Zvjezdan Misimović

mrjames
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la mrjames » 24 nov 2009, 09:30

Ma miske je ljudi kralj, to je pravi bosanski ambasador i on je uvjek dao sve od sebe za ovu drzavu!!! Ja mislim da imamo fantastican tim i da su igraci dali vise od 100% u obadvije tekme sa Portugalom, njima nista manje nego nego totalni respekt od nas svih, ebiga portugalci su bili jaci i pametnije igrali i nije sramno izgubit od jaceg. A sto se tice situacije oko Misimovica ja se sa njim slazem skroz, covjek je u pravu sto jest jest. Niko nemoze krivit navijace sto zele da se priblize svojim idolima sto blize, za to je samo kriva savezova organizacija. I to sto nije igro pa sta, ako su doktori rekli da nije spreman (ili ako je tu bilo nesto drugo o cemu mi samo mozemo spekulirati) onda nije, za mene je bilo vise cudno sto selektor ubacuje debutanta (Haris Medunjanin)u jednoj od najvaznijih utakmica a ne nekoga sto ima vise iskustva. A sad svi oni koji nevole Bosnu pokusavaju da iskoriste ovu priliku da nam ubace negativnost u redove i da nas time cijepaju, a mi izgleda nasjedamo na svaku njihovu. Ako hocemo da se igramo sa velikim nacijama mi moramo imat vise profesionalizma (osim na terenu, gdje su momci ostavili i vise nego srce za bosnu i naravno na tribinama). A to da se nije naslo mjesta za Misimovica i Supica je nista manje nego katastrofa, to je sramota!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 nov 2009, 09:37

miskeee majstore uz tebe smo sviiiii upravu si care nas..

SAVEZ NAPOLJE...DEFINITIVNO
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 24 nov 2009, 09:41

mrjames je napisao/la:Ma miske je ljudi kralj, to je pravi bosanski ambasador i on je uvjek dao sve od sebe za ovu drzavu!!! Ja mislim da imamo fantastican tim i da su igraci dali vise od 100% u obadvije tekme sa Portugalom, njima nista manje nego nego totalni respekt od nas svih, ebiga portugalci su bili jaci i pametnije igrali i nije sramno izgubit od jaceg. A sto se tice situacije oko Misimovica ja se sa njim slazem skroz, covjek je u pravu sto jest jest. Niko nemoze krivit navijace sto zele da se priblize svojim idolima sto blize, za to je samo kriva savezova organizacija. I to sto nije igro pa sta, ako su doktori rekli da nije spreman (ili ako je tu bilo nesto drugo o cemu mi samo mozemo spekulirati) onda nije, za mene je bilo vise cudno sto selektor ubacuje debutanta (Haris Medunjanin)u jednoj od najvaznijih utakmica a ne nekoga sto ima vise iskustva. A sad svi oni koji nevole Bosnu pokusavaju da iskoriste ovu priliku da nam ubace negativnost u redove i da nas time cijepaju, a mi izgleda nasjedamo na svaku njihovu. Ako hocemo da se igramo sa velikim nacijama mi moramo imat vise profesionalizma (osim na terenu, gdje su momci ostavili i vise nego srce za bosnu i naravno na tribinama). A to da se nije naslo mjesta za Misimovica i Supica je nista manje nego katastrofa, to je sramota!!
Slazem se.
Miske kralju.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 09:57

Pao je Uske sa svojim kolegom, sad do nove godine se treba rijesiti Ilje krmka masnog sa jos nekim njegovim kolegom i tamo do januara ili februara nardene godine otjerati i Ceku sa jos njegovim kolegom...Mislim da Colvakovic i ostali nakon toga mogu nastaviti sa radom a dovesti nove ljude a medju njima obavazno ove koje spoinjete Barbarez, Bolic, Bajevic, Bazdarevic, Hadzibegiv i slicno jer od njih NI JEDAN NIJE TRENER TOG KALIBRA da vodi reprezentaciju...

