SaltCityAttack je napisao/la:hahah a cuj Vitezana tamo u pozadini "malo vas je malo vas je pickice"Gorki je napisao/la:II dio:
" onclick="window.open(this.href);return false;
haha druze ne ljuti se odmah,to je bilo vise iz zajebancije

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SaltCityAttack je napisao/la:hahah a cuj Vitezana tamo u pozadini "malo vas je malo vas je pickice"Gorki je napisao/la:II dio:
Hej stadiona, pa ovaj jedva ispunjava uslove za ovu ligu. I ovaj savez ne razmislja ni sekunde, pored ovolikog namjestanja (sto u PL sto u Federalnoj) pa de onda namjestite da udje u ligu neko ko ce doprinijet kvalitetu lige, a ne da imamo ekipe tipa Gradine od ove godine, Laktasa...SaltCityAttack je napisao/la:hahah a cuj Vitezana tamo u pozadini "malo vas je malo vas je pickice"Gorki je napisao/la:II dio:
nije to nista..ovaj stadion viteza je vembli u poredzenju sa ovim nesretnim klubom iz neke velike obarske il tako nesto_karabaja_ je napisao/la:Hej stadiona, pa ovaj jedva ispunjava uslove za ovu ligu. I ovaj savez ne razmislja ni sekunde, pored ovolikog namjestanja (sto u PL sto u Federalnoj) pa de onda namjestite da udje u ligu neko ko ce doprinijet kvalitetu lige, a ne da imamo ekipe tipa Gradine od ove godine, Laktasa...SaltCityAttack je napisao/la:hahah a cuj Vitezana tamo u pozadini "malo vas je malo vas je pickice"Gorki je napisao/la:II dio:
Kontam da su povukli zbog toga što žalba košta 800.00KM, a nemaš garancije da će se išta promijeniti.Iako je NS FBiH sazvao sjednicu Apelacione komisije za srijedu 08.05.2013.godine iz FK Sloboda je danas oko 13h u NS FBiH stigao zahtjev za povlačenjem žalbe na odluku Takmičarske komisije, a u vezi prekinute utakmice Branitelj-Sloboda.
Informaciju smo dobili od Generalnog sekretarijata NS FBiH te je u potpunosti provjerena.
O razlozima za sada možemo nagađati, a sigurno je da ćemo uskoro dobiti zvanično objašnjenje o ovom potezu iz našeg kluba.
C/P sa FB grupe Prijatelja FK Sloboda
Pa jbg ja mislim da se vraća i tih famoznih 800 KM ako se povuče žalba a svakako se unaprijed zna odluka saveza.. bolje da te pare isplate igracima za platu nego da daju čobanima iz savezaultrasstyle_tz je napisao/la:ko sazna pravi razlog sto smo povukli zalbu nek napise, bas me zanima koja kompenzacija je sad u pitanjuil je bagra ucjenjivala necim
Vjerujem ja druga.tv, ali ne vjerujem FučkiCoraco je napisao/la:Jah bezveznog kuhanja od strane medija, jedni pišu da je povučena tužba a drugi da nije. Oslonu bih se na druga.tv ipak je to televizija, a ne samo portal. :
Tkanton je napisao/la:Zna li neko kako su navijaci danas igrali ????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.