ciza je napisao/la:avdija je nebitan igrac za reprezentaciju ali makar ne smeta na utakmicamagruezi je napisao/la:Srdzan stanic je izmislio fudbal za ovog lika
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Piše: E. Škorić
Danas, 15:30
Splitski Hajduk postavio je cijene za devet svojih nogometaša, a među njima je i bh. reprezentativac Avdija Vršajević.
Splićani su poslali cjenovnik hrvatskim menadžerima za devetoricu nogometaša, a za koje inače postoje interesi drugih klubova.
Momčad koju je nedavno preuzeo Igor Tudor doživjet će velike promjene. Najskuplji je kapiten i povremeni reprezentativac Hrvatske, čija cijena iznosi 3.5 miliona eura.
Pola miliona eura manje vrijedi Franko Andrijašević, dok je Vršajevićeva cijena 1.5 miliona eura.
---------------------------------
Gdje bi mogao u ovom slucaju Avdija aka Carlos
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
Mislim da znam ko je najvise potencirao i jos spominje tu njegovu partiju.... A mora mu se odati priznanje, bio je stvarno dobar tada u toj utakmici...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Milan izgleda hoce da ga preotme.Kazu velika igracina i steta da ne igra LPCartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
www.valencia-balkan.net
I ja sam cuo da ga Milan trazi, ali samo za tekme protiv Intera. Ocito mu samo oni na svijetu leze.Adi_Zepce je napisao/la:Milan izgleda hoce da ga preotme.Kazu velika igracina i steta da ne igra LPCartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zeljo ce ga kupiti,brkica ima pare.Kad moRe Lazara moRe i Avdiju ha-ja.bhsport je napisao/la:Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Guarin u duelu sa Speed Demon, ubudce timske kolege
harishp je napisao/la:Zeljo ce ga kupiti,brkica ima pare.Kad moRe Lazara moRe i Avdiju ha-ja.bhsport je napisao/la:Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
Da je brki valjao brko bi ga i doveo
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
Pomjesana sa Nitro Glicerinom.bagrcavi je napisao/la:Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A onako sitan garant malo troši.Dobro nama, a i njemu ljepota.harishp je napisao/la:Pomjesana sa Nitro Glicerinom.bagrcavi je napisao/la:Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
Moglo bi se diskutovati po tom pitanju, ali eto haj da se složim sa tobom.Ne znam ko je uopšte poredio ta dva kluba ?Neutral je napisao/la:Zato i igra u boljem i jačem klubu nego li je to Željezničar
Trenutno korisnika/ca: 231983, al87, AshburtonG, AvantiBL, AzRimiRzA, Beduin, Bing [Bot], Biscione, Bosanac90, Brazzzoo123, Brokula, bvsic, Cautinho, CudanLik, D97, DanijelTZ, darker10, denza, dime, ELDIABLO20, Faraon iz Visokog, Giuseppe1, HariTz, harko35, JHam, Kapetan, karajlo, komax, L-Train, LeCoq, legendarnadruga, Lekqqq1921, LenyYoro15, leo1946, M1k3y, Maroon1946, Marsiano, miki09, MostarNeretva, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, omanovski, pama, Pensioner26, Poligon10, PSV, Resolute, RobijasiZenica1988, rukometubih23, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, StevieG8, trunks1946, tutankamon1905, ultrazonfa, wanakis, Zaboljesutra, Zglavkar, zikerrz21 i 471 gost.