Ciru ne dirati ili mu naci adekvatnu zamjenu, kvalitetno i zvucno ime, npr Ivica Osim ili Vahid Halidohzic ili slicno
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

mulan
Kontakt:

Post Postao/la mulan » 24 nov 2009, 10:03

Mislim da je najbolji način da pokažemo da smo uz Misimovića taj da glasamo za njega kao najboljeg sportistu i da mu na taj način pokažemo da smo uz njega.
Ono što je nažalosnije je to da Miske neće puno izgubiti ako ne bude igrao više za BiH , al će zato BiH PUNO , PUNO više izgubiti , jer jednom onakvom čovjeku , jednoj ljudini koji se nikada ni zašta nije bunio , profesionalno obavljao svoj zadatak je stvarno sramotno šta su uradili.
Starno ne znam da je potrebna ovolika teorija , ovakvo raspredanje i razvlačenje čovjeka po novinama , samo zato što smo izgubili od bolje ekipe i što je Miske bio povrjeđen.
Imam utisak , sve i da smo prošli baraž , pa čak i grupnu fazu na SP-u i možda došli do finala sa npr.Brazilom , Engleskom ili nekim drugim , a onda izgubili , opet bi se našle teorije zavjere o prodaji utakmica , ne zalaganju na terenu i sl. , jer bože moj mi smo savršeni , a u stvari tek stupamo na scenu kao ozbiljnija ekipa.

Miske nadam se da ćeš izdržati sve ove udare na tebe , prvo kao čovjeka ,a zatim kao profesionalca , jer ovo što ti rade nek ide na njihovu sramotu , a tebi želim svako dobro u životu , ma šta da odlučiš.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 nov 2009, 10:05

Bob_Rock je napisao/la:Pao je Uske sa svojim kolegom, sad do nove godine se treba rijesiti Ilje krmka masnog sa jos nekim njegovim kolegom i tamo do januara ili februara nardene godine otjerati i Ceku sa jos njegovim kolegom...Mislim da Colvakovic i ostali nakon toga mogu nastaviti sa radom a dovesti nove ljude a medju njima obavazno ove koje spoinjete Barbarez, Bolic, Bajevic, Bazdarevic, Hadzibegiv i slicno jer od njih NI JEDAN NIJE TRENER TOG KALIBRA da vodi reprezentaciju...

Ciru ne dirati ili mu naci adekvatnu zamjenu, kvalitetno i zvucno ime, npr Ivica Osim ili Vahid Halidohzic ili slicno
potpis!!!

savez napolje..definitivno.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 nov 2009, 10:07

Izgubimo li Misimovića zbog ovih nesposobnjakovića iz Saveza (zajedno s Ćirom), onda stvarno ne znam šta dalje činiti. Pa, nije dovoljno što smo ostali bez Ibrahimovića, Handanovića i sličnima, sada otimaju i ovo što imamo dobrih igrača.

Drago mi je što se iz dana u dan polako istina saznaje, vjerovatno se Ćiroslav i co. znoje od nervoze, znaju šta ih čeka. Sada ne treba posustati, a mediji što više trebaju pomoći u svemu tome, da na kraju pobijedi zdrav razum.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 24 nov 2009, 10:26

a sta kazete na otvaranje grupe podrske na FB za naseg Zvjedana?
Volim te Bosno!!!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 10:30

xavi26 je napisao/la:a sta kazete na otvaranje grupe podrske na FB za naseg Zvjedana?
Ma imas tamo vec 1000 grupa...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 24 nov 2009, 10:53

Bob_Rock je napisao/la:Pao je Uske sa svojim kolegom, sad do nove godine se treba rijesiti Ilje krmka masnog sa jos nekim njegovim kolegom i tamo do januara ili februara nardene godine otjerati i Ceku sa jos njegovim kolegom...Mislim da Colvakovic i ostali nakon toga mogu nastaviti sa radom a dovesti nove ljude a medju njima obavazno ove koje spoinjete Barbarez, Bolic, Bajevic, Bazdarevic, Hadzibegiv i slicno jer od njih NI JEDAN NIJE TRENER TOG KALIBRA da vodi reprezentaciju...

Kakav Colakovic on je kao i ostali... Svi napolje podrayumjeva se bas svi ko god ima nekih ovlasti u savezu sve je to isto.**** ko ****

emina_ze
Kontakt:

Post Postao/la emina_ze » 24 nov 2009, 11:06

- Bojim se da ovu tragediju neću preživjeti - odgovorio je na poziv nekom bosanskom novinaru. Uz dodatak: - Vi zatvorite oči, nek’ vas **** u samoći!

Razlog Ćirina razočaranja je Zvjedan Misimović, najbolji dodavač Bundeslige, koji se uoči utakmice s Portugalom potužio na tešku ozljedu koljena. A tri dana poslije igrao je za Wolsburg. Prema ocjenama njemačkih novina, najmanje za - vrlo dobar! I sad se citira jedan “ratnik” koji kaže: “Mogu oprostiti krađu, mogu prijevaru, ali izdaju - nikad”.

