Joj s kim se i ja raspravljam.
Isto da ja sad uzmem u obzir posljednjih koliko već 90 sezona i sračunam sve bodove i dođem do podatka da Inter za Juventusom zaostaje n bodova.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ovo bi kao trebalo da bude opravdanje ili?adointer je napisao/la:a najbolje je bilo kad su pisali da kad god mi spomenemo Juve da su to neki kompleksi od prijea zaboravili da su prije 3 godine ostali za nama 30 poena hehe i to bez ovako povrijedjenih igraca,znaci cijelog napada gdje nemas koga vise ubacit

[/img]Lazio sigurno jeste bolja "ekipa" od Rome i Fiorentine, dok Roma ima kvalitetnije individualce, pa čak i Fiorentina, rekao bih .. samim tim, uspjeh koji je Lazio ostvario ove polusezone, a i prethodne dvije, znatno dobiva na značaju .. Juve, Milan, Inter, Napoli, Roma imaju bolje individualce, ali Lazio ima jaku ekipu, jaki smo kao grupaDenno je napisao/la:LazioEnzoFerrari je napisao/la:Lazio je bolja ekipa i od Rome i od Fiorentine. Ljudi dok su bili u formi prikazali su brz i fantastican fudbal.
p.s.Roma ce sigurno opet ispast od Slovan Libereca i tako tih ekipa, njih to puno ne interesuje.26.5. vidjet cemo,samo Roma sa Andreacolijem je katastrofalna sto se igre tice.
Manjak kontinuiteta, injury prone, talenat neupitan, ali mora on još puno da radi na sebi, prvenstveno mislim na igru 1 vs.1 koja mu po meni i nije jača strana iako mu je tehnika sasvim ok, dribling mu je upitan i nisam vidio da ga nešto pretjerano koristi, a morao bi.Rockefeller je napisao/la:Ajde raspričajte se o Jovetiću. Kakav je po vašem mišljenju? Koliko vrijedi? Šta da očekujem.
Tehnički mu je samo to manjak, čovjek zna zabijati, nabio je mišiće i nema problema u duel igri koje je imao, penale ne griješi.Rockefeller je napisao/la:To znači da ne vrijedi ni pet miliona funti?![]()
A dobre strane?
sto bi kod nas rekli:ko kad je budalaAndrej je napisao/la:Samo oni najvatreniji znaju šta je prava ljubav prema klubu! Fudbalere Peskare je na jučerašnjem gostovanju protiv Đenove bodrio jedan jedini navijač.
:ugeek:Pogba je napisao/la:Igrač koji može puno, puno da napreduje, a pod tim podrazumijevam da mora da postane konstantan kako ne bi postao Vučinić, iako je dosta bolji od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.