Drzim te za rijec.Greivis je napisao/la: Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Drzim te za rijec.Greivis je napisao/la: Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.

Ma nama samo dragi Allah može pomoćiMaestro^^ je napisao/la:Dobijemo Gromove , Vukovi Zla ne pobijede Grizlije i Kockari u barazu.![]()
Izgleda izvodljivo.
ma mi smo sami sebe zajebali, tj. jedan od mojih suigraca. Nazalost. Sad nam treba pobjeda protiv vas za prolazak u drugu liguCartman je napisao/la:Sto nas ovi Kljusinari zayebase...
Ima li ko bolju atmosferu u ekipi? Ponosan na svoje Međede <3Donnie Darko je napisao/la:Ako je i postojala sansa da se ne naprave novi dresovi, ovom izjavom si je ubio. Hvala.Greivis je napisao/la: Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.
Sve cemo mi to promijeniti i stadion i sve.Ajd odrzat cemo sastanak na forumu poslije utakmice sa Goskom ahahahahahahahahaahahchily-rz je napisao/la:Agresivni rodjace,imal kakvih ideja za novo ime kluba,treba razmisljati i o novim dresovima
Ccc nepravda123456 je napisao/la:17 kolo - GOOL kola -Mont0© (Čekićari) - Valencia-Osasuna 4:0
A i to je upitno.donCorleone1892 je napisao/la:Ma nama samo dragi Allah može pomoćiMaestro^^ je napisao/la:Dobijemo Gromove , Vukovi Zla ne pobijede Grizlije i Kockari u barazu.![]()
Izgleda izvodljivo.
Vjeruju li u našem taboru u prolazak ?Maestro^^ je napisao/la:A i to je upitno.donCorleone1892 je napisao/la:Ma nama samo dragi Allah može pomoćiMaestro^^ je napisao/la:Dobijemo Gromove , Vukovi Zla ne pobijede Grizlije i Kockari u barazu.![]()
Izgleda izvodljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.