Doista je bilo čudno da se Zvjezdan Misimović, mozak bosanske reprezentacije, dan prije utakmice s Portugalom potuži na ozljedu koljena. Ćiro Blažević zna što su koljena, zbog vlastitog je falsificirao YU putovnicu ne bi li još igrao dvije godine, ali Švicarskoj nije prošlo.

A Milorad Dodik?

- Vjerojatno u sebi kaže: ‘**** sam vam majku!’

Zašto? Jer je srpski lobi minirao Ćiru. Uz tihu podršku hrvatskog lobija. Danas doktor reprezentacije kaže, i ultrazvuk je rekao da Misimović nije bio spreman. A za tri dana igra jednu od boljih utakmica. I vjerojatno je Zvjezdan Misimović bio ucijenjen, kao što je bio ucijenjen i kada je odlučio igrati za bošnjačku reprezentaciju. Tada su mu otvoreno prijetili. No, od tog mišljenja se Ćiro želi ograditi. Iako...

- Doktor reprezentacije mi je prije utakmice kazao da Misimović najmanje petnaest dana ne može igrati. A za tri dana je najbolji igrač na svijetu. I ja kažem doktoru: ‘Više nisi doktor reprezentacije, jer si dopustio da te izmanipuliraju i mene si obmanuo...’

Čiro Blažević će reći: - Dan prije na treningu sam imao simptome da nešto nije u redu. Sad shvaćam, Republika Srpska bi sve izgubila da je Bosna otišla na Svjetsko prvenstvo...
Ali, čini mi se, bez obzira na nacionalnu osjetljivost, Zvjezdan Misimović više nikada neće biti pozvan u reprezentaciju BiH. Zbog izdaje, bez obzira na “ultrazvuk”, koji pokazuje da je Misimović imao tešku ozljedu koljena koja je, zahvaljujući intervenciji njemačkih doktora, zaliječena za tri dana. A Ćiro?

- Bez obzira na milijunski transfer u Kinu, ne želim i ne smijem otići s ovih prostora! Razbolio bih se. I ne smijem kalkulirati, imam još šestomjesečni ugovor.

cijeli intervju mozete naci na bihnet.ba
p.s.miske,molim te ne idi,ne dopusti ovim lopovima da rade sto hoce,da otjeraju onog ko im ne odgovara,ostani zbog obicnog naroda koji te postuje i cijeni...MISKE,NE DAJ SE,MI SMO UZ TEBE ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 nov 2009, 11:17

Samo se nemojte zaletiti odma na ovaj clanak i poceti ovde paranoju stvarat svi znamo da pola Repke nece igrati ako Miske nebude pozvan i to je to,a sto se tice ove vijesti izvor je stvarno jak nema dalje novinari svih novinara. :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 nov 2009, 11:18

Već ranije sam komentarisao ovaj intervju, koji je sa Ćirom uradio Tomislav Židak, stari "prijatelj" našeg nogometa i ostalih sportova:
NoName je napisao/la:Koje je samo đubre ovaj Tomislav Židak. To nije normalno, prvo u ovom tekstu treba razdvojiti pitanja od odgovora, odnosno, šta je rekao Židak a šta Ćiro jer su pitanja, tačnije konstatacije, kudikamo duže nego sami odgovori. Tačnije, možemo reči da nijednog odgovora u pravom smislu te riječi nije ni bilo nego je to bio monolog ovog šupčine. Molim da obratite pažnju na to prilikom čitanja intervjua jer mu je cilj da unese dalji razdor.
Obzirom da vidim da ste već "legli na rudu" samo da apostrofiram šta je u ovom intervjuu rekao Ćiro:

