la:Ako je i postojala sansa da se ne naprave novi dresovi, ovom izjavom si je ubio. Hvala.Greivis je napisao/la: Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.
Charlie odlucuje.
Charlie me nikad ne bi izdao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije to izdaja, samo pametan biznis.Greivis je napisao/la:Charlie me nikad ne bi izdao.
Novi dresovi i grb će biti(ako ih Donnie odluči napraviti)tvoje je da se pomiriš s tim.
Uozbiljite se malo ko da gledam Gaya i Amarea u istoj ekipi pa se ne možete dogovoriti ko će biti prvi igrač iste,a nijedan ne zaslužuje to.Mislim,ipak imate LBJ-a kao kapitena i pravog lidera ekipe.
Uozbiljite se malo ko da gledam Gaya i Amarea u istoj ekipi pa se ne možete dogovoriti ko će biti prvi igrač iste,a nijedan ne zaslužuje to.Mislim,ipak imate LBJ-a kao kapitena i pravog lidera ekipe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.