- Osjećam se izdanim!
- Bojim se da ovu tragediju neću preživjeti. Vi zatvorite oči, nek’ vas jebu u samoći!
- Optužuju predsjednika Sulju Čolakovića, a on je u tuzi kao i ja. Nije nam ni do čega. Suljo je previše u nogometu da ne bi bio ‘šubeli’.
- Plebiscitarno su za mene! Nitko me ne želi istjerati, no, pitam vas, biste li vi željeli na mojem mjestu nastaviti raditi?
- Plače! Mudar čovjek, no on je kamilica.
- Doktor reprezentacije mi je prije utakmice kazao da Misimović najmanje petnaest dana ne može igrati. A za tri dana je najbolji igrač na svijetu. I ja kažem doktoru: ‘Više nisi doktor reprezentacije, jer si dopustio da te izmanipuliraju i mene si obmanuo...’
- Zamisli, pet godina robije zbog ‘nesavjesnog poslovanja’! Ajde...
- Ogorčen sam, ali ne želim zatvoriti vrata! Iako sam poražen, a morao sam proći i prošao bih da je Misimović bio ‘zdrav’, spreman sam na novu avanturu.
- Novinari su na mojoj strani, iako ‘delinkvenata’ uvijek ima. No, takvu toleranciju naroda nikad nisam vidio! Bez obzira na to što su Portugalci prošli, kako kaže Arsene Wenger, ‘na stražnja vrata’, bez obzira na to što sam bio sabotiran i bez obzira na to što mi se ne ostaje, jer ne mogu ja ispravljati krive Drine, ne ide mi se ni u Šangaj, ni u Maroko...
- Bez obzira na milijunski transfer u Kinu, ne želim i ne smijem otići s ovih prostora! Razbolio bih se. I ne smijem kalkulirati, imam još šestomjesečni ugovor. I čestitam Slovencima i Srbima na plasmanu. Srećom, nisu imali Portugalce za protivnika...
- Svatko u srcu ima jednog dirigenta, a ja imam cijeli orkestar! Nije mi lako...

A ostatak ovog intervjua su gnusne konstrukcije, laži i podmetanja spomenutog Židaka.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 24 nov 2009, 11:31

Srpsko-Hrvatski lobi nas haba u svakom segmentu pa tako i u fudbalskom.I kako proci na jedno takmicenje kad je bezbroj neprijatelje Bosne.Iduce kvalifikacije ćemo aBd opet dobro igratui i doci u istu situaciju kao sa Portugalom pa ce nas opet neko ucijeniti da ne prođemo dalje ili fifa ili ovo ili onaj...Pa kakav je onda smisao igranja i navijanja.Nekom je ocigledno zasmetao uspjeh nasih zmajeva pa je sve ucinio da ne prođemo Portugal ,kao i sva ova podmetanja poslije Portugala.Jer ne daj Bože reprezentacija bi mogla ujediniti BiH pa šta će onda RS ili HB.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 24 nov 2009, 11:49

Jucer je na jednoj televiziji rekao da ce sigurno ostati ali i da ima vremena i za razmisljanje. On nema sta razmisljati. Ima 27 godina i zna da ga svi podrzavaju al uvijek se nadju neki glupani kojima je vise stalo do popularnosti i razdora ekipe. On ce sigurno ostati.

Mladen
Kontakt:

Post Postao/la Mladen » 24 nov 2009, 11:50

emina_ze je napisao/la:- Bojim se da ovu tragediju neću preživjeti - odgovorio je na poziv nekom bosanskom novinaru. Uz dodatak: - Vi zatvorite oči, nek’ vas **** u samoći!

Razlog Ćirina razočaranja je Zvjedan Misimović, najbolji dodavač Bundeslige, koji se uoči utakmice s Portugalom potužio na tešku ozljedu koljena. A tri dana poslije igrao je za Wolsburg. Prema ocjenama njemačkih novina, najmanje za - vrlo dobar! I sad se citira jedan “ratnik” koji kaže: “Mogu oprostiti krađu, mogu prijevaru, ali izdaju - nikad”.

Doista je bilo čudno da se Zvjezdan Misimović, mozak bosanske reprezentacije, dan prije utakmice s Portugalom potuži na ozljedu koljena. Ćiro Blažević zna što su koljena, zbog vlastitog je falsificirao YU putovnicu ne bi li još igrao dvije godine, ali Švicarskoj nije prošlo.

A Milorad Dodik?

Zašto? Jer je srpski lobi minirao Ćiru. Uz tihu podršku hrvatskog lobija. Danas doktor reprezentacije kaže, i ultrazvuk je rekao da Misimović nije bio spreman. A za tri dana igra jednu od boljih utakmica. I vjerojatno je Zvjezdan Misimović bio ucijenjen, kao što je bio ucijenjen i kada je odlučio igrati za bošnjačku reprezentaciju. Tada su mu otvoreno prijetili. No, od tog mišljenja se Ćiro želi ograditi. Iako...

Čiro Blažević će reći: - Dan prije na treningu sam imao simptome da nešto nije u redu. Sad shvaćam, Republika Srpska bi sve izgubila da je Bosna otišla na Svjetsko prvenstvo...
Ali, čini mi se, bez obzira na nacionalnu osjetljivost, Zvjezdan Misimović više nikada neće biti pozvan u reprezentaciju BiH. Zbog izdaje, bez obzira na “ultrazvuk”, koji pokazuje da je Misimović imao tešku ozljedu koljena koja je, zahvaljujući intervenciji njemačkih doktora, zaliječena za tri dana. A Ćiro?

- Bez obzira na milijunski transfer u Kinu, ne želim i ne smijem otići s ovih prostora! Razbolio bih se. I ne smijem kalkulirati, imam još šestomjesečni ugovor.

cijeli intervju mozete naci na bihnet.ba
p.s.miske,molim te ne idi,ne dopusti ovim lopovima da rade sto hoce,da otjeraju onog ko im ne odgovara,ostani zbog obicnog naroda koji te postuje i cijeni...MISKE,NE DAJ SE,MI SMO UZ TEBE ;)
:D :D :D :D :D ,ja ne mogu da vjerujem da ljudi ovako razmisljaju,pa ja sam mislio da smo mi Srbi jedini veliki teoreticari velikih svjetskih zavjera protiv nas,ali ovo sto sam procitao prevazilazi sve!!!!E cuj Dodik i R.Srpska krivi sto BiH nije na svjetskom prvenstvu,cuj ucjenjivali ga,a cime,kako,sta da mu urade?Pa jel Dodik pogadjao precke,jel Dodik igrao odbranu i sredinu i napad u BiH,da nije mozda fsrs uticao na sudiju Rosetija,posto je inace jedan od mocnijih saveza u Evropi :lol: .
Oovo je nevjerovatno da neko ovako nesta moze napisati,reci,objaviti,pa nek je i sala,ljudi ba daj budite ozbiljni.Jednostavno BiH nije imala srece,takav je baraz,nekad udje nekad ne udje,pa zamislite sta sad Rusi treba da rade,da psuju po Arsavinu,po Hidinku,kako su ih izdali,ne vjerujte oni i dalje vjeruju u svoje igrace,takav je fudbal,sport.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 24 nov 2009, 11:51

CIRKUS,nas savez je jedan obicni nizerazredni CIRKUS koji nas vuce na dno svjetskog fudbala..a igraci i trener su jedino svjetlo i pozitivno u ovoj drzavi.Kada sam gledao sinoc 60 minuta nisam mogao da vjerujem da jedna drolja ima mjesto u lozi a Misimovic i Supic nemaju,meni to ne ide u glavu majke mi.DaBogda im svima trebalo...
...nisu mogli da te ugase!!!

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 24 nov 2009, 11:53

Mladen je napisao/la: ,ja ne mogu da vjerujem da ljudi ovako razmisljaju,pa ja sam mislio da smo mi Srbi jedini veliki teoreticari velikih svjetskih zavjera protiv nas,ali ovo sto sam procitao prevazilazi sve!!!!E cuj Dodik i R.Srpska krivi sto BiH nije na svjetskom prvenstvu,cuj ucjenjivali ga,a cime,kako,sta da mu urade?Pa jel Dodik pogadjao precke,jel Dodik igrao odbranu i sredinu i napad u BiH,da nije mozda fsrs uticao na sudiju Rosetija,posto je inace jedan od mocnijih saveza u Evropi .
Oovo je nevjerovatno da neko ovako nesta moze napisati,reci,objaviti,pa nek je i sala,ljudi ba daj budite ozbiljni.Jednostavno BiH nije imala srece,takav je baraz,nekad udje nekad ne udje,pa zamislite sta sad Rusi treba da rade,da psuju po Arsavinu,po Hidinku,kako su ih izdali,ne vjerujte oni i dalje vjeruju u svoje igrace,takav je fudbal,sport.
E pa kao sto vidis Zidaku nije bilo dovoljno ispadanje BiH u barazu vec zeli razdor cijele drzave

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 nov 2009, 11:53

Pa problem je u tome da balkanac cim se rodi je vec najbolji politicar, fudbalski znalac i krojac zavjera.
Ovi novinski clanci postaju sve smjesniji, a ovi ljudi koji ih gutaju jos vise. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 nov 2009, 11:55

Principatus je napisao/la:Pa problem je u tome da balkanac cim se rodi je vec najbolji politicar, fudbalski znalac i krojac zavjera.
Ovi novinski clanci postaju sve smjesniji, a ovi ljudi koji ih gutaju jos vise. ;)
Poanta je u tome da je taj novinar podmiđen od strane nekih zlobnih ljudi. Vjeruj, šta se sve danas može napraviti, tabloidi opstaju od tzv. moćnika. I, što je najgore, raja to shvati ozbiljno, pa većina ovih "novinara" nisu čuli glas Zvjezdana Misimovića.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.